בשעה טובה הגיעה הMi Box, מחפש להתחבר לשירותי תוכן בטלוויזיה. המלצות?
כמובן שכבר עשיתי מנוי לנטפליקס, אבל בנוסף לזה הייתי רוצה גם שירותי טלוויזיה (ערוץ 12,13,14) רגילים.
כרגע אני מסתכל על StingTV שנראה כמו בחירה טובה כvalue for money, אבל הבנתי שהממשק שלהם מזעזע.
רעיונות? מה עם טריפל סי? מישהו ניסה?
כרגע אני מסתכל על StingTV שנראה כמו בחירה טובה כvalue for money, אבל הבנתי שהממשק שלהם מזעזע.
רעיונות? מה עם טריפל סי? מישהו ניסה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
גם פרטנר וגם סטינג מצויינים ..
לדעתי תיקח פרטנר לחודש וסטינג לחודש ניסיון 69₪ בסך הכל ותחליט מי יותר טוב
בנוגע לטריפל סי תקח רק אם אתה מסתפק בנטפליקס שיש לל כרגע בערוצים 12 13 14 ובוי או די של הערוצים האלה. מה שכן הממשק של טריפל סי על טלוויזיות חכמות לא ממש נוח ועדיף לקחת מהם ממיר מה שמייקר לך את המחיר וניהיה לך 60₪ רק עם טריפל סי.
לדעתי תיקח פרטנר לחודש וסטינג לחודש ניסיון 69₪ בסך הכל ותחליט מי יותר טוב
בנוגע לטריפל סי תקח רק אם אתה מסתפק בנטפליקס שיש לל כרגע בערוצים 12 13 14 ובוי או די של הערוצים האלה. מה שכן הממשק של טריפל סי על טלוויזיות חכמות לא ממש נוח ועדיף לקחת מהם ממיר מה שמייקר לך את המחיר וניהיה לך 60₪ רק עם טריפל סי.
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לי יצא לעבוד עם האפליקציה שלהם (smart.tv) ב-MiBox (לא ראיתי איך זה בממיר) והיא עבדה בסדר גמור.
התוכן שלהם ממש עני .
אם אתה מחפש רק לצורך צפייה בעידן+ (ועוד מספר ערוצים) אז זה מתאים.
התוכן שלהם ממש עני .
אם אתה מחפש רק לצורך צפייה בעידן+ (ועוד מספר ערוצים) אז זה מתאים.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
Sting יתן לך את איכות הצפייה העדיפה.
Cellcom יתן לך את תמהיל התוכן העשיר יותר.
פרטנר - לא רלוונטי ל mi box
Smart - לא עושה שכל אלא אם אתה צופה בעיקר בערוצי ברודקאסט (ואז למה לא עידן בעצם…)
Cellcom יתן לך את תמהיל התוכן העשיר יותר.
פרטנר - לא רלוונטי ל mi box
Smart - לא עושה שכל אלא אם אתה צופה בעיקר בערוצי ברודקאסט (ואז למה לא עידן בעצם…)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
סלקום פשוט *** איכות בערוצי הלייב.
720p עם ביטרייט נמוך.
הכי איכותי זה סטינג, ואחריהם ממש מעט מאחור פרטנר (שניהם 1080p, ההבדל הוא בביטרייט שמשודר).
תוכן זה סיפור אחר.
אני וידאופיל, לא מסוגל לראות עננות/איכות שאינה חדה.
720p עם ביטרייט נמוך.
הכי איכותי זה סטינג, ואחריהם ממש מעט מאחור פרטנר (שניהם 1080p, ההבדל הוא בביטרייט שמשודר).
תוכן זה סיפור אחר.
אני וידאופיל, לא מסוגל לראות עננות/איכות שאינה חדה.
·שאלה לפותח השירשור Radiohead . מתי הזמנת בדיוק את ה MI BOX ?Radiohead כתב:כמובן שכבר עשיתי מנוי לנטפליקס, אבל בנוסף לזה הייתי רוצה גם שירותי טלוויזיה (ערוץ 12,13,14) רגילים.
רעיונות? מה עם טריפל סי? מישהו ניסה?...
אני הזמנתי ב 11.11 ועדיין לא הגיע. לפי המס' מעקב הוא שוהה לו בנעימים אי שם בבלגיה ....
·זהו שבכלל לא ידעתי שזה יישלח דרך בלגיה. הזמנתי מגירבסט וזה בכלל מסין לא ?Joha132 כתב:דואר בלגיה על הפנים!
לוקח להם בערך שבועיים אקסטרה עד שהם מעבירים סחורות חוץ.
לצורך העניין, חבילה שרכשתי ב20.10 דרך בלגיה הגיעה לפני כמה ימים.
פעם אחרונה שאעשה את הטעות הזאת!...
אתרים סיניים שולחים לפעמים דרך עוד מדינה את החבילות.
הם כנראה שולחים מסין לבלגיה ומשם לישראל.
לא יודע מה הסיבה לכך.
גם באתר lightinthebox הסיני שלחו את שלושת ההזמנות שלי במהלך החודשים האחרונים דרך דואר הולנד.
כלומר הם כנראה שלחו את החבילה להולנד מסין או אולי ממחסן באירופה ומשם זה נשלח לישראל.
מספר המעקב שקיבלתי הסתיים ב-NL והחל לתת מידע רק מהשלב שבו החבילה התקבלה בדואר הולנד.
אין לי מעקב על מה קרה לפני, והיו איזה 10 ימים שבהם המספר מעקב היה רשום בסטטוס pre advised, כנראה לפני שהגיע לדואר הולנד.
הם כנראה שולחים מסין לבלגיה ומשם לישראל.
לא יודע מה הסיבה לכך.
גם באתר lightinthebox הסיני שלחו את שלושת ההזמנות שלי במהלך החודשים האחרונים דרך דואר הולנד.
כלומר הם כנראה שלחו את החבילה להולנד מסין או אולי ממחסן באירופה ומשם זה נשלח לישראל.
מספר המעקב שקיבלתי הסתיים ב-NL והחל לתת מידע רק מהשלב שבו החבילה התקבלה בדואר הולנד.
אין לי מעקב על מה קרה לפני, והיו איזה 10 ימים שבהם המספר מעקב היה רשום בסטטוס pre advised, כנראה לפני שהגיע לדואר הולנד.
לפעם הבאה, בGearbest יש את האפשרויות שליחה הרבות יותר (כ-6 רשומים, מתוכם מומלץ דואר סין, אזרביג'אן, נדמה לי סינגפור)
אבל אגיד לך את האמת
הכל תלוי במזל, באמת, הזמנתי כד הקצפה למכונת קפה מאליאקספרס דרך דואר סין והגיע תוך 6 ימים!!! כן כן...
אבל אגיד לך את האמת
הכל תלוי במזל, באמת, הזמנתי כד הקצפה למכונת קפה מאליאקספרס דרך דואר סין והגיע תוך 6 ימים!!! כן כן...
@liorp
·נכון, אבל אם רשום שזה כבר יצא מבלגיה ב 20 לחודש
[img2=531x248]https://i.gyazo.com/cd6d3083af8d9e986a4 ... 23770c.png[/img2]
זה אומר שזה בארץ ממתין למיון לא?
או ששלחו דרך הים
·נכון, אבל אם רשום שזה כבר יצא מבלגיה ב 20 לחודש
[img2=531x248]https://i.gyazo.com/cd6d3083af8d9e986a4 ... 23770c.png[/img2]
זה אומר שזה בארץ ממתין למיון לא?
או ששלחו דרך הים