סלקום tv צבעים ״מהבהבים״ בערוצי הלייב 12,13,14
היי,
אני משתמש בסלקום tv דרך ה Nvidia Shield באמצעות אפליקציית האנדרואיד tv שלהם.
אני מחובר לטלויזה של הייסנס 65m7000.
כאשר אני צופה בערוצי הלייב אז אני מקבל תופעה של צבעים ״מהבהבים״ - במיוחד אדום וירוק. זה מרגיש כאילו האדום המתחלף מרווי יותר לחלש יותר וחזרה וכך גם הירוק.
זה לא קורה בכל ערוצי הלייב, אלא במיוחד בערוצי 12,13,14.
כשאני צופה בערוצים אלו דרך עידן פלוס אין את הבעיה הזאת.
כשאני צופה במקורות אחרים על ה Nvidia shield אין את הבעיה הזאת (Youtube, Netflix, Kodi)
מישהו נתקל בתופעה ויודע אם יש מה לעשות עם זה?
תודה
כאשר אני צופה בערוצי הלייב אז אני מקבל תופעה של צבעים ״מהבהבים״ - במיוחד אדום וירוק. זה מרגיש כאילו האדום המתחלף מרווי יותר לחלש יותר וחזרה וכך גם הירוק.
כשאני צופה במקורות אחרים על ה Nvidia shield אין את הבעיה הזאת (Youtube, Netflix, Kodi)
תודה
·אתם רק מחפשים זול זול זול וקיצורי דרך.romanhit כתב:היי,
תודה...
בשביל לראות הכל כמו שצריך צריך ממיר של החברה. במקרה של סלקום TV האיכות גרועה בדיוק כמו שרושמים פה לא מעט אנשים.
אני נמצא בפרטנר TV והאיכות פצצה עם ממירים שלהם. תאמין לי שמה שאתה חוסך פה לא שווה לך את כל המאמץ והאיכות הגרועה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה שם לב לזה כל הזמן?
אני רואה את זה בעיקר בחדשות. חשבתי שזה מהמקור (בד"כ צופה בערוץ 10 בלבד).
אני רואה את זה בעיקר בחדשות. חשבתי שזה מהמקור (בד"כ צופה בערוץ 10 בלבד).
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
לא ברור לי על סמך מה אתה קובע את זה?yorai123 כתב:·אתם רק מחפשים זול זול זול וקיצורי דרך.......
בשביל לראות הכל כמו שצריך צריך ממיר של החברה. במקרה של סלקום TV האיכות גרועה בדיוק כמו שרושמים פה לא מעט אנשים.
אני נמצא בפרטנר TV והאיכות פצצה עם ממירים שלהם. תאמין לי שמה שאתה חוסך פה לא שווה לך את כל המאמץ והאיכות הגרועה....
זה שפרטנר מתעקשים ש"השמש זורחת להם מהת..." ורק הממיר ה state of the art שלהם מסוגל להתמודד עם גודל המשימה - לא נובע מאיזו אג'נדה טכנולוגית נסתרת אלא ממודל עסקי מוזר (כזה שלדעתי יפגע בהם לאורך זמן).
להבהרה -- אין לי דבר וחצי דבר בעד או נגד פרטנר (למען האמת אני לקוח די מרוצה שלהם בשרותים אחרים). אבל מרגע שהבנתי שהם אינם מתכוונים לתמוך בפלטפורמות נוספות, השירות שלהם ירד אצלי מהפרק, גם אם היה מוצע בחצי ממחירו הנוכחי.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·מה שתגיד...sigamore כתב:לא ברור לי על סמך מה אתה קובע את זה?......
זה שפרטנר מתעקשים ש"השמש זורחת להם מהת..." ורק הממיר ה state of the art שלהם מסוגל להתמודד עם גודל המשימה - לא נובע מאיזו אג'נדה טכנולוגית נסתרת אלא ממודל עסקי מוזר (כזה שלדעתי יפגע בהם לאורך זמן).
להבהרה -- אין לי דבר וחצי דבר בעד או נגד פרטנר (למען האמת אני לקוח די מרוצה שלהם בשרותים אחרים). אבל מרגע שהבנתי שהם אינם מתכוונים לתמוך בפלטפורמות נוספות, השירות שלהם ירד אצלי מהפרק, גם אם היה מוצע בחצי ממחירו הנוכחי....
אני לקוח שלהם ומאוד מרוצה מהממיר וכל השירות והערוצים.
