קיבלתי OLED 55 B7Y - מדהימה - זקוק לעזרתכם.
שלום לכולם.
בשעה טובה קיבלתי את את ה OLED B7Y 55 וברצוני לעדכן כמה פרטים בעניין חווית המשתמש.
תחילה יכולתי לבצע YOUTUBE CASTING מהטלפון ( galaxy 6 ) לטלוויזיה ללא כל בעיה. ואחר כמה דקות הופיע לי עדכון נדרש ליוטיוב שלאחריו casting בוטל לחלוטין. האם העדכון פוסל את היכולת הזו והאם ניתן לתקן את הבעיה ?
כמו כן, מדוע תכני 4k ביוטיוב אינם ברורים כמצופה ? נדמה שהם ברזולוציה נמוכה הרבה יותר מסיבה כלשהי.
מה דעתכם ? האם קיימים פתרונות בעניין ?
אודה לעונים.
בשעה טובה קיבלתי את את ה OLED B7Y 55 וברצוני לעדכן כמה פרטים בעניין חווית המשתמש.
תחילה יכולתי לבצע YOUTUBE CASTING מהטלפון ( galaxy 6 ) לטלוויזיה ללא כל בעיה. ואחר כמה דקות הופיע לי עדכון נדרש ליוטיוב שלאחריו casting בוטל לחלוטין. האם העדכון פוסל את היכולת הזו והאם ניתן לתקן את הבעיה ?
כמו כן, מדוע תכני 4k ביוטיוב אינם ברורים כמצופה ? נדמה שהם ברזולוציה נמוכה הרבה יותר מסיבה כלשהי.
אודה לעונים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה צריך להיות מחור לאותה הרשת עם הפלפון כמו המסך. תחבר את המסך בצורה חוטית לראוטר.Oshrik24 כתב:שלום לכולם.
אודה לעונים....
יוטיוב באפלקציה של המסך מוריד איכות בהתאם לחיבור.
אוקי. קודם כל תודה לעונים ( הענייניים . ולאלו שמריצים צחוקים על חשבון השרשור שלי - ממש מיותר.
התגובות כאן כלל לא עונות על השאלה הכי חשובה שלי.
מדוע אינני יכול לבצע youtube casting מהטלפון למסך ? אני חוזר ומדגיש שקרוב לשעתיים מרגע קבלת המסך האפליקציה עבדה ללא כל בעיה. לאחר עדכון אפליקצית YouTube בטלוויזיה, ניסיון Casting נכשל.
מישהו יכול לעזור בעניין ?
תודה.
מדוע אינני יכול לבצע youtube casting מהטלפון למסך ? אני חוזר ומדגיש שקרוב לשעתיים מרגע קבלת המסך האפליקציה עבדה ללא כל בעיה. לאחר עדכון אפליקצית YouTube בטלוויזיה, ניסיון Casting נכשל.
תודה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·תספק פרטים, תענה על הערות...הפלפון מחובר על אותה הרשת כמו המסך? חיברת אותו בצורה קווית?Oshrik24 כתב:אוקי. קודם כל תודה לעונים ( הענייניים . ולאלו שמריצים צחוקים על חשבון השרשור שלי - ממש מיותר.
תודה....
הפלאפון והמסך מחוברים שניהם אלחוטית לרשת ה wifi בבית. אין לי דרך לחבר את המסך חוטית לראוטר מאחר והראוטר ממוקם בחדר העבודה של המחשב המרכזי.BUGY כתב:·תספק פרטים, תענה על הערות...הפלפון מחובר על אותה הרשת כמו המסך? חיברת אותו בצורה קווית?.........
מה שלא ברור לי הוא מדוע אחרי כמה שעות של עבודה רציפה ללא בעיות עם האפליקציה, אופצית casting נכשלת לאחר עדכון של אפליקציית youtube במסך הטלוויזיה. האם העדכון חוסם את האפשרות הזו ?
אין בעיה בחיבור ה wifi.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·לא, עד כמה שידוע לי העדכון לא חסם. עשית ריסטרט למסך? תעשה ריסטרט לכולם, גם הפלפון. תתחבר שוב, לרשת ותנסה.Oshrik24 כתב:הפלאפון והמסך מחוברים שניהם אלחוטית לרשת ה wifi בבית. אין לי דרך לחבר את המסך חוטית לראוטר מאחר והראוטר ממוקם בחדר העבודה של המחשב המרכזי.......
מה שלא ברור לי הוא מדוע אחרי כמה שעות של עבודה רציפה ללא בעיות עם האפליקציה, אופצית casting נכשלת לאחר עדכון של אפליקציית youtube במסך הטלוויזיה. האם העדכון חוסם את האפשרות הזו ?
אין בעיה בחיבור ה wifi....
איך אתה יודע שחיבור WIFI הוא בסדר?
