מתלבט האם לרכוש את ה-MU8000 של סמסונג
חברים שלום,
רכשתי ביום שבת האחרון טלויזיה 65ה אינץ של LG מדגם SJ800 ב-7500 ש"ח ובאותו יום כשחזרתי הביתה לאחר חיפוש קצר על דגם זה נחשפתי לשרשור פה בפורום שהציל אותי ולמחרת כבר ביטלתי את העסקה .הציעו לי להוסיף 400 שקל ולקחת את הסמסונג MU8000 חשוב לציין שראיתי את המסך והתרשמתי ממנו לטובה .
מה דעתכם? אשמח להצעות נוספות במסגרת תקציב זה.
המרחק בסלון שלי הוא 5 וחצי מטר מסך 55 לא בא בחשבון .
אגב כשהייתי בחנות ראיתי OLED של LG(מעבר לזה שזה מחוץ לתקציב שלי ) לא התלהבתי בכלל . יש ל-LG בעיה בסצנות חשוכות עם השחור, הכל כהה.
יש ברשותי LG בת חמש שנים ולא העליתי על דעתי שגם היום הבעיה עם השחורים תישאר זה כנראה בעיה בפאנלים שלהם
אני יותר לעולם לא אקנה מסך ללא התייעצות מקדימה .
תודה מראש אשמח לתגובות מהירות .
רכשתי ביום שבת האחרון טלויזיה 65ה אינץ של LG מדגם SJ800 ב-7500 ש"ח ובאותו יום כשחזרתי הביתה לאחר חיפוש קצר על דגם זה נחשפתי לשרשור פה בפורום שהציל אותי ולמחרת כבר ביטלתי את העסקה .הציעו לי להוסיף 400 שקל ולקחת את הסמסונג MU8000 חשוב לציין שראיתי את המסך והתרשמתי ממנו לטובה .
מה דעתכם? אשמח להצעות נוספות במסגרת תקציב זה.
המרחק בסלון שלי הוא 5 וחצי מטר מסך 55 לא בא בחשבון .
אגב כשהייתי בחנות ראיתי OLED של LG(מעבר לזה שזה מחוץ לתקציב שלי ) לא התלהבתי בכלל . יש ל-LG בעיה בסצנות חשוכות עם השחור, הכל כהה.
יש ברשותי LG בת חמש שנים ולא העליתי על דעתי שגם היום הבעיה עם השחורים תישאר זה כנראה בעיה בפאנלים שלהם
אני יותר לעולם לא אקנה מסך ללא התייעצות מקדימה .
תודה מראש אשמח לתגובות מהירות .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@אור1
·
למרחק של 5.5 הייתי שוקל מקרן עם מסך כמה שיותר גדול.
איזו טלוויזיה שלא תקח (ממה שיש בארץ) יהיה קטן מדי.
·
איזו טלוויזיה שלא תקח (ממה שיש בארץ) יהיה קטן מדי.
מדדתי שוב והמרחק מקיר לקיר הוא חמישה מטרים ככה שעם הספה אפשר לומר שאני יושב 4 וחצי מטר מהמסך ו65 יענה לצרכיי בכיף. הייתי זורם על 75 אינץ אבל אין תקציב.
אתה יכול בבקשה להמליץ לי על מסך שהוא יותר טוב מהסמסונג הזו שעולה עד 8000 ש"ח??
אני רוצה מסך 65 אינץ בהקדם האפשרי ואם לדעתכם לא ניתן לרכוש משהו ראוי בסכום הזה- שלדעתי הוא מכובד מאוד, אני אמתין....
אתה יכול בבקשה להמליץ לי על מסך שהוא יותר טוב מהסמסונג הזו שעולה עד 8000 ש"ח??
אני רוצה מסך 65 אינץ בהקדם האפשרי ואם לדעתכם לא ניתן לרכוש משהו ראוי בסכום הזה- שלדעתי הוא מכובד מאוד, אני אמתין....
·"קצת"?! היא עולה 15 אלף שקל אתה מתכוון פי שניים..., אני מבין ממה שמגיבים לי שהדגמים היחידים שיותר טובים זה oled או סוני או טלויזיות אחרות שעולות מעל 12 אלף ש"ח. אני מסיק מכך שזו אחלה טלויזיה במחיר הזה שהציעו לי....ושאין משהו בטווח מחיר הזה יותר טובEliran15 כתב:שני הדגמים באמת חבל על הכסף תחסוך או תוסיף קצת ותקנה לך 65XE9005 של סוני...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
MU8000 תתן את התמורה הכי טובה לשקל בתחום התקציב שלך.
אופציה נוספת, אם אתה לא צופה בחדר חשוך ו\או צריך מסך עם זווית צפייה רחבה + שירות מחברה נורמלית במידת הצורך, יש את SJ800 של LG.
X900E בייבוא מקביל עולה הרבה פחות, במיוחד שעכשיו ביטלו את המכס על מסכים.
