לקראת הסופר קלאיסקו שיתקיים בשבת Sting tv מעלה את ערוץ one לשירות
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
בשורה משמחת לחובבי הקלאסיקו והליגה הספרדית המנויים לשירות הטלויזיה המוזל של חברת "יס" Sting Tv . החל ממחר תוכלו להוסיף לערוצי התוכן שלכם גם את ערוץ ONE המשדר את הליגה הספרדית. הערוץ ייפתח לתקופת "הכרות" עד לתאריך 15.1 כשלאחר מכן יעלה כ- 9 שקלים בנוסף לערוץ ספורט נוספים ו ONE CLASSIC וערוץ אקסטרים נוספים.
נכון לרגע זה הסכסוך המתוקשר עם חברת RGE המחזיקה בערוצי ספורט 5 ובניהם גם live ו - GOLD (ואף בערוץ הילדים) טרם נפתר ועל כן ערוצי הספורט המדוברים טרם עלו לשירות של סטינג ולא ידוע מתי יעלו אם בכלל.
נכון לרגע זה הסכסוך המתוקשר עם חברת RGE המחזיקה בערוצי ספורט 5 ובניהם גם live ו - GOLD (ואף בערוץ הילדים) טרם נפתר ועל כן ערוצי הספורט המדוברים טרם עלו לשירות של סטינג ולא ידוע מתי יעלו אם בכלל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מצחיק שאתם אומרים "חינם" כאשר החבילת בסיס שלכם היא 200 שקל לפחות ב"מתחרים הטהורים"
לסטינג אני משלם 39, נוסיף להם עוד 9 כדי לקבל וואן זה 48...
חינם או לא חינם זו לא השאלה, תשפטו מחיר מול מחיר
לסטינג אני משלם 39, נוסיף להם עוד 9 כדי לקבל וואן זה 48...
חינם או לא חינם זו לא השאלה, תשפטו מחיר מול מחיר
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@tomer953
·
בפרטנר אתה משלם 69 ומקבל ספורט 5 וone באותה העלות. (בסטינג אין ספורט 5)
בסלקום טיוי אתה משלם 99 ש"ח ומקבל ספורט 5 וערוץ one באותו עלות.
בסטינג TV אתה משלם על החבילה היקרה (בדיוק כמו שהשוותי למעלה) 99 ש"ח ולא מקבל את ספורט 5 (כי אין) ומשלם עוד 9 ש"ח על one .
זה החישוב שצריך להיות. ולא כמו שאתה אומר שאתה משלם 29 או 39 על חבילה אחת שבא לך לראות ומוסיף עוד 9 ש"ח.
ואתה יודע מה?
אין לי בעיה שמי שיקח חבילה מצומצמת קרי לא את החבילה ה"משפחתית" שיצטרך להוסיף. אבל מי שכן לקח חבילה משפחה ב 99 שיקבל את ערוץ one בתוך החבילה.
הם עשו את הטעות הזו עם ערוצי הטבע ותיקנו. למה לחזור על אותה הטעות?
·
בפרטנר אתה משלם 69 ומקבל ספורט 5 וone באותה העלות. (בסטינג אין ספורט 5)
בסלקום טיוי אתה משלם 99 ש"ח ומקבל ספורט 5 וערוץ one באותו עלות.
בסטינג TV אתה משלם על החבילה היקרה (בדיוק כמו שהשוותי למעלה) 99 ש"ח ולא מקבל את ספורט 5 (כי אין) ומשלם עוד 9 ש"ח על one .
זה החישוב שצריך להיות. ולא כמו שאתה אומר שאתה משלם 29 או 39 על חבילה אחת שבא לך לראות ומוסיף עוד 9 ש"ח.
ואתה יודע מה?
אין לי בעיה שמי שיקח חבילה מצומצמת קרי לא את החבילה ה"משפחתית" שיצטרך להוסיף. אבל מי שכן לקח חבילה משפחה ב 99 שיקבל את ערוץ one בתוך החבילה.
הם עשו את הטעות הזו עם ערוצי הטבע ותיקנו. למה לחזור על אותה הטעות?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בפרנטר אתה משלם 69 ואין תכנים, ואין אפשרות להתקין על יותר מטלויזיה אחת (כי לכל ממיר נוסף אתה משלם עוד, תעשה לי את החישוב לבד על 3 טלויזיות)
גם הנטפליקס לחצי שנה זו הטבה שלא "קונה אותי"..