תודה על התגובה. תוכל להסביר לי איך מבצעים ריסטראט למסך ומה ההשלכות של הפעולה?BUGY כתב:·לא, עד כמה שידוע לי העדכון לא חסם. עשית ריסטרט למסך? תעשה ריסטרט לכולם, גם הפלפון. תתחבר שוב, לרשת ותנסה.......
איך אתה יודע שחיבור WIFI הוא בסדר?...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·לוחצים על הכפתור האדום בשלט. זה אומר שאתה לא יכול לראות יוטיוב עד שהמסך יעלה חזרה, כדקה, דקה וחצי.Oshrik24 כתב:תודה על התגובה. תוכל להסביר לי איך מבצעים ריסטראט למסך ומה ההשלכות של הפעולה?.........
אני רציני מאוד. מעולם לא היתה לי טלוויזיות סמארט. קיבלתי את הטלוויזיה היום ואינני מבין מה משמעות הפעולה ריסטראט בשלט.BUGY כתב:·אני כבר לא בטוח אם אתה רציני או לא............
ישנו כפתור אדום מתחת לכפתור Netflix. מה פעולתו? לכבות את אפליקצית youtube? לאתחל אותה?
כמו כן מקריאה שלי באחד הפוסטים בפורום הבנתי שקיימת אפשרות לאיפוס הגדרות יצרן בטלוויזיה. תיארתי לעצמי שאולי פעולה כזו משחזרת את המסך למצבו הקודם ואולי תתרום לפתרון הבעיה. למרות שאינני יודע כיצד לבצע זאת.
אני רציני מאוד. מעולם לא היתה בבעלותי טלוויזית סמארט. קיבלתי את הטלוויזיה היום.BUGY כתב:·אני כבר לא בטוח אם אתה רציני או לא............
מה תפקידו של הכפתור האדום מתחת לכפתור Netflix? לאתחל את אפליקצית יוטיוב בטלוויזיה?
כמו כן לפי הבנתי מקריאת אחד הפוסטים בפורום, ניתן לבצע איתחול הגדרות יצרן בטלוויזיה. שיערתי שפעולה כזו תוכל לסייע לאתחל את המערכת ולפתור את הבעיה. למרות שאין לי מושג כיצד לבצע זאת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
לא צריך לעשות איפוס הגדרות יצרן לטלוויזיה, מיותר.
1. קודם כל אתה צריך לסגור את יוטיוב כמו שצריך. כנס לאפליקציה. תלחץ לחיצה ארוכה על BACK, זה יסגור אותה. תכבה את הטלוויזיה, תחכה חצי דקה ותדליק אותה בחזרה.
2. אתה יכול להסיר ולהתקין את יוטיוב מחדש. הייתי מתחיל משם אם סעיף 1 לא עוזר.
3. לעבור למצב ECO בהגדרות GENERAL. בזמן כיבוי המסך, יהיה כמו כיבוי מחשב. בהדלקת הטלוויזיה הסמארט יעלה מחדש ואולי יסדר את הבעיה עם יוטיוב.
יצא לי כבר שאמזון או נטפליקס נתקעו ומה שעזר היה להוציא את המסך מהחשמל או פשוט לעבור למצב ECO ואז לעשות כיבוי והדלקה רגילים.
1. קודם כל אתה צריך לסגור את יוטיוב כמו שצריך. כנס לאפליקציה. תלחץ לחיצה ארוכה על BACK, זה יסגור אותה. תכבה את הטלוויזיה, תחכה חצי דקה ותדליק אותה בחזרה.
2. אתה יכול להסיר ולהתקין את יוטיוב מחדש. הייתי מתחיל משם אם סעיף 1 לא עוזר.
3. לעבור למצב ECO בהגדרות GENERAL. בזמן כיבוי המסך, יהיה כמו כיבוי מחשב. בהדלקת הטלוויזיה הסמארט יעלה מחדש ואולי יסדר את הבעיה עם יוטיוב.
יצא לי כבר שאמזון או נטפליקס נתקעו ומה שעזר היה להוציא את המסך מהחשמל או פשוט לעבור למצב ECO ואז לעשות כיבוי והדלקה רגילים.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
כל השרשור מרגיש כמו סלט 
לא הבנתי מה הקשר בין casting מהנייד לסגירה או פתיחה של אפליקציית YouTube במסך.
ובכלל מה ההגיון / יתרון ב casting של סרטון YouTube למסך שמותקנת עליו אפליקציה כנ״ל (מצוינת לטעמי ) ?
Oshrik24 - אתה מודע לזה שיש לך YouTube מובנה במסך, כן ? ושלט שיודע לעשות חיפושים צ׳יק צ׳אק …
לא הבנתי מה הקשר בין casting מהנייד לסגירה או פתיחה של אפליקציית YouTube במסך.
ובכלל מה ההגיון / יתרון ב casting של סרטון YouTube למסך שמותקנת עליו אפליקציה כנ״ל (מצוינת לטעמי ) ?
Oshrik24 - אתה מודע לזה שיש לך YouTube מובנה במסך, כן ? ושלט שיודע לעשות חיפושים צ׳יק צ׳אק …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !