שאלה לגבי קצב רענון 50 mhz של טלויזיות שנמכרות בארץ לעומת 60 mhz בארה"ב
נראה שטלויזיות שנמכרות בארץ מגיעות עם קצב רענון של 50 mhz לעומת 60 mhz של אותו דגם שנמכר בארה"ב (לדוגמא אם נכנסים לאתר של סמסונג ישראל הMU7000 היא 50 MHZ ובאתר האמריקאי 60 MHZ). האם זה גבול עליון או שניתן לבחור בין 50 ל60? מה שמדאיג אותי זה כאשר אחבר קונסולה שמשדרת ב60fps לא יהיה סנכרון בין השידור לקצב רענון המסך.
@Rekcuf
·
תודה על התגובה,
1. צודק, בטעות הוספתי את ה-m.
2. אני מודע לכך שלא מפרסמים קצב רענון אמיתי, המספרים שכתבתי זה אחרי שחילקתי ב2 את הנתון שקיים באתר כדי להגיע לאמיתי.
3. יש הבדל בין לתמוך באות לבין מה קצב הרענון של המסך (ניתן להפיל פריימים כדי להכניס 60 פריימים ב50 פריימים לשניה). האם מסך שנמכר בהצהרה שקצב הרענון הוא 50 הרץ, יכול להציג 60 פריימים שונים בשניה?
·
תודה על התגובה,
1. צודק, בטעות הוספתי את ה-m.
2. אני מודע לכך שלא מפרסמים קצב רענון אמיתי, המספרים שכתבתי זה אחרי שחילקתי ב2 את הנתון שקיים באתר כדי להגיע לאמיתי.
3. יש הבדל בין לתמוך באות לבין מה קצב הרענון של המסך (ניתן להפיל פריימים כדי להכניס 60 פריימים ב50 פריימים לשניה). האם מסך שנמכר בהצהרה שקצב הרענון הוא 50 הרץ, יכול להציג 60 פריימים שונים בשניה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בארץ ובאירופה משתמשים בשיטות שידור בעלות 50HZ, בארה"ב משתמשים בשיטות שידור של 60HZ, זה ההבדל היחיד.
כל מסך אירופאי יקבל אות 60HZ ללא בעיה.
כל מסך אירופאי יקבל אות 60HZ ללא בעיה.