גם משתף בחוויה מול אמזון לגבי DREMEL 8200

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
legopart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

וואי איזה נציג מעצבן קיבלתי היום (לא מתאים לאמזון).

רקע: לפני חצי שנה שרפתי את הדרמיל שלי 8200 שקניתי באמזון UK ב בלק פריידי לפני שנה ב 270ש"ח והבנתי שמה שנחוץ בו זה רק להחליף את לוח האם בו.
דיברתי מול אמזוןUK והם אמרו שאני צריך ליצור קשר מול החברה עצמה DREMEL/BOSCH ולתאם מולם.
הבנתי שזה לא ברמה שלי להתחיל להתפלפל עם כל החברות.
החלטתי להזמין את הרכיב השבור.

בארץ יעלה 170ש"ח (איסוף בחנות למכירת חלקי אלקטרוניקה הקרובה לביתך (בעיר שלך) שהם מתאמים בפועל עם חברת "לדיקו" (בוש) בארץ וזה מגיע עד אליהם)
מצאתי אותו באמזוןCOM ב120ש"ח בכל כולל הכל
אבל מה קרה... הצמדתי אותו להזמנה אחרת וההזמנה האחרת נשלחה ורק הוא לא.
חיכיתי חודש ולא נשלח בכלל.

דיברתי היום עם הנציג וציינתי לו שגם חיכיתי חודש וגם היה משתלם לי להצמיד אותו להזמנה אחרת כי יצא טיפה יותר זול.
הנציג בפועל דיבר לא בצורה נעימה לאוזן כמו שהתרגלתי, פניתי אליו בעמצא הבקשה והוא הדגיש לי, שהוא עסוק בטיפול בבקשה ובסוף השיחה הדגיש, תוכל ללחוץ על כפתור היציאה מהצ'ט.
כרגע המוצר עדיין בהמתנה למשלוח.
מהצ'אט הצלחתי להשיג:
- את המשלוח האקספרס לפריט (של 2-5 ימים), וזה הוגדר בלי חיוב נוסף!
- בכלל בוטל החיוב על המשלוח על הפריט
בקיצור, יעלה לי הכל כולל הכל 80ש"ח
לצערי, עדיין אין תאריך לאמזון מתי הפריט יצא מהם וזה מעצבן.

מקווה שהדרמיל הנייד שלי יחזור לפעולה (קניתי כבר את ה 3000 הנייח) וקצת מתסכל שכלום לא זז .
אולי אעלה על קשר עם אמזוןUK ואתעקש שיקחו את הישן וישלחו לי אחד חדש (למרות שנראה לי שעברה יותר משנה מאז הרכישה).

קיצור בעסה, אם עכשיו היו מציעים לי אחד כזה ב 270ש"ח ולא ב 400+ש"ח הייתי לוקח ישר!.
המטען שלו מתאים לסוללות עבור האימפקט+מקדחה נטענת של בוש (בעצם אחרי מודינג הסוללות עצמן יכולות להתאים לכל המכשירים גם לדרמיל וגם לבוש)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”