התייעצות - איזה רסיבר לקנות במקום דנון X3300
שלום לכולם,
הייתה לי סאגה מבאסת מאוד עם שני רסיברים (Denon X33009 שקניתי מאמזון גרמניה. הראשון פיתח בעייה ביציאת HDMI בזון 2 (לא משוכנע שלא באשמתי, אגב) כשבוע לאחר ההתקנה, הוחלף כלעומת שבא, והשני תוך מספר חודשים לשימוש החל להשמיע רעש סטטי מרמקול קדמי שמאלי, שמדי פעם נעצר בנגיע בחיבור הכבל, וכעת לא משמיע כלל צלילים מהטוויטר (הבעיה לא ברמקול ולא בכבלים - שניהם הוחלפו לצורך בדיקה). אני חייב לציין לטובה אדירה את שירות הלקוחות של אמזון גרמניה, שגם כעת (הפעם לאחר בדיקה מול השירות של דנון בגרמניה), פשוט אמרו לי שלוח להם את הרסיבר (עם כיסוי כל העלויות הכרוכות) ולבחור בין זיכוי לבין החלפה.
לאור הניסיון הכאוב, נראה לי שעם הדגם הזה סיימתי.
מחפש המלצות לרסיבר אחר בטווח המחירים הזה. חשבתי על הדנון X2400, שגם יותר זול (יעלה לי כ-600 יורו עד הבית), וגם יענה על הצרכים שלי לשנים הקרובות, בהתחשב בזה שיש לי כמה תינוקות וילדים קטנים בבית ואי אפשר להנות מהמערכת עד הסוף ממילא. פתוח לרעיונות נוספים..
תודה!
הייתה לי סאגה מבאסת מאוד עם שני רסיברים (Denon X33009 שקניתי מאמזון גרמניה. הראשון פיתח בעייה ביציאת HDMI בזון 2 (לא משוכנע שלא באשמתי, אגב) כשבוע לאחר ההתקנה, הוחלף כלעומת שבא, והשני תוך מספר חודשים לשימוש החל להשמיע רעש סטטי מרמקול קדמי שמאלי, שמדי פעם נעצר בנגיע בחיבור הכבל, וכעת לא משמיע כלל צלילים מהטוויטר (הבעיה לא ברמקול ולא בכבלים - שניהם הוחלפו לצורך בדיקה). אני חייב לציין לטובה אדירה את שירות הלקוחות של אמזון גרמניה, שגם כעת (הפעם לאחר בדיקה מול השירות של דנון בגרמניה), פשוט אמרו לי שלוח להם את הרסיבר (עם כיסוי כל העלויות הכרוכות) ולבחור בין זיכוי לבין החלפה.
לאור הניסיון הכאוב, נראה לי שעם הדגם הזה סיימתי.
מחפש המלצות לרסיבר אחר בטווח המחירים הזה. חשבתי על הדנון X2400, שגם יותר זול (יעלה לי כ-600 יורו עד הבית), וגם יענה על הצרכים שלי לשנים הקרובות, בהתחשב בזה שיש לי כמה תינוקות וילדים קטנים בבית ואי אפשר להנות מהמערכת עד הסוף ממילא. פתוח לרעיונות נוספים..
תודה!
הצרכים די בסיסיים. סלון קטן. רמקולים גדולים אבל נוחים (B&W 603), סאב אחד, טלוויזיה ומקרן. יש לו שתי יציאות HDMI, שזה מה שאני צריך למעשה, לא זון 2.
חשוב לי איכות סבירה בסטריאו, ככל שמדובר ברסיבר ק"ב. אני מוכרח לציין שלא נפלתי מהX3300. לא מאיכות הצליל בסטראו ולא מאיכות הבנייה. בק"ב דווקא היה די מרשים.
חשוב לי איכות סבירה בסטריאו, ככל שמדובר ברסיבר ק"ב. אני מוכרח לציין שלא נפלתי מהX3300. לא מאיכות הצליל בסטראו ולא מאיכות הבנייה. בק"ב דווקא היה די מרשים.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מבאס ...בועזון כתב:הצרכים די בסיסיים. סלון קטן. רמקולים גדולים אבל נוחים (B&W 603), סאב אחד, טלוויזיה ומקרן. יש לו שתי יציאות HDMI, שזה מה שאני צריך למעשה, לא זון 2.
חשוב לי איכות סבירה בסטריאו, ככל שמדובר ברסיבר ק"ב. אני מוכרח לציין שלא נפלתי מהX3300. לא מאיכות הצליל בסטראו ולא מאיכות הבנייה. בק"ב דווקא היה די מרשים....
(גם אני עם 3300 שהחליף 2300 תקול אבל מתנהג יפה so far ...)
