חיברתי סטרימר xiamoi my box למחשב דרך כבל רשת ויש תקיעות בהזרמת סרטי 4K
בהתחלה חיברתי את השיאומי למחשב דרך רשת הWIFI, כשראיתי שהסרטי קולנוע 4 מגמגמים
אז חיברתי באמצעות מתאם של כבל רשת ישיר לראוטר (ראוטר של הוט "hot box")
ועדיין הסרטים מגמגמים... אם אני מחבר הארדיסק נייד ישירות עם USB לסטרימר
אז אין בעיה של תקיעויות בסרטים.
אבל כל סרט הוא 30 ג'יגה עד 50 ג'יגה.. אין לי מספיק מקום בהארדיסק הנייד לכמויות של סרטים
שלא נדבר על כמות הזמן שלוקחת להעביר קבצים גדולים כאלה להארדיסק במקום להזרים ישירות מהמחשב
על גבי הרשת הביתית.
יש פיתרון לנושא?
אז חיברתי באמצעות מתאם של כבל רשת ישיר לראוטר (ראוטר של הוט "hot box")
ועדיין הסרטים מגמגמים... אם אני מחבר הארדיסק נייד ישירות עם USB לסטרימר
אז אין בעיה של תקיעויות בסרטים.
אבל כל סרט הוא 30 ג'יגה עד 50 ג'יגה.. אין לי מספיק מקום בהארדיסק הנייד לכמויות של סרטים
שלא נדבר על כמות הזמן שלוקחת להעביר קבצים גדולים כאלה להארדיסק במקום להזרים ישירות מהמחשב
על גבי הרשת הביתית.
יש פיתרון לנושא?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איזה מתאם יש לך? 100מגה או 1גיגה?
אם זה 100 מגה, אתה יכול לוותר מראש.
אם זה 100 מגה, אתה יכול לוותר מראש.
אין לי מושג, לא כתוב על המתאם של הכבל רשת שום דבר.
יכול להיות שהבעיה קשורה לראוטר של הוט?
יכול להיות שהבעיה קשורה לראוטר של הוט?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא. אבל אם המתאם הוא של 100 מגה, הוא פשוט איטי מדי ולא מסוגל להעביר את מידע במהירות מספקת.
הוט בוקס כולל סוויץ' של 1 גיגה, כך שהוא לא אמור להגביל אותך.
הוט בוקס כולל סוויץ' של 1 גיגה, כך שהוא לא אמור להגביל אותך.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תעלה תמונה של המהירות בנטפליקס באלחוטי ובקווי ,אם תוכל לעזור לי
אצלי זה לא מגמגם אבל לא נותן מינמום 25 מגה לדרישת נטפליקס
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@TZAHI10
מבדיקות שערכתי בזמנו ל mi box של חבר לצד ה Shield שברשותי (מחוברים מן הסתם לאותה רשת ולאותו NAS) הבנתי די מהר שה mi box מוגבל מיסודו בהזרמה מהרשת.
תוכן במשקל 20 -25 ג’יגה ומעלה יתחיל לגמגם בכבדות. אני מניח שאתה עובד עם קודי - תוכל לנסות לשחק מעט עם הגדרות ה buffers אבל לא הייתי בונה יותר מדי בכיוון.
מבדיקות שערכתי בזמנו ל mi box של חבר לצד ה Shield שברשותי (מחוברים מן הסתם לאותה רשת ולאותו NAS) הבנתי די מהר שה mi box מוגבל מיסודו בהזרמה מהרשת.
תוכן במשקל 20 -25 ג’יגה ומעלה יתחיל לגמגם בכבדות. אני מניח שאתה עובד עם קודי - תוכל לנסות לשחק מעט עם הגדרות ה buffers אבל לא הייתי בונה יותר מדי בכיוון.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
האם הבדיקה הייתה עם חיבור כבל רשת ישיר לMI BOX ?sigamore כתב:@TZAHI10
תוכן במשקל 20 -25 ג’יגה ומעלה יתחיל לגמגם בכבדות. אני מניח שאתה עובד עם קודי - תוכל לנסות לשחק מעט עם הגדרות ה buffers אבל לא הייתי בונה יותר מדי בכיוון....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כפי שכבר אמרתי, אתה חייב חיבור של גיגה בין המחשב לסטרימר ע"מ להזרים תכנים כאלה ברשת. 100 מגה פשוט לא מספיק, אני מדבר מניסיון.
