Femtocell - עדיין קיים?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
ValorHeart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #1 

זה פשוט מגוחך, אני גר במרכז תל אביב, ממש במרכז. ואין לי קליטה סלולרית של פרטנר, שיחות מתנתקות בלי סוף וזה כלי העבודה שלי, שלא לדבר שהמכשיר פולט מלא קרינה כי אין לו קליטה.
ראיתי שלפרטר (אורנג' דאז) היה מוצר Femtocell שמתחבר לרשת האינטרנט בבית ומפיץ אות חלש של סלולר לשיפור הקרינה, האם עדיין קיים מוצר כזה היום ב2017? האם יש לדעתכם פתרון אחר? (מעבר חברה לא בא בחשבון, זה חשבון עסקי)

תודה!

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #2 

לא יודע אם קיים יותר femtocell, אבל לפרטנר יש שירות wifi calling שעובד מצויין. תבדוק אם המכשיר שלך תומך.
אלעד

shoko555
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #3 

יודע בוודאות שסלקום מספקת יחידות FEM2CELL של סיסקו, יש לי בבית יחידה והיא עובדת נהדר.
ד.א סלקום מתעקשים שיהיה לך קו ADSL ולא הוט לפני שמספקים.

יש לי יחידת נוספת של alcatel lucent (נוקיה היום) שסופקה לי בעבר על ידי פרטנר, לא מרגיש שהיא עובדת, לפי דעתי נזרקה מהרשת.
קונה ציוד אודיו תקול.

ValorHeart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תודה על התגובות, התקשרתי לפרטנר ולצערי הם כבר לא מספקים Femtocell יותר, אז אין לי פתרון נכון לעכשיו, מעצבן.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4310
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 904 פעמים

שליחה #5 

פרטנר מספקים היום יחידות femtocell רק ללקוחות ארגוניים שלהם. לא לפרטי ולא למגזר soho smb . לקוח ארגוני יכול לתאם התקנה של המוצר דרך מנהל תיק לקוח שלו. כל היחידות הישנות שלהם נותקו מהשרת שלהם ולא פעילים.
ללקוח הפרטי, אפשרות יחידה לשיפור הקליטה, זה התקנה עצמאית של רפיטר, שצריך לרכוש אותו בחו"ל ויש סיכוי יותר מסביר שהוא יתקע במכס בגלל הגבלות של משרד התקשורת.

ValorHeart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

האם לקוח עסקי בינוני (לא ארגון גדול) יכול לבקש מהם התקנה של femtocell ?
Repeater פולט הרבה קרינה כי הוא מעביר אות מהאוויר לאוויר, femtocell יותר רשת סלולרית חלשה ומעביר אותה דרך האינטרנט להבנתי

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4310
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 904 פעמים

שליחה #7 

@ValorHeart
·
לבקש, הוא יכול לבקש, אבל, אם לקוח כזה לא מוגדר כלקוח אסטרטגי, התשובה שהוא יקבל, היא שפרטנר לא מספקת כלל שירות כזה. לקוח אסטרטגי יכול להיות גם לקוח עסקי קטן, אפילו כשישים מכשירים בפרטנר, אבל ככזה שיש לו חשיבות מנקודת מבט של פרטנר. למשל לקוח שמביא אתו לקוחות ENTERPRISE לפרטנר, או לקוח שמספק שירותים חיוניים ייחודיים לפרטנר או לקוח שמסונף לארגון ENTERPRISE חשוב.
לנושא של Repeater , אם מדובר על מוצר תקני ולא מוצר סיני עלום שם אין שום בעיתיות של קרינה או של הספקי שידור גבוהים. והשיקולים בעד או נגד המשחזר האות הם אחרים לגמרי שנשקלים בכל מקרה של ההתקנה בצורה נקודתית. מדובר על שיקולים כמו למשל שמשחזר אות מעמיס את הרשת הסלולרית הקיימת של המפעיל באזור ומשנה את מבנה הכיסוי של הרשת, כמו כן, משחזר אות לא מתאים להתקנות שבהן נדרשת פריסה של כבלים ארוכים מעל כמה עשרות של מטרים, בגלל שמדובר על כבלי RF שיוצרים ניחות של אות במערכת.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”