מה הדלתא ל 3400 מבחינת מחיר נכון להיום ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אם כך נשמע ש 2400 יהיה די והותר. העפתי מבט עכשיו באמזון גרמניה וההיצע הכללי נראה דל / יקר (מרנץ, סוני וכו')בועזון כתב:@sigamore
·
בערך 100 יורו למעלה... אני באמת חושב שלצרכים העדכניים שלי סדרה את למטה (או מקבילה במותגים אחרים) יכולה לספק. עוד כמה שנים הילדים יגדלו ואוכל חזור להנות מהתחביב הזה......
רק באמת בדוק את עניין היציאה השנייה. אני זוכר שהיו פה לא מעט התחבטויות בנושא (2300 vs. ה 3300 דאז).
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא יתאים כי הוא צריך רסיבר עם 2 יציאות HDMI
@MrHicUp
לא. רעש סטטי גבוה. היה נפסק לפעמים אם הייתי נוגע או מזיז את הכבלים בחיבור לרסיבר. לפי דעתי בעיה במגעים (בפנים - לא רציתי לפתוח כדי לא לפגום באחריות). אחרי כמה זמן הפסיק הרעש הסטטי, אבל אני גם לא שומע כלום מהטוויטר ברמקול שמאל. הרמקול והכבל תקינים (בדקתי ממקור אחר). נורא מוזר.
לא. רעש סטטי גבוה. היה נפסק לפעמים אם הייתי נוגע או מזיז את הכבלים בחיבור לרסיבר. לפי דעתי בעיה במגעים (בפנים - לא רציתי לפתוח כדי לא לפגום באחריות). אחרי כמה זמן הפסיק הרעש הסטטי, אבל אני גם לא שומע כלום מהטוויטר ברמקול שמאל. הרמקול והכבל תקינים (בדקתי ממקור אחר). נורא מוזר.
@בועזון
·
אתה בטוח שהבעייה ברסיבר? הטוויטר והוופר ברמקול מקבלים סיגנל מאותה יציאה ברסיבר - כך שפחות סביר שרק הטוויטר יפסיק לעבוד בגלל בעייה ברסיבר.
האם לרמקול כניסות נפרדות לוופר ולטוויטר? אם כן - בדקת שהמגשר ביניהם תקין?
איך ביצעת הבדיקה לרמקול ולכבל? האם הצלבת בין רמקול ימין ושמאל או שהתחברת למגבר אחר?
·
אתה בטוח שהבעייה ברסיבר? הטוויטר והוופר ברמקול מקבלים סיגנל מאותה יציאה ברסיבר - כך שפחות סביר שרק הטוויטר יפסיק לעבוד בגלל בעייה ברסיבר.
האם לרמקול כניסות נפרדות לוופר ולטוויטר? אם כן - בדקת שהמגשר ביניהם תקין?
איך ביצעת הבדיקה לרמקול ולכבל? האם הצלבת בין רמקול ימין ושמאל או שהתחברת למגבר אחר?
רק מעדכן שלאחר שעקבתי אחר המחירים באמזון גרמניה בשבועות האחרונים ראיתי שאין מבצעים או ירידות מחיר משמעותיות ברסיברים החלופיים שחיפשתי (X2400, סוני 1080...), אז לפני שיפוג תוקף ההצעה להחזרת הרסיבר התקול שלי פשוט ביקשתי שיחליפו לי אותו. אני אמור לקבל בעוד שבוע שבועיים X3300 חדש, ואני מקווה שהפעם הכל יהיה בסדר...
@בועזוןבועזון כתב:רק מעדכן שלאחר שעקבתי אחר המחירים באמזון גרמניה בשבועות האחרונים ראיתי שאין מבצעים או ירידות מחיר משמעותיות ברסיברים החלופיים שחיפשתי (X2400, סוני 1080...), אז לפני שיפוג תוקף ההצעה להחזרת הרסיבר התקול שלי פשוט ביקשתי שיחליפו לי אותו. אני אמור לקבל בעוד שבוע שבועיים X3300 חדש, ואני מקווה שהפעם הכל יהיה בסדר......
האם קיבלת את ה-3300 החדש? מעניין אותי אם הכל בסדר מכיוון שאני רכשתי אתמול 3400 חדש. מקווה שהיה לך פשוט מזל רע ונפלת על שני דגמים תקולים.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@בועזון
·יש לי סטאפ מאד דומה לשלך, עד השבוע הסתפקתי ב5.1 עם קופסת פיצול לHDMI, אבל המגבר התקלקל וזאת סיבה טובה לשדרג.
האם הסתדר עם ה3300?
על פי מה שראיתי, הDenon AVRX2400H אמור להספיק, יש לך לינק למחיר טוב אגב? אני לא הצלחתי להגיע ל600 יורו איתו
·יש לי סטאפ מאד דומה לשלך, עד השבוע הסתפקתי ב5.1 עם קופסת פיצול לHDMI, אבל המגבר התקלקל וזאת סיבה טובה לשדרג.
האם הסתדר עם ה3300?
על פי מה שראיתי, הDenon AVRX2400H אמור להספיק, יש לך לינק למחיר טוב אגב? אני לא הצלחתי להגיע ל600 יורו איתו