אופציה נוספת, אם אתה לא צופה בחדר חשוך ו\או צריך מסך עם זווית צפייה רחבה + שירות מחברה נורמלית במידת הצורך, יש את SJ800 של LG.
X900E בייבוא מקביל עולה הרבה פחות, במיוחד שעכשיו ביטלו את המכס על מסכים.
@TheCoolest
רכשתי את ה sj800 בשבת האחרונה ב7350 לאחר מכן כשרציתי לקרוא על הפיצ'רים שלה הגעתי במקרה לאיזה שרשור פה וקראתי על כמה שהיא גרועה ומכיוון שיש בבעלותי lg הבנתי בדיוק על מה החבר'ה פה מדברים ולמחרת כבר ביטלתי את ההעסקה. חשבתי שאחרי 6 שנים הבעיה בחושך נפתרה אבל כנראה שזה הפאנלים שלהם שנחותים...
כרגע הציעו לי להוסיף קצת ולקחת את הסמסונג.
כל שרציתי לדעת זה האם יש משהו בטווח מחירים הזה שיותר טוב כדי שלא יקרה לי מה שקרה עם הlg שאגב נחשב לדגם פרימיום והטלוויזיות היחידות מתוצרת lg שיותר טובות ממנה הן ה-oled
אין לי בעיה לקנות טלויזיה שהיא לא 4k כי גם ככה אין תכנים( לי בכל אופן ) בהנחה והיא תתן תמורה יותר טובה למחיר ושיהיה נמוך כמובן...
רכשתי את ה sj800 בשבת האחרונה ב7350 לאחר מכן כשרציתי לקרוא על הפיצ'רים שלה הגעתי במקרה לאיזה שרשור פה וקראתי על כמה שהיא גרועה ומכיוון שיש בבעלותי lg הבנתי בדיוק על מה החבר'ה פה מדברים ולמחרת כבר ביטלתי את ההעסקה. חשבתי שאחרי 6 שנים הבעיה בחושך נפתרה אבל כנראה שזה הפאנלים שלהם שנחותים...
כרגע הציעו לי להוסיף קצת ולקחת את הסמסונג.
כל שרציתי לדעת זה האם יש משהו בטווח מחירים הזה שיותר טוב כדי שלא יקרה לי מה שקרה עם הlg שאגב נחשב לדגם פרימיום והטלוויזיות היחידות מתוצרת lg שיותר טובות ממנה הן ה-oled
אין לי בעיה לקנות טלויזיה שהיא לא 4k כי גם ככה אין תכנים( לי בכל אופן ) בהנחה והיא תתן תמורה יותר טובה למחיר ושיהיה נמוך כמובן...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בטווח הזה לא תמצא טוב יותר מה-MU8000.
לא יודע כמה תעלה היום X900E בייבוא אישי, נראה לי סביב ה-10K.
אגב, יש תכנים ולא מעט.
לא יודע כמה תעלה היום X900E בייבוא אישי, נראה לי סביב ה-10K.
אגב, יש תכנים ולא מעט.
@אור1
·מחיר "טוב" ל9005? נסה... https://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7% ... XE9005BAEP
אני אישית הייתי מסתפק ב55 שלהם והיא זולה יותר.
לאחר חיטוטים שונים, נראה לי שכיום זהו אחד המסכים היותר כדאיים שישנם.
·מחיר "טוב" ל9005? נסה... https://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7% ... XE9005BAEP
אני אישית הייתי מסתפק ב55 שלהם והיא זולה יותר.
לאחר חיטוטים שונים, נראה לי שכיום זהו אחד המסכים היותר כדאיים שישנם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני בדעה שאם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות את ה"9005" בייבוא רשמי, עדיף פשוט לקחת OLED של LG.
למרחק הצפייה "55 יהיה קטן.
למרחק הצפייה "55 יהיה קטן.
·אז ממצב שאני צריך מקרן למרחק צפייה שלי ירדנו ל55 oled או סוני... לדעתי עדיף גודל על איכות צפייה כי אם אני אשב מול הטלוויזיה והתמונה תהיה הכי יפה שיש וכל מה שאני אחשוב עליו זה למה לא קניתי 65 אינץ ומעלה אז מה עשינו פה....לקנות מסך שלא מתאים בגודל לסלון זה כמו שמשפחה עם 2 ילדים יקנו רכב סופר מיני - זה אפשרי אבל מבאס... נראה לי שאלך על הסמסונג אלא אם כן יש קונצנזוס חד משמעי שעדיף 55 אינץ של oled /sony... היום אני צריך להחזיר תשובה בחנות לגבי הטלוויזיה, אודה אם יש עוד מישהו שהיה בדילמה הזו ויכול לייעץTheCoolest כתב:@אור1
·
איזו טלוויזיה שלא תקח (ממה שיש בארץ) יהיה קטן מדי....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אל תתקרב בכלל למסך 55 למרחק של 5.5 מטר, חבל על הכסף.
