SVS PB16-Ultra - השרשור הרישמי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
שוקלים לרכוש את הסאב? יש לכם שאלות טרם רכישה? רוצים לשמוע על חוויות? זה המקום.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זיו - אחלה סקירה - גם מקצועית וגם מהנה - כרגיל...
חייב לשאול למרות שנגעת בזה בסרטון: בהנחה שאתה שכן מתחשב + העובדה שיש לך ילדים יחסית קטנים, אתה באמת מרגיש שאתה יכול לנצל את היכולות של הסאב הזה? או שכמו שציינת - זו לא העוצמה כמו הדיוק?
חייב לשאול למרות שנגעת בזה בסרטון: בהנחה שאתה שכן מתחשב + העובדה שיש לך ילדים יחסית קטנים, אתה באמת מרגיש שאתה יכול לנצל את היכולות של הסאב הזה? או שכמו שציינת - זו לא העוצמה כמו הדיוק?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
חיכינו וחיכינו והנה זה הגיע.
זיו - תודה על סקירת החוויה, נראה מעולה...
תתחדש ותמשיך ליהנות.
נתראה "בשטח" בסופ"ש, חחח...
זיו - תודה על סקירת החוויה, נראה מעולה...
נתראה "בשטח" בסופ"ש, חחח...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

oris74,
כאשר מתייחסים לעובדה שאחרי ההתלהבות הראשונית הסאב מכוון לעוצמת שמע שתואמת את הרמקולים הקדמיים, מקבלים באסים שנשמעים מהנה, עמוקים בצורה מרשימה וכאלו שבגלל קניתי מראש את הסאב.
אז נכון, אני לא יכול להגביה את עוצמת השמע גבוה כמו שהייתי רוצה אם הייתי גר לבד, אבל תמיד יש לנו את סופי שבוע
כאשר מתייחסים לעובדה שאחרי ההתלהבות הראשונית הסאב מכוון לעוצמת שמע שתואמת את הרמקולים הקדמיים, מקבלים באסים שנשמעים מהנה, עמוקים בצורה מרשימה וכאלו שבגלל קניתי מראש את הסאב.
אז נכון, אני לא יכול להגביה את עוצמת השמע גבוה כמו שהייתי רוצה אם הייתי גר לבד, אבל תמיד יש לנו את סופי שבוע
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@ziv_r
· תתחדש תתחדש ותהנה, אכן סב מהרמות הגבוהות,
חוויה מעולה שהצלחת להעביר במילים
כ בעלים גאה של sb 16ultra (כבר כ 3 חודשים)
שתיינו יודעים שיש פה הרבה הרבה מעבר למה שציינת
והצלחת להסביר, כי פשוט לא ניתן לתאר את החוויה במילים
סדרה מדהימה ויוצאת דופן, איך הסב הזה נמצא בניואנסים הכי קטנים,
עוטף את החלל בטקסטורה, זה לא יגמר מה שיש להגיד עליו
תתחדש ותהנה זה הכי חשוב
המשך יום נעים.
ויקטור
· תתחדש תתחדש ותהנה, אכן סב מהרמות הגבוהות,
חוויה מעולה שהצלחת להעביר במילים
כ בעלים גאה של sb 16ultra (כבר כ 3 חודשים)
שתיינו יודעים שיש פה הרבה הרבה מעבר למה שציינת
והצלחת להסביר, כי פשוט לא ניתן לתאר את החוויה במילים
סדרה מדהימה ויוצאת דופן, איך הסב הזה נמצא בניואנסים הכי קטנים,
עוטף את החלל בטקסטורה, זה לא יגמר מה שיש להגיד עליו
תתחדש ותהנה זה הכי חשוב
המשך יום נעים.
ויקטור
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
תתחדש
מה שנקרא "מפלצת חכמה"
SVS באמת הוציאו מוצר מדהים.
מה שנקרא "מפלצת חכמה"
SVS באמת הוציאו מוצר מדהים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה לכולם על המילים החמות 
חשוב לא להפוך את זה לשרשור "התחדשתי", אלא לשרשור שעיקרו הוא הסאב, טיפים וכדומה.
חשוב לא להפוך את זה לשרשור "התחדשתי", אלא לשרשור שעיקרו הוא הסאב, טיפים וכדומה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא פייר, אז תפתח שרשור "התחדשתי" - רוצים לפרגן פה.
ולשאלות בנושא הסאב שהן ברמת השרשור:
1. עלתה כאן השאלה גם מקודם בהקשר ההבדלים של 2 סאבים קטנים (שהיקף 2 הממברנות גדול יותר מהיקף הממברנה של סאב אחד גדול), מעבר לבעיתיות היחסית של למקם 2 בצורה הנכונה, מה ההבדלים באם קיימים בנפח הבאס / דיוקו / פאנצ'יותו ?
