סלקום TV מוסיפה את הפיצ'ר 24/7 גם למשתמשי האנדרואיד TV
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
סלקום TV לא עוצרת והבוקר היא מצטרפת פיצ'ר נוסף (שקיים בממירים שלה ובסטרימרים של Apple) גם למשתמשי האנדרואיד TV. מדובר בפיצ'ר 24/7 שודר השבוע.
הפיצ'ר הנהדר הזה מאפשר לצפות בתוכן של כל הערוצים האלה מבלי להקליט שבוע אחורה ולאורך כל היום. דבר נוסף וחשוב זה שבאמצעות השירות הזה הצופים ייהנו מאיכות צפייה באיכות HD גם בערוצי קשת רשת וערוץ 10. מה שנכון לעכשיו לא מתאפשר לצופי סלקום בצפייה לייב בשידורי הערוצים המדוברים.
במקביל היום מתקיימת ישיבה דחופה בעניין שדרוג מערך עידן + לצפייה באיכות HD בערוצים המדוברים. מעניין יהיה לראות מה התפתח בסוגיה זו. כמובן נעדכן על כך שיתקבל מידע בנושא.
הפיצ'ר הנהדר הזה מאפשר לצפות בתוכן של כל הערוצים האלה מבלי להקליט שבוע אחורה ולאורך כל היום. דבר נוסף וחשוב זה שבאמצעות השירות הזה הצופים ייהנו מאיכות צפייה באיכות HD גם בערוצי קשת רשת וערוץ 10. מה שנכון לעכשיו לא מתאפשר לצופי סלקום בצפייה לייב בשידורי הערוצים המדוברים.
במקביל היום מתקיימת ישיבה דחופה בעניין שדרוג מערך עידן + לצפייה באיכות HD בערוצים המדוברים. מעניין יהיה לראות מה התפתח בסוגיה זו. כמובן נעדכן על כך שיתקבל מידע בנושא.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מעולה, נראה ששנת 2018 תביא את התחרות ללבל שלא ראינו קודם וזה רק לטובתנו..
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כלקוח חדש של סלקום שעדיין מגדיר את הימים האלה כ"תקופת ניסיון לפני התנתקות מיס" הגיע הזמן שסלקום יבינו ששירות צריך להיות זהה בכל הפלטפורמות שבהן הוא מסופק. נראה לי הזוי שבשביל שירות כלשהו אני חייב להשתמש בממיר שלהם.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

·קצת שיעורי בית לטובתך.Nunatak כתב:כלקוח חדש של סלקום שעדיין מגדיר את הימים האלה כ"תקופת ניסיון לפני התנתקות מיס" הגיע הזמן שסלקום יבינו ששירות צריך להיות זהה בכל הפלטפורמות שבהן הוא מסופק. נראה לי הזוי שבשביל שירות כלשהו אני חייב להשתמש בממיר שלהם....
כשפיצ'ר יוצא באפל TV , הם מבקשים ראשוניות על פיצ'רים שיוצאים ולכן זה עלה קודם באפל TV ועכשיו אחרי "תקופת צינון" זה עולה גם באנדרואיד TV.
הזוי שאתה צריך להשתמש בממיר שלהם בשביל שירות? איך עשית שנים ביס / הוט .
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
יס לא מציעים לי להתחבר אליהם דרך סטרימר, סלקום כן.
אגב יס, כשהם מציעים את השירות שלהם שנקרא "סטינג", הם מציעים את אותו שירות בדיוק (!) גם באנדרואיד TV וגם בממיר.
יתרה מכך, כשהתחברתי לסלקום ידעתי את זה מראש ובכל זאת ניסיתי לקבל הסבר על הנושא מהנציגים של סלקום. 2 נציגות שונות לא העלו את הנושא למרות שאמרתי שאני הולך להשתמש בסטרימר ושאלתי באופן ברור האם האפליקציה זהה לחלוטין לממיר ולדאבוני קיבלתי תשובה שגויה וחיובית. בסופו של דבר קיבלתי תשובה לקונית שבאפליקציה "יש הקלטות" רק כששאלתי מפורשות האם 24/7 זמין באפליקציה.
בלי קשר ומבלי להיכנס להסכמים ולרישיון האפליקציות של אפל TV, אני די משוכנע שאתה טועה. אני לא רואה סיטואציה שבה אפל יכולים לכפות על יוצר אפליקציה כלשהי לא להציע שירות כלשהו בפלטפורמה אחרת.
אגב יס, כשהם מציעים את השירות שלהם שנקרא "סטינג", הם מציעים את אותו שירות בדיוק (!) גם באנדרואיד TV וגם בממיר.
יתרה מכך, כשהתחברתי לסלקום ידעתי את זה מראש ובכל זאת ניסיתי לקבל הסבר על הנושא מהנציגים של סלקום. 2 נציגות שונות לא העלו את הנושא למרות שאמרתי שאני הולך להשתמש בסטרימר ושאלתי באופן ברור האם האפליקציה זהה לחלוטין לממיר ולדאבוני קיבלתי תשובה שגויה וחיובית. בסופו של דבר קיבלתי תשובה לקונית שבאפליקציה "יש הקלטות" רק כששאלתי מפורשות האם 24/7 זמין באפליקציה.
בלי קשר ומבלי להיכנס להסכמים ולרישיון האפליקציות של אפל TV, אני די משוכנע שאתה טועה. אני לא רואה סיטואציה שבה אפל יכולים לכפות על יוצר אפליקציה כלשהי לא להציע שירות כלשהו בפלטפורמה אחרת.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

מבטיח לך שאני לא טועהNunatak כתב:יס לא מציעים לי להתחבר אליהם דרך סטרימר, סלקום כן.
בלי קשר ומבלי להיכנס להסכמים ולרישיון האפליקציות של אפל TV, אני די משוכנע שאתה טועה. אני לא רואה סיטואציה שבה אפל יכולים לכפות על יוצר אפליקציה כלשהי לא להציע שירות כלשהו בפלטפורמה אחרת....
·
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מעולה. אם אינני טועה כרגע ההבדל היחיד בין הממיר הייעודי של סלקום לבין האפליקציות של אנדרואיד טיוי ואפל טיוי הוא שרק בממיר יש אפשרות לעצור שידור חי בכל רגע נתון.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
· אצל רוב האנשים זה עידכון אוטומטי מהחנות PLAY. האפליקציות מתעדכנות לבד. לא צריך לבטל את זה אם רוצים להיות מעודכנים.Nunatak כתב:@mp3lll
·
גם אצלי לא היה, תמחק ותתקין את האפליקציה מחדש.
חבל שסלקום לא שולחים עדכון ללקוחות, אם לא הפוסט כאן לא הייתי יודע....