שירות מדהים של אמזון
שלום לכולם. השירות המעולה של אמזון הוא לא דבר חדש, רציתי רק לשתף עם מה שקרה לי.
הזמנתי אוקולוס ריפט (מערכת ה VR) באוגוסט. קיבלתי אותה די מהר והייתי מאוד מרוצה. לפני שבועיים שמתי לב שהטריגר בצד ימין של הקונטרולר פשוט מזייף ולא נלחץ טוב.
פניתי לאמזון, הם אמרו - יש לך אחריות, דבר עם אוקולוס.
הפיתרון שאוקולוס הציעו אחרי כמה וכמה מיילים - שלח את המוצר לחבר בארה״ב, שהוא ישלח את המוצר אלינו ונחליף אותו אחרי בדיקה.
פניתי לאמזון וסיפרתי להם, הם הצטערו בשמם והציעו לי להחליף את כל הערכה (!).
אמרתי להם שאין בזה צורך ואני רוצה להחליף רק את הקונטרולר הימני. (הם מוכרים בנפרד את 2 הקונטרולרים). הם אמרו שהם יכולים לעשות זאת, אבל אמזון ארה״ב לא שולחת את הקונטרולרים לארץ מסיבה שאינה ברורה.
במייל האחרון אמרתי להם שיש את המוצר באמזון גרמניה והם כן שולחים לארץ.
השיבו לי שאין בעיה, זיכו את הכרטיס אשראי ב-140 יורו, ואמרו לי שאני אזמין מגרמניה, ואין צורך להחזיר את הקונטרולרים הישנים.
מדהים!
הזמנתי אוקולוס ריפט (מערכת ה VR) באוגוסט. קיבלתי אותה די מהר והייתי מאוד מרוצה. לפני שבועיים שמתי לב שהטריגר בצד ימין של הקונטרולר פשוט מזייף ולא נלחץ טוב.
פניתי לאמזון, הם אמרו - יש לך אחריות, דבר עם אוקולוס.
הפיתרון שאוקולוס הציעו אחרי כמה וכמה מיילים - שלח את המוצר לחבר בארה״ב, שהוא ישלח את המוצר אלינו ונחליף אותו אחרי בדיקה.
פניתי לאמזון וסיפרתי להם, הם הצטערו בשמם והציעו לי להחליף את כל הערכה (!).
אמרתי להם שאין בזה צורך ואני רוצה להחליף רק את הקונטרולר הימני. (הם מוכרים בנפרד את 2 הקונטרולרים). הם אמרו שהם יכולים לעשות זאת, אבל אמזון ארה״ב לא שולחת את הקונטרולרים לארץ מסיבה שאינה ברורה.
במייל האחרון אמרתי להם שיש את המוצר באמזון גרמניה והם כן שולחים לארץ.
השיבו לי שאין בעיה, זיכו את הכרטיס אשראי ב-140 יורו, ואמרו לי שאני אזמין מגרמניה, ואין צורך להחזיר את הקונטרולרים הישנים.
מדהים!
כיף לשמוע.
פירסומים כאלה תמיד מעלים בי פחד שישראלים ינצלו את השירות של אמזון לרעה ויגיע היום בו אמזון יתמודדו עם ישראל אחרת מאשר שאר העולם.
בלי קשר - אתה מרוצה עם הריפט? בזמן האחרון אני פוזל לכיוון VR ומתלבט אם לחכות לדור החדש.
פירסומים כאלה תמיד מעלים בי פחד שישראלים ינצלו את השירות של אמזון לרעה ויגיע היום בו אמזון יתמודדו עם ישראל אחרת מאשר שאר העולם.
בלי קשר - אתה מרוצה עם הריפט? בזמן האחרון אני פוזל לכיוון VR ומתלבט אם לחכות לדור החדש.
לדעתי הסייקל הבא של ה VR יהיה בכריסמס 2018, או יותר מאוחר מזה.Shasoosh כתב:כיף לשמוע.
בלי קשר - אתה מרוצה עם הריפט? בזמן האחרון אני פוזל לכיוון VR ומתלבט אם לחכות לדור החדש....
אני מרוצה עד הגג מהריפט. כל אחד שמגיע להתרשם יוצא עם הלסת ברצפה, וזה חוויה להכנס לעולם אחר.