מכונת אספרסו חדשה-המלצות!!
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@Yarac
·מציע לך לבדוק מכונות db של יצרנים כמו izzo, bezzera, rocket.
לדעתי rocket r58 יכולה להיות בחירה מעולה מבדיקה קלה באתר espressocoffeeshop היא נמכרת ב1950 לאחר ניקוי מיסים ובהוספת דמי משלוח. מה שאומר שזה ייצא קצת פחות מ10k לרוב הם נותנים עוד כחמישה אחוזי הנחה אם מבקשים אז אני מאמין שאפשר לרכוש אותה במחיר די קרוב לגבול העליון של התקציב.
ה r58 נחשבת לאחת הdb המומלצות.
·מציע לך לבדוק מכונות db של יצרנים כמו izzo, bezzera, rocket.
לדעתי rocket r58 יכולה להיות בחירה מעולה מבדיקה קלה באתר espressocoffeeshop היא נמכרת ב1950 לאחר ניקוי מיסים ובהוספת דמי משלוח. מה שאומר שזה ייצא קצת פחות מ10k לרוב הם נותנים עוד כחמישה אחוזי הנחה אם מבקשים אז אני מאמין שאפשר לרכוש אותה במחיר די קרוב לגבול העליון של התקציב.
ה r58 נחשבת לאחת הdb המומלצות.
- Eranhakim1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@Yarac
·
לדעתי (דיי חדש בתחום אבל קורא המון) הייתי הולך על ויואלדי או דרים...
·
לדעתי (דיי חדש בתחום אבל קורא המון) הייתי הולך על ויואלדי או דרים...
אנדריי מאספרסימו לא ממליץ כלל על מכונות DB. הוא טוען לרמת אמינות נמוכה ותחזוקה יקרה מאד. במכונת דוד יחיד מקצועית מדובר גם על תחזוקה של מאות שקלים בשנה לעיתים ושם זה יכול לעלות משמעותית.
זה רלוונטי רק אם יש בזה צורך מהותי וזה לא נובע מ ״שדרגת מצוייה״ שהוזכרה פה רבות
זה רלוונטי רק אם יש בזה צורך מהותי וזה לא נובע מ ״שדרגת מצוייה״ שהוזכרה פה רבות
@amit_br
לא חושב שיש קשר בין DB לרמת אמינות נמוכה ותחזוקה יקרה מאוד, מעניין למה הוא טוען זאת.
אמינות המכונה תלויה באיכות ההרכבה שלה, התכנון שלה ורמת החלקים שבה.
לפי דעתי כל מכונה חדשה ממותג רציני לא תעשה בעיות בשנים הראשונות כל עוד מקפידים על שימוש נכון ומים רכים.
בכל אופן אני משוחד כי יש לי ויואלדי כבר 3 שנים ומאוד מרוצה ולא מתחרט לרגע וגם מכונה הבאה (יש עוד 5 שנים לפחות) אני משוכנע שלא אקנה HX (לא בנוי לכל הפלאשים האלה).
לא חושב שיש קשר בין DB לרמת אמינות נמוכה ותחזוקה יקרה מאוד, מעניין למה הוא טוען זאת.
לפי דעתי כל מכונה חדשה ממותג רציני לא תעשה בעיות בשנים הראשונות כל עוד מקפידים על שימוש נכון ומים רכים.
בכל אופן אני משוחד כי יש לי ויואלדי כבר 3 שנים ומאוד מרוצה ולא מתחרט לרגע וגם מכונה הבאה (יש עוד 5 שנים לפחות) אני משוכנע שלא אקנה HX (לא בנוי לכל הפלאשים האלה).
@amit_br
·
המכונות לרב אמינות, אבל ככל שיש יותר חלקים הסיכוי שמשהו יקרה גדל.
ב DB יש 2 דוודים, עוד צנרת שיכולה להסתם באבנית, אם אני לא טועה - 2 בקרים, 2 תרמוסטטים, שלא לדבר על צפיפות הרכיבים שמקשים על התחזוקה והתיקון במקרה הצורך.
אבל - אם אתה רוצה אספרסו מושלם והכנת הפוכים פשוטה וקלה, אין תחליף ל DB. זה הטופ נכון להיום..
מכונות מחליף חום בנויות פשוט יותר, אבל מתפשרים בחזרתיות של האספרסו. אם אתה שותה רק הפוך, אין שום סיבה ל DB.
·
המכונות לרב אמינות, אבל ככל שיש יותר חלקים הסיכוי שמשהו יקרה גדל.
ב DB יש 2 דוודים, עוד צנרת שיכולה להסתם באבנית, אם אני לא טועה - 2 בקרים, 2 תרמוסטטים, שלא לדבר על צפיפות הרכיבים שמקשים על התחזוקה והתיקון במקרה הצורך.
אבל - אם אתה רוצה אספרסו מושלם והכנת הפוכים פשוטה וקלה, אין תחליף ל DB. זה הטופ נכון להיום..
מכונות מחליף חום בנויות פשוט יותר, אבל מתפשרים בחזרתיות של האספרסו. אם אתה שותה רק הפוך, אין שום סיבה ל DB.
·shermany כתב:@amit_br
בכל אופן אני משוחד כי יש לי ויואלדי כבר 3 שנים ומאוד מרוצה ולא מתחרט לרגע וגם מכונה הבאה (יש עוד 5 שנים לפחות) אני משוכנע שלא אקנה HX (לא בנוי לכל הפלאשים האלה)....
למה אתה מתכוון ב"כל הפלאשים האלה"?
מחזיק צ'ימבאלי ג'וניור בת 25 שעובדת כמו סוס...