שיטת טלביזיה חכמה, מה ההבדל?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
piniy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חייב לקנות טלביזיה חדשה עד סוף השנה.

היום כבר לא מספיק להבדיל בין סמסונג ל LG או סוני. לטלביזיות מסדרות שונות אפילו של אותו יצרן יש אפשרויות שונות של שיטת טלביזיה חכמה ויש יצרנים עם מערכת משלהם. עם מערכת סגורה ללא אפשרות להוסיף אפליקציות כלל, מערכת עם אפשרות חלקית ואנדרואיד רגיל פתוח להתקנת אפליקציות מגוגל פליי.

האם מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים? מה ההבדלים המעשיים בין השיטות השונות? חסרונות ויתרונות?

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

אין הבדלים בין הסמארט של סמסונג בכל המסכים שלהם פרט לגרפיקה ושנת היציאה, מגוון אפליקציות דל יחסית יכול לשמש בעיקר לנטפליקס youtube וכדומה. ניתן לפרוץ אני אישית לא ממליץ.
Lg לא מכיר באופן אישי ראיתי כמה פעמים, אותו עיקרון כמו סמסונג.מה שכן ידוע לי שבשנה שנתיים האחרונות יש להם התקדמות עם המערכת החדשה מס 3 שהיא מאוד מוצלחת.
אנדרואיד בעיקר בסוני זה כמו מכשיר סלולרי במסך, הרבה יותר אופציות יותר נגיש עם אפשרות להתכנה של מגוון אפליקציות גדול הכל כמובן בהתאם לזיכרון.
אם הייתי קונה היום רוב הסיכוים שהייתי הולך על סוני. עכשיו ההבדלים כמו שאמרת סמסונג ו lg מערכות סגורות מגוון דל יחסית של אפליקציות, סוני אנדרואיד מלא פתוח למגוון גדול יחסית. בהצלחה...
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

@shaharfs @piniy
·
Android TV זה לא כמו אנדרויד בסלולרי. כמות האפליקציות מוגבלת יותר, רק אפליקציות שמותאמות יופיעו בחנות.
אני חושב שאפשר לעשות side load, אבל לא מומלץ וזה גם לא נוח לשימוש.
ה-WebOS של LG זהה בכל הדגמים של השנה, לדעתי היא מצויינת, אבל אין לי נסיון עם טיזן של סמסונג או האנדרויד TV.
כמות האפליקציות מוגבלת, אבל אני חושב שבסה"כ טובה עבור מה שבד"כ עושים עם טלוויזיה.

piniy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אנדרואיד TV

שליחה #4 

חשבתי שזה אנדרואיד מלא ופתוח, אז מה עדיף? אני רוצה אפשרות גלישה מלאה בטלביזיה כמו במחשב כולל גישה לקבצים שהם לא מדיה, לא רק youtube ונטפליקס.

מה עושים?

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #5 

^^ מחברים מחשב. מה עוד אפשר לשים כדי להריץ קבצים שהם לא מדיה?
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #6 

piniy
מה שכתבו לך על האנדרואיד של סוני אינו מדויק.
זה אנדרואיד מלא ופתוח (שלא כמו במסכים אחרים), אתה יכול להוריד כמעט הכל מגוגל פלי.
כמובן שיש אפליקציות שנוח יותר לעבוד עם מסך מגע כמו סמארטפון כי מפתחי האפליקציות יצרו אותם
במיוחד עבור סלולרים ולהיפך, יש אפליקציות שפותחו עבור TV ושנוח יותר להפעילם בטלוויזיה מאשר בסמארטפון.
גלישה בדפדפן בטלויזיה תהיה תמיד פחות נוחה מאשר במחשב או בסלולרי, אבל כמובן שאתה יכול לעשות זאת.
הסמארט אמור לאפשר לך גם גישה לקבצי מדיה דרך הווי-פיי בתנאי שאתה מוריד תוכנה/נגן מתאים (קודי, פלקס ועוד).

piniy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

סוני

שליחה #7 

תודה לכולם על התגובות נרכשה סוני XD7005

שנה אזרחית טובה!
פיני

nasdaq