UE55MU7000 ב-2,990 ₪, אבל של מי האחריות?!
מצטרף לשאלה ...
מה גם שבפירוט הדגם רשום :
דגם:UE55MU6172
מה גם שבפירוט הדגם רשום :
דגם:UE55MU6172
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה דגם מייבוא מקביל.
ממתי לסמסונג יצא שם כזה רע (לפחות כאן בפורום)?!
יש לי סמסונג פלזמה 51D490 כבר 6 שנים שעובדת מעולה (ומציגה תמונה איכותית יותר מהרבה מסכי לד חדשים).
בחדר השינה יש לי עוד פלזמה של סמסונג בת 10 שנים שגם כן מסרבת למות.
אם לשפוט על פי ההיסטוריה שלי עם סמסונג, אני ככל הנראה אחפש למי לתרום אותן כי למות הן לא ימותו בחיים...
אני חושב שקצת מגזימים כאן בפורום, אלא אם כן החברה השתנתה מקצה לקצה.
יש לי סמסונג פלזמה 51D490 כבר 6 שנים שעובדת מעולה (ומציגה תמונה איכותית יותר מהרבה מסכי לד חדשים).
אם לשפוט על פי ההיסטוריה שלי עם סמסונג, אני ככל הנראה אחפש למי לתרום אותן כי למות הן לא ימותו בחיים...
אני חושב שקצת מגזימים כאן בפורום, אלא אם כן החברה השתנתה מקצה לקצה.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
@בוננזה
·חמסה חמסה חמסה... גם לי יש 3 מסכי סמסונג, es6200 . h6400. ks9500 שוב חמסה חמסה השניים הותיקים עבדו ועובדים מצויין פרט לתקלה בכרטיס אינטרנט ב6200 שתוקן ומאז הכל טוב. השלישי בן שנה התקלקל כבר פעם אחת השרות היה מזעזע כמו שחו פה הרבה לפני, מעבר לזה שבשנתיים שלוש האחרונות עובר משהו לא טוב על מסכי סמסונג ובפרט אצל היבואן הרשמי עם כל משחקי השמות/דגמים.
בתור חובב סמסונג ותיק, בכל מה שקשור לסמסונג ישראל אני פשוט הולך ומתנתק גם סלולרי (אחרי חוויה קשה ומתישה) וגם אלקטרוניקה, המעבר לקבלן משנה בכל נושא השרות פגע מאוד גם ברמה הזאת.
·חמסה חמסה חמסה... גם לי יש 3 מסכי סמסונג, es6200 . h6400. ks9500 שוב חמסה חמסה השניים הותיקים עבדו ועובדים מצויין פרט לתקלה בכרטיס אינטרנט ב6200 שתוקן ומאז הכל טוב. השלישי בן שנה התקלקל כבר פעם אחת השרות היה מזעזע כמו שחו פה הרבה לפני, מעבר לזה שבשנתיים שלוש האחרונות עובר משהו לא טוב על מסכי סמסונג ובפרט אצל היבואן הרשמי עם כל משחקי השמות/דגמים.
בתור חובב סמסונג ותיק, בכל מה שקשור לסמסונג ישראל אני פשוט הולך ומתנתק גם סלולרי (אחרי חוויה קשה ומתישה) וגם אלקטרוניקה, המעבר לקבלן משנה בכל נושא השרות פגע מאוד גם ברמה הזאת.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
לי יש philips 9631 בת יותר מ-10 וגם היא מסרבת למותבוננזה כתב:ממתי לסמסונג יצא שם כזה רע (לפחות כאן בפורום)?!
אם לשפוט על פי ההיסטוריה שלי עם סמסונג, אני ככל הנראה אחפש למי לתרום אותן כי למות הן לא ימותו בחיים......
באותה תקופה היה שם רע לאמינות של פיליפס ולנותן השירות - אלקטרה (ובעצם גם היום)
לפעמים יש מזל בחיים, חבל שלא בתחומים קצת יותר חשובים...