במקומך, הייתי ממתין כמה שבועות לירידת מחירים (בגלל ביטול מיסי הקניה) והולך על משהו באזור ה- 75 אינץ'. מה שכן, המסכים בגדלים האלה כבר מאד יקרים, אז כנראה גם לאחר ירידת המיסוי הם יהיו כנראה מעל מסגרת התקציב שלך. במקרה כזה, פשוט לך על 70 או 65 ותחזיק אצבעות שהגודל יספק אותך. (סתם לסבר את האוזן, אני עם 65 למרחק של 2.7 מטר וזה אחלה גודל לקולנוע).
ומה שרשמת לגבי בעיה לכאורה עם שחור שיש ב- LG ב- OLED פשוט לא נכון. ככל הנראה ראית מסך שלא כוון לתמונה נכונה.
במקומך, הייתי ממתין כמה שבועות לירידת מחירים (בגלל ביטול מיסי הקניה) והולך על משהו באזור ה- 75 אינץ'. מה שכן, המסכים בגדלים האלה כבר מאד יקרים, אז כנראה גם לאחר ירידת המיסוי הם יהיו כנראה מעל מסגרת התקציב שלך. במקרה כזה, פשוט לך על 70 או 65 ותחזיק אצבעות שהגודל יספק אותך. (סתם לסבר את האוזן, אני עם 65 למרחק של 2.7 מטר וזה אחלה גודל לקולנוע).
ומה שרשמת לגבי בעיה לכאורה עם שחור שיש ב- LG ב- OLED פשוט לא נכון. ככל הנראה ראית מסך שלא כוון לתמונה נכונה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני קניתי 65MU8000 להורי, שיושבים מרחק של כ- 5.5 מטר מהטלויזיה, בסלון מואר והם נהנים מאד!
התמונה נפלאה, השלט שלו חכם ונוח במיוחד, מייתר הצורך בשלט של הוט, מבטל הצורך בממיר לוויני במידה ויש לך צלחת פרטית, מספר האפליקציות גדול ומגוון בהשוואה ל LG או SONY: יש תוסף מאקו, פייסבוק, יוטיוב, ואחרים שאין ב- LG, סטרימר חזק מובנה תומך 4K, תומך כתוביות בעברית, כך שהצורך בקודי הופך שולי, אם בכלל נדרש.
לדעתי לאחר הורדת המיסים תהיה עוד ירידה במחיר של 65 אינטש, כך שחבל לקנות טלויזיה קטנה ולסבול..
בהצלחה!
התמונה נפלאה, השלט שלו חכם ונוח במיוחד, מייתר הצורך בשלט של הוט, מבטל הצורך בממיר לוויני במידה ויש לך צלחת פרטית, מספר האפליקציות גדול ומגוון בהשוואה ל LG או SONY: יש תוסף מאקו, פייסבוק, יוטיוב, ואחרים שאין ב- LG, סטרימר חזק מובנה תומך 4K, תומך כתוביות בעברית, כך שהצורך בקודי הופך שולי, אם בכלל נדרש.
לדעתי לאחר הורדת המיסים תהיה עוד ירידה במחיר של 65 אינטש, כך שחבל לקנות טלויזיה קטנה ולסבול..
בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
למרחק 5 מטר הייתי מעדיף גודל על פני איכות.
אגב ממרחק כזה, בכדי להבדיל בין 1080 ל-4k צריך מסך גדול יותר מ-75 אינץ׳, הרבה יותר..
בעיות איכות כאלו ואחרות בדרך כלל בולטות יותר בצפיה במסך גדול ממרחק קטן (למשל 65 אינץ ממרחק 2.5 מטר ומטה).
לכן אני חושב שעדיף לך לוותר על האיכות לטובת גודל, כי בסופו של דבר הגודל ישפר לך את חווית הצפיה הרבה יותר מאשר רמת השחורים..
תחפש מס סמסונג או LG בדגמי הכניסה ובגודל 75, אולי תמצא משהו בתקציב שלך..
או שתמתין עד שהמחירים של המסכים המתקדמים יותר ירדו ויגיעו לתקציב שלך.
אגב ממרחק כזה, בכדי להבדיל בין 1080 ל-4k צריך מסך גדול יותר מ-75 אינץ׳, הרבה יותר..
בעיות איכות כאלו ואחרות בדרך כלל בולטות יותר בצפיה במסך גדול ממרחק קטן (למשל 65 אינץ ממרחק 2.5 מטר ומטה).
לכן אני חושב שעדיף לך לוותר על האיכות לטובת גודל, כי בסופו של דבר הגודל ישפר לך את חווית הצפיה הרבה יותר מאשר רמת השחורים..
תחפש מס סמסונג או LG בדגמי הכניסה ובגודל 75, אולי תמצא משהו בתקציב שלך..
או שתמתין עד שהמחירים של המסכים המתקדמים יותר ירדו ויגיעו לתקציב שלך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עד 23%.