קניתי עכשיו לבדיקה כרטיס רשת USB שתומך ב1000 מגה מהירות, חיברתי לראוטר ועדיין הסרטים מידי פעם מגמגמים.TheCoolest כתב:כפי שכבר אמרתי, אתה חייב חיבור של גיגה בין המחשב לסטרימר ע"מ להזרים תכנים כאלה ברשת. 100 מגה פשוט לא מספיק, אני מדבר מניסיון....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@TZAHI10
·
רגע, בוא נעשה סדר.
איזה כרטיס רשת קנית ולאן חיברת אותו? לראוטר זה ברור, אבל הצד השני? למחשב? למיבוקס?
הכי פשוט היה לקחת את כרטיס הUSB שיש לך, לחבר אותו למחשב ולבדוק מה קצב הנתונים שוינדוס מציגה, וכך היית יודע בדיוק מה מהירות החיבור שלו כאשר הוא מחובר למיבוקס. אם מדובר בכרטיס 100 מגה, הוא לא יספיק לחלק גדול מהתכנים.
בנוגע לגמגומים. אם אתה משתמש בקודי. תחבר לסטרימר מקלדת, בזמן ניגון המקומות הבעיתיים בסרט, תלחץ על CTRL+O אם זה קודי 17 או פשוט O אם זה קודי 16, וזה יציג לך נתונים בקשר למצב הבאפר של הוידאו והאודיו. לפי זה אפשר לראות אם זו בעיה של באפר שמתרוקן או משהו אחר. זה נקרא VQ.
לדוגמה, אם VQ יורד (כמעט) לאפס ואז אתה רואה שמתחילים גמגומים, אז בעצם רוב הסיכויים שהבעיה היא אכן ברשת. תוכל לראות גם את קצב הנתונים של הוידאו והאודיו. אם תראה שהגמגומים מתחילים בערך כשקצב הנתונים מתחיל לעבור את ה-70 מגה, אז זה כמעט בוודאות אומר שצוואר הבקבוק שלך הוא ברשת הביתית שלך.
·
רגע, בוא נעשה סדר.
איזה כרטיס רשת קנית ולאן חיברת אותו? לראוטר זה ברור, אבל הצד השני? למחשב? למיבוקס?
הכי פשוט היה לקחת את כרטיס הUSB שיש לך, לחבר אותו למחשב ולבדוק מה קצב הנתונים שוינדוס מציגה, וכך היית יודע בדיוק מה מהירות החיבור שלו כאשר הוא מחובר למיבוקס. אם מדובר בכרטיס 100 מגה, הוא לא יספיק לחלק גדול מהתכנים.
בנוגע לגמגומים. אם אתה משתמש בקודי. תחבר לסטרימר מקלדת, בזמן ניגון המקומות הבעיתיים בסרט, תלחץ על CTRL+O אם זה קודי 17 או פשוט O אם זה קודי 16, וזה יציג לך נתונים בקשר למצב הבאפר של הוידאו והאודיו. לפי זה אפשר לראות אם זו בעיה של באפר שמתרוקן או משהו אחר. זה נקרא VQ.
לדוגמה, אם VQ יורד (כמעט) לאפס ואז אתה רואה שמתחילים גמגומים, אז בעצם רוב הסיכויים שהבעיה היא אכן ברשת. תוכל לראות גם את קצב הנתונים של הוידאו והאודיו. אם תראה שהגמגומים מתחילים בערך כשקצב הנתונים מתחיל לעבור את ה-70 מגה, אז זה כמעט בוודאות אומר שצוואר הבקבוק שלך הוא ברשת הביתית שלך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@mrraz111
.
הוא לא מגביל שום דבר בהקשר הזה. USB 2.0 עדיין מאפשר בקלות קצבי העברה באיזור ה-250-300Mbps.
חלק מהסרטים שיש לי דורשים הרבה יותר רוחב פס ממה שכרטיס רשת 100 מגה מסוגל לספק. חיברתי מתאם USB של 1 גיגה לקופסה (גם USB 2.0) ועכשיו הסרטים מתנגנים בקלות, ואני מקבל כמעט 38MB/s או יותר מ-300Mbps בבדיקת מהירות של הרשת הפנימית.
.
הוא לא מגביל שום דבר בהקשר הזה. USB 2.0 עדיין מאפשר בקלות קצבי העברה באיזור ה-250-300Mbps.
חלק מהסרטים שיש לי דורשים הרבה יותר רוחב פס ממה שכרטיס רשת 100 מגה מסוגל לספק. חיברתי מתאם USB של 1 גיגה לקופסה (גם USB 2.0) ועכשיו הסרטים מתנגנים בקלות, ואני מקבל כמעט 38MB/s או יותר מ-300Mbps בבדיקת מהירות של הרשת הפנימית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נו זה ברור מאליו שזה קשור לסרטים. אם הסרט בעל ביטרייט גבוה, חיבור 100 מגה לא יספיק.
·TheCoolest כתב:![]()
נו זה ברור מאליו שזה קשור לסרטים. אם הסרט בעל ביטרייט גבוה, חיבור 100 מגה לא יספיק....
איזה סרט צריך יותר מ 50 מגה ביט שנייה??? הבעיה זה השמיבוקס. יש לו חיבור WIFI וגם דרך מתאם USB לא ניתן לקבל ביצועים של 100 מגה אמיתי, שלא לדבר על כן שיש רק USB יחיד וחיבור מתאם לא מאפשר להשתמש ב USB יותר...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Rekcuf
.
- לא מעט, בערך כל רימוקס 4K. למרות שרובם יעבדו בלי בעיות עם הגדרות נכונות של באפר וחיבור 100 מגה. למרות שעם Ghost in the shell נתקלתי בבעיות באפרינג עם חיבור של 100 מגה. (אין לי מיבוקס, יש לי סטרימר סיני עם LE)
- בנוגע לבעיית ה-USB, פשוט קונים את המתאם רשת שיש לו USB-HUB. ואז יש לך 3 חיבורי USB במקום 1 וגם חיבור רשת של 1 גיגה.
.
- לא מעט, בערך כל רימוקס 4K. למרות שרובם יעבדו בלי בעיות עם הגדרות נכונות של באפר וחיבור 100 מגה. למרות שעם Ghost in the shell נתקלתי בבעיות באפרינג עם חיבור של 100 מגה. (אין לי מיבוקס, יש לי סטרימר סיני עם LE)
- בנוגע לבעיית ה-USB, פשוט קונים את המתאם רשת שיש לו USB-HUB. ואז יש לך 3 חיבורי USB במקום 1 וגם חיבור רשת של 1 גיגה.
יש אפשרות לבצע את הבדיקה בלי המקלדת?
זה הכרטיס רשת שהשתמשתי בו:
מתאם STLab U-790 מחיבור USB 3.0 לחיבור רשת RJ45
מהירות: 10/100/1000Mbps, תכונות: RJ45,
חיבור מהיר במיוחד USB 3.0
תאימות לאחור לחיבור USB 2.0
תמיכה בדופלקס מלא
תמיכה בתקני EEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab
זה הכרטיס רשת שהשתמשתי בו:
מתאם STLab U-790 מחיבור USB 3.0 לחיבור רשת RJ45
מהירות: 10/100/1000Mbps, תכונות: RJ45,
חיבור מהיר במיוחד USB 3.0
תאימות לאחור לחיבור USB 2.0
תמיכה בדופלקס מלא
תמיכה בתקני EEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם כך, ובאמת החיבור לראוטר הוא 1 גיגה, וגם במחשב יש כ.רשת של אחד גיגה, אז אין לי תשובה למה זה מקרטע אצלך.