2. אם תוכל לפרט על מידת השימושיות של אפליקציית השליטה הייעודית ? הזכרת את זה בסרטון בהקשר של "לא לגעת - אם לא יודעים מה עושים". האם ניתן להסתפק בחיבוריות של Plug & Play ופשוט ליהנות או שמא יש צורך לדייק בהגדרות על מנת למצות את מלוא הפוטנציאל. ובכמה המשחק הזה משנה את חווית הסאונד הכללית ?
** או במילים אחרות, האם מי שבידו מצויה הפרוטה אבל לא מצוי הידע, יוכל ליהנות מחווית סאונד משביעה רצון מבלי להתקשקש יותר מדיי בהגדרות וכיוונים ?
ולשאלות בנושא הסאב שהן ברמת השרשור:
1. עלתה כאן השאלה גם מקודם בהקשר ההבדלים של 2 סאבים קטנים (שהיקף 2 הממברנות גדול יותר מהיקף הממברנה של סאב אחד גדול), מעבר לבעיתיות היחסית של למקם 2 בצורה הנכונה, מה ההבדלים באם קיימים בנפח הבאס / דיוקו / פאנצ'יותו ?
2. אם תוכל לפרט על מידת השימושיות של אפליקציית השליטה הייעודית ? הזכרת את זה בסרטון בהקשר של "לא לגעת - אם לא יודעים מה עושים". האם ניתן להסתפק בחיבוריות של Plug & Play ופשוט ליהנות או שמא יש צורך לדייק בהגדרות על מנת למצות את מלוא הפוטנציאל. ובכמה המשחק הזה משנה את חווית הסאונד הכללית ?
** או במילים אחרות, האם מי שבידו מצויה הפרוטה אבל לא מצוי הידע, יוכל ליהנות מחווית סאונד משביעה רצון מבלי להתקשקש יותר מדיי בהגדרות וכיוונים ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
זיו תתחדש ,
והעובדה שהיה לך סאב של JL אודיו ועדיין העדפת להשתדרג בהחלט מעלה פליאה גדולה מאוד ..
אבל אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה
הסרטון מאוד איכותי - נהנתי לצפות בו .
מקווה שתצליח לנצל כמה שיותר ממנו בהתחשב בנסיבות .
והעובדה שהיה לך סאב של JL אודיו ועדיין העדפת להשתדרג בהחלט מעלה פליאה גדולה מאוד ..
מקווה שתצליח לנצל כמה שיותר ממנו בהתחשב בנסיבות .
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@pessik
לא הבנתי מה מפליא פה. אשמח שתבהיר...
לדוגמא, כי הזכירו בשרשור אחר: מי שיש לו פרארי, לא יכול להחליף עם למבורגיני (והפוך) ?
לא הבנתי מה מפליא פה. אשמח שתבהיר...
לדוגמא, כי הזכירו בשרשור אחר: מי שיש לו פרארי, לא יכול להחליף עם למבורגיני (והפוך) ?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·תחשוב שיש לך רכב ספורט, איזה למבורגיני מטורפת, ואתה נוסעpessik כתב:זיו תתחדש ,
והעובדה שהיה לך סאב של JL אודיו ועדיין העדפת להשתדרג בהחלט מעלה פליאה גדולה מאוד ..![]()
מקווה שתצליח לנצל כמה שיותר ממנו בהתחשב בנסיבות ....
בכבישים של הארץ, נכון שלא תהיה לך האפשרות ללחוץ תמיד על דוושת הדלק, יהיו הרבה כיכרות רמזורים וכבישים משובשים ופחות ראויים,
אבל ברגע שתירצה לצאת לעקיפה זריזה, תצליח לבצע את המהלך ללא היסוס ובהצלחה רבה, ואם תגיע לעליה מטורפת, ניתן לתפס אותה בלי להתאמץ כלל וכלל, ויש עוד הרבה דוגמאות, אולי בעתיד יהיה חלל גדול יותר? וכו'...
אני תמיד אומר, סב אחד טוב כמו ה pb/sb 16ultra
פותר את כל הבעיות של אוהבי הסבים והבסים,
אוכל את החלל כמו טרקטור ענקי,
צריך לשמוע בשביל להבין
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמענה לשאלות שעלו בשרשור:
1. רכישה של PB16 זה תמיד סוג של הימור, לא ממש ניתן לשמוע סאב כזה בחלל המגורים הפרטי טרם הרכישה והחוויה בחנות לא יכולה לשקף את התוצאה הסופית בבית.
2. לא באמת היה חסר לי באסים עם זוג הסאבים הקודמים, הימרתי כאמור על ה- PB16 ועד כה נראה שההימור חיובי. ה- PB16 בפירוש מגיע לתדרים נמוכים יותר ובעוצמה חזקה יותר, מצד שני, אין יותר מידי סרטים שמגיעים כל כך נמוך. מצד שלישי, כאשר הוא צריך להגיע לתדרים הללו, הוא עושה זאת בצורה שמעלה חיוך על הפנים ומאשרת את הרכישה.
