היום: הרשות השנייה תגיש תשובתה לעתירה של סלקום לגבי שידורי HD בעידן+
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אין מצב שהזכייניות יסכימו לזה. זה הצעה מטופשת. כל ההתנהלות של המדינה ומשרד התקשורת כאן הוא לא פחות מבזיון.
כבר אין לי מילים לתאר את ההתנהלות בנושא.
בישיבה של וועדת הכלכלה הנציגה של הרשות השנייה טענה שאת תגובתם הם יתנו לבית המשפט ולא הוסיפה מעבר לכך.
עבר הזמן, והם ביקשו ארכה לעוד חודש. עבר עוד חודש, כבר סוף 2017 ועכשיו הם כנראה מבקשים עוד ארכה.
בישיבה של וועדת הכלכלה הנציגה של הרשות השנייה טענה שאת תגובתם הם יתנו לבית המשפט ולא הוסיפה מעבר לכך.
עבר הזמן, והם ביקשו ארכה לעוד חודש. עבר עוד חודש, כבר סוף 2017 ועכשיו הם כנראה מבקשים עוד ארכה.
·liorp כתב:כבר אין לי מילים לתאר את ההתנהלות בנושא.
עבר הזמן, והם ביקשו ארכה לעוד חודש. עבר עוד חודש, כבר סוף 2017 ועכשיו הם כנראה מבקשים עוד ארכה....
ביזיון
אני מניח שבוועדת הכלכלה עוקבים אחרי ההתפתחויות בנושא.
כבל בעצמו אמר בדיון שלדעתו יכול להיות שבג"צ לא יכריע בנושא ותידרש החלטה של הכנסת, מכיוון שבסופו של דבר מדובר בחברה מסחרית שהגישה בג"צ, וההחלטה צריכה להיות החלטה עקרונית של המדינה ללא קשר לבג"צ כזה או אחר.
כבל בעצמו אמר בדיון שלדעתו יכול להיות שבג"צ לא יכריע בנושא ותידרש החלטה של הכנסת, מכיוון שבסופו של דבר מדובר בחברה מסחרית שהגישה בג"צ, וההחלטה צריכה להיות החלטה עקרונית של המדינה ללא קשר לבג"צ כזה או אחר.
- oferlaor
- מנהל

להערכתי הם מודעים לכך שהטיעון שלהם חלש ומנסים להגיע להסדר עם הזכייניות. אני לא רואה את זה כמהלך שיכול להצליח כי אין שום סיכוי שהזכייניות יסכימו לשלם אגורה יותר מכפי שהן מחוייבות (למה להן?).
יש כאן כל כך הרבה בעיות שגם לדעתי לא יסתיימו לאחר שהבג"צ הזה יסתיים. איך המדינה תסביר מדוע לערוץ 20 יש פטור מתשלום על עידן+ בעוד שרשת/קשת/עשר אינן פטורות?
יש כאן כל כך הרבה בעיות שגם לדעתי לא יסתיימו לאחר שהבג"צ הזה יסתיים. איך המדינה תסביר מדוע לערוץ 20 יש פטור מתשלום על עידן+ בעוד שרשת/קשת/עשר אינן פטורות?
·oferlaor כתב:להערכתי הם מודעים לכך שהטיעון שלהם חלש ומנסים להגיע להסדר עם הזכייניות. אני לא רואה את זה כמהלך שיכול להצליח כי אין שום סיכוי שהזכייניות יסכימו לשלם אגורה יותר מכפי שהן מחוייבות (למה להן?).
יש כאן כל כך הרבה בעיות שגם לדעתי לא יסתיימו לאחר שהבג"צ הזה יסתיים. איך המדינה תסביר מדוע לערוץ 20 יש פטור מתשלום על עידן+ בעוד שרשת/קשת/עשר אינן פטורות?...
ערוץ 20 עוד מעט כבר לא בעיה...
- oferlaor
- מנהל

משדרים את ערוץ 1, ערוץ 1 hd וגם חינוכית. לא משלמים למדינה כי זה ערוץ של המדינה.
