סדרה 8 של סמסונג 82" צריך את דעתכם מבחינת התאמה לארץ לפני הזמנה מאמזון
חברים אני רוצה ללכת על הטלויזיה הבאה
https://www.amazon.com/gp/product/B072Q ... 0DER&psc=1
בעקבות השילוח של יושופ לטלויזיות בעלות של 94$ מה שהופך את העסקה לדי מוצלחת
חברים מה דעתכם בנושא מה עוד מצפה לי בדרך מבחינת עמלות מסביב..
****ידוע לי על הסיכון בנושא שאמזון לא אחראית במידה של שבר עי שילוח דרך צד שלישי או כל תקלה אחרת במידה ותהיה
https://www.amazon.com/gp/product/B072Q ... 0DER&psc=1
בעקבות השילוח של יושופ לטלויזיות בעלות של 94$ מה שהופך את העסקה לדי מוצלחת
חברים מה דעתכם בנושא מה עוד מצפה לי בדרך מבחינת עמלות מסביב..
****ידוע לי על הסיכון בנושא שאמזון לא אחראית במידה של שבר עי שילוח דרך צד שלישי או כל תקלה אחרת במידה ותהיה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אם אתה קונה באמצעות השרות ״קונים עבורך״ אז אין שום הפתעות ויש סוג של ביטוח.
אני דווקא חושב שמסך בגודל כזה (דווקא בגלל גודלו ומשקלו) יהיה ארוז היטב ולא יוכל להיזרק יותר מדי.
אתה יכול לנסות לקבל הצעת מחיר מיבואן רשמי אבל נראה לי שהמחיר של אמזון ושילוח מוזל ישאר ללא תחרות. רק תוודא שלא משחילים לך 30% מס שכבר בוטל!
מה שחשוב להבין זה עניין התמיכה בישראל - חשמל 200 וולט, 50 הרץ בשידור וסמארט.
אני דווקא חושב שמסך בגודל כזה (דווקא בגלל גודלו ומשקלו) יהיה ארוז היטב ולא יוכל להיזרק יותר מדי.
אתה יכול לנסות לקבל הצעת מחיר מיבואן רשמי אבל נראה לי שהמחיר של אמזון ושילוח מוזל ישאר ללא תחרות. רק תוודא שלא משחילים לך 30% מס שכבר בוטל!
מה שחשוב להבין זה עניין התמיכה בישראל - חשמל 200 וולט, 50 הרץ בשידור וסמארט.
@Alon_Solo
·אלון תודה על התגובה
תוכל להסביר את נושא השידור? עד כמה שאני יודע בעידן של היום הטלויזיות חכמות כדי לקבוע אוטומטי את שיטת השידור /התאמה לארץ... או שאני טועה ומטעה.
והאם היא 110~240 או צריך שנאי? לא הצלחתי להבין
תודה רבה
·אלון תודה על התגובה
תוכל להסביר את נושא השידור? עד כמה שאני יודע בעידן של היום הטלויזיות חכמות כדי לקבוע אוטומטי את שיטת השידור /התאמה לארץ... או שאני טועה ומטעה.
והאם היא 110~240 או צריך שנאי? לא הצלחתי להבין
תודה רבה
והאם היא 110~240 או צריך שנאי? לא הצלחתי להבין.
עפ"י דף המוצר היא 110 ותצטרך שנאי (אומנם לא גדול כי ההספק המכס הוא 40W )
השאלה היא לגבי התאימות ל50HZ כי מופיע שהיא תומכת רק ב60HZ .יש כאן חברים שכבר רכשו טלויזיות אמריקאיות תומכות ב60HZ בלבד אני מאמין שיוכלו לתת תשובות מדוייקות לגבי התאימות לארץ
עפ"י דף המוצר היא 110 ותצטרך שנאי (אומנם לא גדול כי ההספק המכס הוא 40W )
השאלה היא לגבי התאימות ל50HZ כי מופיע שהיא תומכת רק ב60HZ .יש כאן חברים שכבר רכשו טלויזיות אמריקאיות תומכות ב60HZ בלבד אני מאמין שיוכלו לתת תשובות מדוייקות לגבי התאימות לארץ
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
המלצה קטנה לפני שאתה מזמין, תוודא עם המכס שהתקנה נכנסה לתוקף כי כשבדקתי כמה ימים אחרי שזה פורסם נאמר לי שעדיין זה לא בתוקף. מה שאומר שמבחינתם הם גובים עדיין את ה 30% . בנוסף יהיה עליך לשלם מע"מ כך בחשבון.
בהצלחה...
בהצלחה...
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...