מכונת אספרסו חדשה-המלצות!!

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
Yarac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מכונת האספרסו שלי שבקה.הזדמנות להשתדרג במכונה חדשה.
רוצה במכונה מקצועית עם יכולת הקצפה טובה במקביל לאספרסו.אשמח להמלצות מחברי הפורום.תקציב עד 9000 ש"ח

RuslanAbramov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 745
שם מלא: Ruslan Abramov
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #2 

@Yarac
·מציע לך לבדוק מכונות db של יצרנים כמו izzo, bezzera, rocket.
לדעתי rocket r58 יכולה להיות בחירה מעולה מבדיקה קלה באתר espressocoffeeshop היא נמכרת ב1950 לאחר ניקוי מיסים ובהוספת דמי משלוח. מה שאומר שזה ייצא קצת פחות מ10k לרוב הם נותנים עוד כחמישה אחוזי הנחה אם מבקשים אז אני מאמין שאפשר לרכוש אותה במחיר די קרוב לגבול העליון של התקציב.
ה r58 נחשבת לאחת הdb המומלצות.

Eranhakim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

@Yarac
·
לדעתי (דיי חדש בתחום אבל קורא המון) הייתי הולך על ויואלדי או דרים...

amit_br
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אנדריי מאספרסימו לא ממליץ כלל על מכונות DB. הוא טוען לרמת אמינות נמוכה ותחזוקה יקרה מאד. במכונת דוד יחיד מקצועית מדובר גם על תחזוקה של מאות שקלים בשנה לעיתים ושם זה יכול לעלות משמעותית.
זה רלוונטי רק אם יש בזה צורך מהותי וזה לא נובע מ ״שדרגת מצוייה״ שהוזכרה פה רבות

shermany
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

@amit_br
לא חושב שיש קשר בין DB לרמת אמינות נמוכה ותחזוקה יקרה מאוד, מעניין למה הוא טוען זאת.
אמינות המכונה תלויה באיכות ההרכבה שלה, התכנון שלה ורמת החלקים שבה.
לפי דעתי כל מכונה חדשה ממותג רציני לא תעשה בעיות בשנים הראשונות כל עוד מקפידים על שימוש נכון ומים רכים.
בכל אופן אני משוחד כי יש לי ויואלדי כבר 3 שנים ומאוד מרוצה ולא מתחרט לרגע וגם מכונה הבאה (יש עוד 5 שנים לפחות) אני משוכנע שלא אקנה HX (לא בנוי לכל הפלאשים האלה).

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #6 

@amit_br
·

המכונות לרב אמינות, אבל ככל שיש יותר חלקים הסיכוי שמשהו יקרה גדל.
ב DB יש 2 דוודים, עוד צנרת שיכולה להסתם באבנית, אם אני לא טועה - 2 בקרים, 2 תרמוסטטים, שלא לדבר על צפיפות הרכיבים שמקשים על התחזוקה והתיקון במקרה הצורך.
אבל - אם אתה רוצה אספרסו מושלם והכנת הפוכים פשוטה וקלה, אין תחליף ל DB. זה הטופ נכון להיום..
מכונות מחליף חום בנויות פשוט יותר, אבל מתפשרים בחזרתיות של האספרסו. אם אתה שותה רק הפוך, אין שום סיבה ל DB.

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #7 

shermany כתב:@amit_br
לא חושב שיש קשר בין DB לרמת אמינות נמוכה ותחזוקה יקרה מאוד, מעניין למה הוא טוען זאת.
אמינות המכונה תלויה באיכות ההרכבה שלה, התכנון שלה ורמת החלקים שבה.
לפי דעתי כל מכונה חדשה ממותג רציני לא תעשה בעיות בשנים הראשונות כל עוד מקפידים על שימוש נכון ומים רכים.
בכל אופן אני משוחד כי יש לי ויואלדי כבר 3 שנים ומאוד מרוצה ולא מתחרט לרגע וגם מכונה הבאה (יש עוד 5 שנים לפחות) אני משוכנע שלא אקנה HX (לא בנוי לכל הפלאשים האלה).
...
·
למה אתה מתכוון ב"כל הפלאשים האלה"?
מחזיק צ'ימבאלי ג'וניור בת 25 שעובדת כמו סוס...

shermany
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

@chomergir
·
אני גם בטוח שהצ'ימבאלי שלך תחזיק עוד 25 שנים אבל הכוונה הייתה כשאני מכין קפה אני לא רוצה להתעסק עם cooling flush, ב DB עם PID כל העסק תמיד יציב אתה רק לוחץ על כפתור ותמיד תקבל את אותה טמפרטורת חליטה.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”