אני לא בטוח שתוכל לקבל עותק של הבקשה.
כשביקשתי ממזכירות בית המשפט העליון עותק של כתב התביעה בעתירה הזו, אמרו לי שרק בעלי עניין בתיק יכולים לקבל.
הציבור לא נחשב בעל עניין כנראה.
עדכון: אפשר להגיש בקשה לעיון בתיק שעוברת לשופט שמחליט אם לאשר. במידה והיא מאושרת צריך להגיע פיזית לירושלים בכדי לצפות במסמכים.
כשביקשתי ממזכירות בית המשפט העליון עותק של כתב התביעה בעתירה הזו, אמרו לי שרק בעלי עניין בתיק יכולים לקבל.
הציבור לא נחשב בעל עניין כנראה.
עדכון: אפשר להגיש בקשה לעיון בתיק שעוברת לשופט שמחליט אם לאשר. במידה והיא מאושרת צריך להגיע פיזית לירושלים בכדי לצפות במסמכים.
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 25/12/2017 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
@liorp
אתה יכול להגיש בקשה לעיון בתיק בית המשפט ולהסביר כי התיק מעורר עניין ציבורי, וכי אתה מעוניין לעיין בעמדות הצדדים.
ממילא הדיון הוא בדלתיים פתוחות, וברירת המחדל היא לאפשר לכל מבקש לעיין בתיק בהעדר התנגדות מנומקת מטעם מי מהצדדים.
טופס בקשת עיון
תקנות בתי המשפט ובתי הדין לעבודה (עיון בתיקים), תשס"ג-2003
אתה יכול להגיש בקשה לעיון בתיק בית המשפט ולהסביר כי התיק מעורר עניין ציבורי, וכי אתה מעוניין לעיין בעמדות הצדדים.
ממילא הדיון הוא בדלתיים פתוחות, וברירת המחדל היא לאפשר לכל מבקש לעיין בתיק בהעדר התנגדות מנומקת מטעם מי מהצדדים.
טופס בקשת עיון
תקנות בתי המשפט ובתי הדין לעבודה (עיון בתיקים), תשס"ג-2003
אפשר גם לקבל עותק או רק להגיע לצפות בתיק?
במידה וצריך להגיע, אפשר לצפות גם במזכירות של בית משפט שלום/מחוזי שקרוב יותר במקום להגיע לירושלים?
אני לא מבין למה מפורסמות רק החלטות של בג"צ ולא גם שאר המסמכים.
הרי הדיונים פתוחים לציבור.
במידה וצריך להגיע, אפשר לצפות גם במזכירות של בית משפט שלום/מחוזי שקרוב יותר במקום להגיע לירושלים?
אני לא מבין למה מפורסמות רק החלטות של בג"צ ולא גם שאר המסמכים.
הרי הדיונים פתוחים לציבור.
@liorp
תוכל גם לקבל לידיך את התיק ולהעתיק על חשבונך בתחומי בית המשפט (יש מכונות צילום שמקבלות כסף קטן בסמוך למזכירות).
תוכל לעשות זאת רק במזכירות ביהמ"ש העליון, שכן התיק נמצא פיזית שם.
בשונה מבתי משפט השלום והמחוזי, בתי הדין לעבודה ואפילו בתי הדין הרבניים, דווקא בית המשפט העליון אינו מחובר למערכת "נט המשפט" ולא ניתן לצפות בבקשות שהוגשו באופן מקוון. למה? ככה.
תוכל גם לקבל לידיך את התיק ולהעתיק על חשבונך בתחומי בית המשפט (יש מכונות צילום שמקבלות כסף קטן בסמוך למזכירות).
תוכל לעשות זאת רק במזכירות ביהמ"ש העליון, שכן התיק נמצא פיזית שם.
בשונה מבתי משפט השלום והמחוזי, בתי הדין לעבודה ואפילו בתי הדין הרבניים, דווקא בית המשפט העליון אינו מחובר למערכת "נט המשפט" ולא ניתן לצפות בבקשות שהוגשו באופן מקוון. למה? ככה.