3. אני מתקשה להאמין שיש מישהו עם ה- JL Audio f113 או ה- SVS PB13 ואומר שחסר לו באסים, אני פשוט אוהב באסים קצת יותר מהנורמה ולכן השאיפה התמידית לדרייבר גדול יותר שתמיד בעל פוטנציאל לרדת נמוך יותר וחזק יותר.
4. כל מי שרואה את הגימור של ה- SVS בשחור מבריק יגיד שהגימור מדהים, אין ספק, אבל הרבה יותר מדהים הגימור של JL Audio. היא מובילה בבטחון ברמת הגימור, אם זו תיבת הסאב, גרילי המתכת למגבר מאחורה וכל המראה שמשדר הרבה יותר יוקרתיות. כל האביזרים הנילווים כמו הנרתיק עם המיקרופון, הכפפות ואריזת הבד תורמים להרגשה של High End ברמה גבוהה יותר מזאת של SVS. אפילו האריזה של JL Audio ברמה גבוהה יותר.
5. האפליקציה מאוד מקיפה, אני עדיין לא מרגיש שאני שולט ביכולות של הסאב וה- DSP המשוכלל שהוא מכיל, אבל DSP מתקדם שכזה יעזור לפתור בעיות של תדרים חסרים או חזקים מידי במידה ויש בנמצא גם ציוד מדידה מתאים. אני מאמין שלאחר משחק של מספר שבועות, התדירות של השימוש באפליקציה תירד ואני רק אדלג בין מספר פרופילים לפי התוכן המנוגן.
6. אין בעיה לעשות Plug&Play לסאב וחסל, למעשה זה מה שעשיתי עם הסרט הראשון וגם ניתן לראות בוידאו את הפנים של דור וגיא עם קטע דמו ללא שום כיול, אבל ה- PB16 מכיל DSP כל כך מתקדם, שחבל לא לנצל אותו על מנת למקסם את היכולות הטמונות בו.
1. רכישה של PB16 זה תמיד סוג של הימור, לא ממש ניתן לשמוע סאב כזה בחלל המגורים הפרטי טרם הרכישה והחוויה בחנות לא יכולה לשקף את התוצאה הסופית בבית.
2. לא באמת היה חסר לי באסים עם זוג הסאבים הקודמים, הימרתי כאמור על ה- PB16 ועד כה נראה שההימור חיובי. ה- PB16 בפירוש מגיע לתדרים נמוכים יותר ובעוצמה חזקה יותר, מצד שני, אין יותר מידי סרטים שמגיעים כל כך נמוך. מצד שלישי, כאשר הוא צריך להגיע לתדרים הללו, הוא עושה זאת בצורה שמעלה חיוך על הפנים ומאשרת את הרכישה.
3. אני מתקשה להאמין שיש מישהו עם ה- JL Audio f113 או ה- SVS PB13 ואומר שחסר לו באסים, אני פשוט אוהב באסים קצת יותר מהנורמה ולכן השאיפה התמידית לדרייבר גדול יותר שתמיד בעל פוטנציאל לרדת נמוך יותר וחזק יותר.
4. כל מי שרואה את הגימור של ה- SVS בשחור מבריק יגיד שהגימור מדהים, אין ספק, אבל הרבה יותר מדהים הגימור של JL Audio. היא מובילה בבטחון ברמת הגימור, אם זו תיבת הסאב, גרילי המתכת למגבר מאחורה וכל המראה שמשדר הרבה יותר יוקרתיות. כל האביזרים הנילווים כמו הנרתיק עם המיקרופון, הכפפות ואריזת הבד תורמים להרגשה של High End ברמה גבוהה יותר מזאת של SVS. אפילו האריזה של JL Audio ברמה גבוהה יותר.
5. האפליקציה מאוד מקיפה, אני עדיין לא מרגיש שאני שולט ביכולות של הסאב וה- DSP המשוכלל שהוא מכיל, אבל DSP מתקדם שכזה יעזור לפתור בעיות של תדרים חסרים או חזקים מידי במידה ויש בנמצא גם ציוד מדידה מתאים. אני מאמין שלאחר משחק של מספר שבועות, התדירות של השימוש באפליקציה תירד ואני רק אדלג בין מספר פרופילים לפי התוכן המנוגן.
6. אין בעיה לעשות Plug&Play לסאב וחסל, למעשה זה מה שעשיתי עם הסרט הראשון וגם ניתן לראות בוידאו את הפנים של דור וגיא עם קטע דמו ללא שום כיול, אבל ה- PB16 מכיל DSP כל כך מתקדם, שחבל לא לנצל אותו על מנת למקסם את היכולות הטמונות בו.