YES מורידה ופרטנר מעלה : ערוץ MEZZO מצטרף

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #1 

ערוץ MEZZO HD מצטרף לפרטנר טיוי וזו חגיגה לחובבי מופעי ג'אז, מוסיקה קלאסית ואופרות.

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

כדי להשלים את הפוסט עבור אנשים שאינם נכללים במסגרת ה"חגיגה" של פרטנר...
רק אציין ש YES מעלה במקביל להסרה של הערוץ הבאמת מעולה MEZZO,
ערוץ חדש שנקרא CLASSICA HD,
ממה שאני מבין זה ערוץ מ"מוצא" איטלקי שמשודר מן הסתם ב HD שזה יתרון, כי ביס MEZZO לא שודר ב HD.

classica HD is an Italian television channel devoted to classical music, opera, ballet and jazz. It broadcasts concerts, documentaries and interviews for 20 hours a day on Sky Italia. From 2013 the channel has only been available in High definition on basic package. Classica had been owned by Vivendi up until the switch to HDTV format when was taken up by the German company Unitel GmbH & Co.KG."

עברתי קצת על לוח השידורים שלהם, מבחינת אופרה ומוזיקה קלאסית הם תחליף יותר מראוי, מבחינתי התכנים המעולים
בנושאי ג'אז לצערי אני לא רואה תכנים :( חבל
כך שזה לא באמת תחליף 1 ב 1 ,
לגבי האם זה יותר או פחות טוב , מן הסתם זה תלוי בטעם האישי של הצופה, מי שרוצה מוזיקה קלאסית ואופרה , הרוויח בגדול, מי שבא בשביל הג'אז ומוזיקת העולם ושאר פרויקטים מענינים שקיימים ב MEZZO הפסיד.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

@guyz6471
·

ערוץ קלאסיקה משודר מספר חודשים בSMART של טריפל סי

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אני שמח לשמוע,
יש מחסור חמור בערוצים של מוזיקה ותרבות שאינם במסגרת מה שאני אקרא לה "חבילת MTV" בכל החברות שמספקות תכנים רב ערוציים...

off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

guyz6471 כתב:אני שמח לשמוע,
יש מחסור חמור בערוצים של מוזיקה ותרבות שאינם במסגרת מה שאני אקרא לה "חבילת MTV" בכל החברות שמספקות תכנים רב ערוציים...
...
· תתקין את זה. המון ערוצי מוסיקה באיכות טובה פלוס. סוגר לך את הפינה :

https://www.livenettv.net

off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

YES הפסיקה את שידורי הערוץ בגלל רצון לחסוך בהוצאות...

הודעת יח"צ הערוץ בישראל :

"לדברי ערוץMEZZO הדבר נובע מחוסר יכולת הצדדים להגיע לעמק שווה במו"מ הכספי והם מודים לחברת YES על עשרות שנות פעילות משותפת.

כאמור מוקדם יותר השבוע הודיע הערוץ על הסכם שידור חדש עם חברת PARTNER TV ומעתה ישודר הערוץ בפרטנר TV ובחברת HOT ויגיע ל- 3 מיליון איש במדינת ישראל. ערוץ מצו משודר היום ב-60 מדינות, ומגיע ל-55 מיליון בתי אב באמצעות 44 ספקי שירותי טלוויזיה מובילים ברחבי העולם. הערוץ משדר מגוון רחב של תכני איכות, לרבות מוסיקת עולם, מוסיקה קלאסית, אופרות, בלט וג'אז.

MEZZO הוא הערוץ היחידי בעולם שמשדר מדי חודש בשידור חי קונצרטים ממפעלי התרבות הגדולים בעולם ובאיכות HD. בישראל, לערוץ שיתופי פעולה הדוקים עם כל מפעלי התרבות הגדולים בארץ, כדוגמת הפילהרמונית הישראלית. תכנים מקומיים נוספים שמייחדים את מצו, הם תחרות רובינשטיין הנערכת אחת לשלוש שנים ומשודרת בערוץ ואירוע הגאלה השנתי שמקיים הערוץ הבינלאומי בישראל.

כחלק מהתמיכה ביצירה המקומית, ערוץ מצו נותן במה בינלאומית ליוצרים ואומנים ישראלים מובילים בעולם, לרבות אבישי כהן, אלי דג'יברי, המנצח זובין מהטה, ירון הרמן, הפילהרמונית הישראלית ועוד.

היום, ה-25.12 במהלך חג המולד תשודר הופעה של אבישי כהן בערוץ מצו. אין הכרה גדולה יותר מכך באומנים ישראלים מאשר להעניק להם זמן מסך במועדים כאלו!

בנוסף, מחר תועבר בשידור ישיר מהקונצרט חבאו באמסטרדם המיסה של באך באיכות HD בערוצי מצו – כחלק מהשידורים החיים במצו.

כ-600 אלף מנויי יס ייאלצו להיפרד מהערוץ האיכותי והאהוב בקרב מספר גדל ועולה של ישראלים רבים הנחשפים לתכנים האיכותיים בעיקר למוזיקת הג'אז הצוברת תאוצה ואהדה בקרב הקהל הישראלי בשנים האחרונות, דוגמת הג'אז מיקס פסטיבל שהתקיים בישראל והועבר בשידור ישיר בערוץ מצו!"

Guy1860
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

הערוץ החדש של יס שהחליף את מצו הוא ערוץ זקן, מיושן ולא רלוונטי. אין מה להשוות לחדשנות של מצו. אני מוסיף פרטנר וחודש פעמיים אם להישאר ביס.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים

שליחה #8 

@Guy1860
·

לעזוב את יס והוט זה צו השעה