בסלקום אתה משלם 99 והתכנים טובים, אבל האיכות לא (בייחוד לא של הספורט), ועל איכות נמוכה לא שווה להשקיע אפילו שקל (לפחות מבחינתי)
בתכלס אין מה להיכנס לויכוחים האלו זה לטחון מים, לא מרגיש שיש לי פה מה "להגן" עליהם, פשוט אני לא חושב שהמילה "חינם" היא נכונה כאשר משלמים מחיר אחר בכל מקום ומקום...
ברור לי שהסכסוך של יס ו RGR עושה רק נזק וגם המחירים יהיו בהתאם, אבל זה לא ששאר השוק צדיקים גדולים...
(ואני כלקוח הוט שהיה לו את כל הערוצים פתוחים מעל עשור, יודע כמה "חינם" זה לא היה.)
גם הנטפליקס לחצי שנה זו הטבה שלא "קונה אותי"..
בסלקום אתה משלם 99 והתכנים טובים, אבל האיכות לא (בייחוד לא של הספורט), ועל איכות נמוכה לא שווה להשקיע אפילו שקל (לפחות מבחינתי)
בתכלס אין מה להיכנס לויכוחים האלו זה לטחון מים, לא מרגיש שיש לי פה מה "להגן" עליהם, פשוט אני לא חושב שהמילה "חינם" היא נכונה כאשר משלמים מחיר אחר בכל מקום ומקום...
ברור לי שהסכסוך של יס ו RGR עושה רק נזק וגם המחירים יהיו בהתאם, אבל זה לא ששאר השוק צדיקים גדולים...
(ואני כלקוח הוט שהיה לו את כל הערוצים פתוחים מעל עשור, יודע כמה "חינם" זה לא היה.)
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@tomer953
·
אני לא מסכים איתך בעניין הספורט בסלקום. לי יש את ערוצי הספורט וברוב הזמן אני נהנה מאיכות בסדר גמור במיוחד בHD .
ואני חושב שההשוואה שעשיתי על "חבילה המשפחתית" היא הגיונית.
בסלקום החבילה עולה 99 והיא כוללת את one
בפרטנר היא 69 והיא כוללת את one
בסטינג נכון להרגע בכל חבילה וגם במשפחתית (שעולה 99) היא לא כוללת את one.
אני חושב שבסטינג עושים טעות.
·
אני לא מסכים איתך בעניין הספורט בסלקום. לי יש את ערוצי הספורט וברוב הזמן אני נהנה מאיכות בסדר גמור במיוחד בHD .
ואני חושב שההשוואה שעשיתי על "חבילה המשפחתית" היא הגיונית.
בסלקום החבילה עולה 99 והיא כוללת את one
בפרטנר היא 69 והיא כוללת את one
בסטינג נכון להרגע בכל חבילה וגם במשפחתית (שעולה 99) היא לא כוללת את one.
אני חושב שבסטינג עושים טעות.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@ran241
·
לא ידוע ותרשה לי לשער שלא. כי אחרת זה היה רשום.
·
לא ידוע ותרשה לי לשער שלא. כי אחרת זה היה רשום.
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

@ran241
·
1 - בטח לשמור לעצמם את הזכות בעתיד לשדר תוכן באיכות כזו.
2 - הסטרימר כן בעל יכולת צפייה באיכות 4K וזה אומר שתוכל לראות תוכן בנטפליקס שבעתיד ייפתח (לאחר האישור של נטפליקס עצמה) וזה אומר שאתה יכול להשתמש ב youtube , קודי ושאר האפלקציות שמריצות וידאו ולהינות מהאיכות הזו
·
1 - בטח לשמור לעצמם את הזכות בעתיד לשדר תוכן באיכות כזו.
2 - הסטרימר כן בעל יכולת צפייה באיכות 4K וזה אומר שתוכל לראות תוכן בנטפליקס שבעתיד ייפתח (לאחר האישור של נטפליקס עצמה) וזה אומר שאתה יכול להשתמש ב youtube , קודי ושאר האפלקציות שמריצות וידאו ולהינות מהאיכות הזו
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ערוץ 9 עלה בHD?