בעיה קטנה בmu7000
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
קניתי לפני שבועיים mu 7000
הצלחנו לראות 4K ביוטיוב בצורה חלקה,אתמול עברנו לפרטנר ולא מצליחים לראות אפילו תוכן HD בצורה חלקה,הבעיה היא באינטרנט או שאני טועה?
גם לגבי הנטפליקס יש לנו מנוי uhd וזה נראה זוועה ובטח לא hd,במקרה הטוב 720 או 360p.זה נובע מאינטרנט חלש? אנחנו מקבלים 50 במחשב,חיבור ישיר הראוטר שם,25 בממיר בסלון חיבור ישיר,ובWiFi בטלוויזיה 10 מגה בלחץ....
ועכשיו לבעיה בטלוויזיה,פתאום קפצה לי ההודעה שמצורפת בתמונה,ואני לא מצליח להיפטר ממנה,מה עושים? זה לא נותן לי לאשר או לדחות....
הצלחנו לראות 4K ביוטיוב בצורה חלקה,אתמול עברנו לפרטנר ולא מצליחים לראות אפילו תוכן HD בצורה חלקה,הבעיה היא באינטרנט או שאני טועה?
גם לגבי הנטפליקס יש לנו מנוי uhd וזה נראה זוועה ובטח לא hd,במקרה הטוב 720 או 360p.זה נובע מאינטרנט חלש? אנחנו מקבלים 50 במחשב,חיבור ישיר הראוטר שם,25 בממיר בסלון חיבור ישיר,ובWiFi בטלוויזיה 10 מגה בלחץ....
ועכשיו לבעיה בטלוויזיה,פתאום קפצה לי ההודעה שמצורפת בתמונה,ואני לא מצליח להיפטר ממנה,מה עושים? זה לא נותן לי לאשר או לדחות....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן, 10 מגה ב-WIFI זה לא מספיק לשום דבר. סביר להניח שבשימוש זה לא באמת 10 יציב, אלא פחות.
בנוגע להודעה, תוודא שהגדרת תאריך, שעה ואיזור גאוגרפי כמו שצריך בטלוויזיה.
בנוגע להודעה, תוודא שהגדרת תאריך, שעה ואיזור גאוגרפי כמו שצריך בטלוויזיה.
-
yaronomrad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@TheCoolest
·השעה והאזור מכוונים בסדר הרגע הסתכלתי שוב וההודעה עדיין קיימת וזה לא מאפשר לי גישה אלייה,מה עושים?
·השעה והאזור מכוונים בסדר הרגע הסתכלתי שוב וההודעה עדיין קיימת וזה לא מאפשר לי גישה אלייה,מה עושים?