הפרדת רשת עבור יחידת דיור
שלום. אני מעוניין לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור ע"ב חיבור האינטרנט הקיים שלנו. מבחינת חומרה, אני משתמש ב tplink 9980 כמודם ראוטר עיקרי ויש לי עוד מס' ראוטרים ישנים מהם אוכל לבחור אחד עבור יחידת הדיור. קיים קו lan בין ה 9980 לראוטר החדש שאתקין.
מה הדרך הטובה ביותר להפרדת 2 הרשתות?
תודה
תודה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מוכן להתעסק עם הקושחה של הנתב?sblueeye כתב:שלום. אני מעוניין לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור ע"ב חיבור האינטרנט הקיים שלנו. מבחינת חומרה, אני משתמש ב tplink 9980 כמודם ראוטר עיקרי ויש לי עוד מס' ראוטרים ישנים מהם אוכל לבחור אחד עבור יחידת הדיור. קיים קו lan בין ה 9980 לראוטר החדש שאתקין.
תודה...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·sblueeye כתב:שלום. אני מעוניין לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור ע"ב חיבור האינטרנט הקיים שלנו. מבחינת חומרה, אני משתמש ב tplink 9980 כמודם ראוטר עיקרי ויש לי עוד מס' ראוטרים ישנים מהם אוכל לבחור אחד עבור יחידת הדיור. קיים קו lan בין ה 9980 לראוטר החדש שאתקין.
תודה...
נדרש בסך הכל נתב שתומך ב VLANS על פורטים פיזיים שונים שלו. הנושא כבר נדון כאן בהרחבה מספר פעמים. מומלץ להשתמש בחיפוש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זרוק אותו לפח.. מוגבל ל-54 מגה באלחוטי ו-100 מגה בקווי.sblueeye כתב:@NegativeIQ
עם ה-9980 אני מעדיף לא להתעסק. באחרים אין לי בעיה, אבל אני מניח שזה לא יפתור את הבעיה. ב"אחרים" יש כבר Linksys WRT54GL עם DDWRT.
תודה...
אם אתה לא רוצה להתעסק בקושחה של ה-9980 אז תצטרך להפוך אותו למודם ולהשתמש בנתב אחר.