שלום.
היום הגיע מתקין מטעם היבואן (לא אציין כרגע את שם החברה), להתקין לי טלויזיה שקניתי. בחרתי באופציה של התקנה על הקיר, מכיוון שהנחתי שהם יודעים מה הם עושים.
במהלך הקידוחים, ראיתי ניצוץ ולאחריו קפץ החשמל. המתקין ככל הנראה קדח דרך כבר חשמל בקיר.
יש לציין שכל ההתקנה היתה מאוד לא מקצועית (הוא קדח 6 חורים בקיר ומתוכם השתמש רק ב 3 בסופו של דבר).
בינתיים, הרמתי את המפסק שקפץ ובינתיים נראה שהכל תקין, אבל אני יודע שנגרם נזק כלשהו ולכן אני חושב שאני צריך להזמין חשמלי בהקדם.
האם לדעתכם היבואן צריך לקחת אחריות על מה שקרה?
למי שמבין קצת בחשמל, כמה לדעתכם יעלה תיקון כזה? (מניח שצריך לפרק את הקיר במקום הזה ולהחליף את הכבל שבפנים או לפחות לחבר עם קופסת חיבור).
נזק לכבלי חשמל לאחר התקנת טלויזיה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מציע לך מיידית להוריד את המאמ"ת שקפץ ולא להדליק אותו עד שתביא חשמלאי. יש סכנה להיווצרות קצר חשמלי ואולי אף שריפה.
לא צריך לפרק את הקיר. חשמלאי יוכל לאתר את הקו שנפגע ולהחליפו (החוט/ים שנפגע/ו נמצא/ים בתוך תעלת השחלה).
מי ששלח את המתקין חייב לקחת אחריות (אלא אם יוכח שתעלות החשמל בדירה בוצעו בניגוד לחוק החשמל)...
לא צריך לפרק את הקיר. חשמלאי יוכל לאתר את הקו שנפגע ולהחליפו (החוט/ים שנפגע/ו נמצא/ים בתוך תעלת השחלה).
מי ששלח את המתקין חייב לקחת אחריות (אלא אם יוכח שתעלות החשמל בדירה בוצעו בניגוד לחוק החשמל)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!