שלום לכולם,
לאחר התייעצות קודמת אתכם רכשתי רמקולים קדמיים של RC65I polk audio.
אין לי אופציה לסנטר שקוע לכן אני מעדיף משהו קטן ודק יחסית.
האם הרמקול של KEF מומלץ ומתאים לרמקולים הקדמיים?(KEF T101CWH Center Channel Speaker)
https://www.amazon.co.uk/KEF-T101CWH-Ce ... B00CFEXGE6
שימוש ודרישות:
90 אחוז טלויזייה(קשת,רשת,ערוץ 10) 10% סרטים סדרות נטפליקס וכדומה. לא מיועד למוזיקה.
סלון סגור מ3 כיוונים ופתוח לכיוון חלל גדול של פינת אוכל ומטבח.
מרחק מקיר טלויזייה לספה 4.7 מטר.
תודה רבה מראש.
KEF T101CWH Center Channel Speaker - ב900 שח עד הבית
היי shai_007 ,
ההמלצה הרווחת בקולנוע הביתי היא שהבמה הקדמית צריכה להיות זהה, על מנת שגוון הקול יהיה זהה.
יוצאים מהכלל בהמלצה זאת הם רמקולי סראונד, אטמוס והסאבוופר.
לכן אני ממליץ שתשקול להישאר רק עם הקדמיים,
במידה ואין באפשרותך לשדך רמקול סנטר מסדרה זהה.
לצרכים שלך מצב ללא סנטר לא יהיה קריטי.
אתה יכול לקרוא בהרחבה בנושא ע"י חיפוש "timbre matching"
או בפורום " התאמת סנטר לקדמיים" ולהחליט אם שידוך לא תואם יהיה קריטי עבורך או לא.
בהצלחה.
ההמלצה הרווחת בקולנוע הביתי היא שהבמה הקדמית צריכה להיות זהה, על מנת שגוון הקול יהיה זהה.
יוצאים מהכלל בהמלצה זאת הם רמקולי סראונד, אטמוס והסאבוופר.
לכן אני ממליץ שתשקול להישאר רק עם הקדמיים,
במידה ואין באפשרותך לשדך רמקול סנטר מסדרה זהה.
לצרכים שלך מצב ללא סנטר לא יהיה קריטי.
אתה יכול לקרוא בהרחבה בנושא ע"י חיפוש "timbre matching"
או בפורום " התאמת סנטר לקדמיים" ולהחליט אם שידוך לא תואם יהיה קריטי עבורך או לא.
בהצלחה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לדעתי הרמקולים הקדמיים שלך והסנטר הזה קצת רחוקים אחד מהשני.
קודם כל חברה אחרת (לכל חברה ולפעמים לכל סדרה של רמקולים יש את סאונד הרפרנס שמכיילים לפיו את הרמקול), אבל גם תמיכה בתחום תדרים שונה וטוויטר לחלוטין אחר.
אם תישאר עם פולק אז S35 של פולק מגיע גם בלבן למיטב ידיעתי (זה ציפוי של עץ מולבן, ראיתי ברצפתיים וזה נראה סבבה) למרות שלא מופיע באתר. דבר עם רועי מקרוסאובר, הוא בטח יכול להוציא מחיר טוב עליו. הוא בעומק 15 ס"מ וניתן לתלייה על קיר.
קודם כל חברה אחרת (לכל חברה ולפעמים לכל סדרה של רמקולים יש את סאונד הרפרנס שמכיילים לפיו את הרמקול), אבל גם תמיכה בתחום תדרים שונה וטוויטר לחלוטין אחר.
אם תישאר עם פולק אז S35 של פולק מגיע גם בלבן למיטב ידיעתי (זה ציפוי של עץ מולבן, ראיתי ברצפתיים וזה נראה סבבה) למרות שלא מופיע באתר. דבר עם רועי מקרוסאובר, הוא בטח יכול להוציא מחיר טוב עליו. הוא בעומק 15 ס"מ וניתן לתלייה על קיר.