קבלתי את הממיר אולטרה של יס כפיצוי עם כל הערוצים פתוחים ב-209 מה דעתכם?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·CF666 כתב:קודם כל זה לא הפורום הנכון לזה. שנית כל לא כל דבר שמתרחש בחייך בכל רגע ורגע אתה צריך להביא לפה ולפתוח עליו דיון....
ואת זה אתה קובע בתור …?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

·tomeryyy כתב:השאלה אם 209 זה מחיר טוב?.........
יש תיחום זמן למבצע הזה ? כולל VOD ? ממיר יחיד או יש לך ממירים נוספים? כמה עקרוני לך עניין הספורט והאם כל ערוצי הספורט פתוחים?
באופן אישי ולאור האלטרנטיבות הקיימות היום , הייתי אומר שזה יקר.…אני לא מתרגש מעניין פתיחת הערוצים וכו׳
90% בלאו הכי הוא תוכן מיותר בעליל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

עם ״שוטר״ שכמותך באיזור כולנו רגועים.CF666 כתב:·......
בתור אחד שעוקב ושם לב שהוא כל 3 דקות פותח שרשור... תאר לך שכל אחד שצריך לשירותים יפתח על זה שרשור... מה יהיה? מזכיר לך שחבר שלך אדון רמקולים הורחק היום בדיוק על זה....
מר רמקולים לא היה חבר שלי וגם אם היה למה אתה קשור לעניין?
ובכלל , מהיכן אתה מכיר את רמקולים - זו תובנה שרכשת במהלך שלושת השבועות שאתה שומר על החברים פה ?
·אני בכלל לא רואה ספורט הערוץ הזה סגור חוץ ממה שפתוח לכולם ערוץ 55 50.sigamore כתב:·......
יש תיחום זמן למבצע הזה ? כולל VOD ? ממיר יחיד או יש לך ממירים נוספים? כמה עקרוני לך עניין הספורט והאם כל ערוצי הספורט פתוחים?
באופן אישי ולאור האלטרנטיבות הקיימות היום , הייתי אומר שזה יקר.…אני לא מתרגש מעניין פתיחת הערוצים וכו׳
90% בלאו הכי הוא תוכן מיותר בעליל....
209 כולל ויאודי ל 4 חודש
בסטינג אכן רואים טוב ובלאו הכי מרבית הסדרות אני צופה מנטפליקס - הם בליגה משלהם, גם מבחינת תוכן, איכות שידור ויכולת התמודדות באיטיות של האינטרנט.
הבעיה היחידה שלי, ויכול להיות שזה לא רלוונטי לרבים אחרים זה החוסר יכולת לתמוך ביותר מ-3 מכשירים - לי יש יותר, ולכן הפתרון הזה לא מתאים לי.
הבעיה היחידה שלי, ויכול להיות שזה לא רלוונטי לרבים אחרים זה החוסר יכולת לתמוך ביותר מ-3 מכשירים - לי יש יותר, ולכן הפתרון הזה לא מתאים לי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Saide
נקודה טובה
מסכים שגישת Sting לנושא עקומה למדי.
אבל…קח בחשבון שבקרוב (עפ״י Sting) אמורה להשתחרר גרסת מסכים חכמים ל LG ו Samsung. אם במקרה זה רלוונטי לך אז זהו פתרון שטכנית יכול לתת לך 5 מסכים במקביל.
נקודה טובה
אבל…קח בחשבון שבקרוב (עפ״י Sting) אמורה להשתחרר גרסת מסכים חכמים ל LG ו Samsung. אם במקרה זה רלוונטי לך אז זהו פתרון שטכנית יכול לתת לך 5 מסכים במקביל.
- plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה כולל מסכים חכמים שמריצים VEWD ?sigamore כתב:@Saide
נקודה טובהמסכים שגישת Sting לנושא עקומה למדי.
אבל…קח בחשבון שבקרוב (עפ״י Sting) אמורה להשתחרר גרסת מסכים חכמים ל LG ו Samsung. אם במקרה זה רלוונטי לך אז זהו פתרון שטכנית יכול לתת לך 5 מסכים במקביל....
זה יכול לחסוך ממני לקנות עוד 2 מי בוקס
·