·אז זאת בעצם בעיה עם השידור של סלקום ואין מה לעשות עם זה?EtchDee כתב:@yorai123
אין קשר. הממיר שלהם לא מראה את הערוצים האלה ב-HD כי אין את זה בעידן+.
תופעת ההבהוב מופיעה גם באפליקציה שלהם לאפל tv, וגם באפליקציה שלהם למסכי LG (שהם ההיפך מזיל וזול!)...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·yorai123 כתב:·מה שתגיד.........
אני לקוח שלהם ומאוד מרוצה מהממיר וכל השירות והערוצים....
ואני שמח לשמוע שאתה מרוצה מהתוכן ואיכות השידור
הערתי היחידה הייתה לגבי קביעתך שהממיר שלהם (שהוא למעשה סטרימר בינוני מינוס בהגדרה) הוא זה שעושה את ההבדל.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
גם אני לא מעוניין להצטרף לשירות שלהם בדיוק מאותה סיבה.sigamore כתב:לא ברור לי על סמך מה אתה קובע את זה?......
להבהרה -- אין לי דבר וחצי דבר בעד או נגד פרטנר (למען האמת אני לקוח די מרוצה שלהם בשרותים אחרים). אבל מרגע שהבנתי שהם אינם מתכוונים לתמוך בפלטפורמות נוספות, השירות שלהם ירד אצלי מהפרק, גם אם היה מוצע בחצי ממחירו הנוכחי....
אני מניח שהם מצליחים כי יש קהל לא קטן שהוא פחות טכנולוגי ושמח לקבל טכנאי עד הבית שמתקין בחינם את הממיר.
כולי תקווה שאותו קהל יצליח להיות יותר טכנולוגי.
זאת מהסיבה הפשוטה שהכנסת ציוד בהשאלה של חברה כלשהיא הבייתה פוגעת בתחרות לדעתי.
זה כובל אותך לאותה חברה, לא מאפשר לך להתנתק בקלות ומקשה על המעבר מחברה לחברה.
כך הוט ויס שמרו על לקוחותיהם. מי רוצה את הבלאגן של להתחבר פעם בחודש-חודשיים לכבלים ולהתנתק מהלווין ולהיפך?
היום זה הרבה יותר פשוט כשיש אפליקציות בטלוויזיה/סטרימר פרטי.
דמיינו מצב שבו בשוק הסיטונאי באינטרנט כל חברה הייתה מביאה ראוטר משלה,
והיה צריך לחכות לטכנאי שיתקין אותו ולטכנאי שיאסוף את הישן.
לא נשמע הגיוני, נכון?
כבר רשמתי מספר פעמים, וארשום שוב,
בתור אחד שיש לו פרטנר סלקום וסטינג (שיומי מי בוקס, ממיר פרטנר, shield):
איכות:
טובה מאוד פלוס בסטינג, טובה מאוד בפרטנר, בינונית בסלקום. למה? כי הם לא משדרים HD (אלא 720p) והביטרייט שלהם ממש נמוך ביחס ל1080p בפרטנר וסטינג.
סלקום חייבים מהר מאוד להתחיל לשדר ביטרייט טוב יותר.
ממשק:
פרטנר על הפנים ונתקע כל הזמן, סלקום וסטינג לא טובים בהרבה אבל טובים.
בתור אחד שיש לו פרטנר סלקום וסטינג (שיומי מי בוקס, ממיר פרטנר, shield):
איכות:
טובה מאוד פלוס בסטינג, טובה מאוד בפרטנר, בינונית בסלקום. למה? כי הם לא משדרים HD (אלא 720p) והביטרייט שלהם ממש נמוך ביחס ל1080p בפרטנר וסטינג.
ממשק:
פרטנר על הפנים ונתקע כל הזמן, סלקום וסטינג לא טובים בהרבה אבל טובים.
·Joha132 כתב: כי הם לא משדרים HD (אלא 720p) והביטרייט שלהם ממש נמוך ביחס ל1080p בפרטנר וסטינג.
...
איך אתה יודע שהם לא משדרים 1080P ? ברסיבר אני רואה שהסיגנל שמגיע מהממיר הוא 1080P, יש דרך אחרת לבדוק ?
בהגדרות של הממיר למשל יש אפשרות לבחור סאונד בין PCM לבין AC3 אבל לא משנה מה אני בוחר ברסיבר עדיין רשום שהוא קולט PCM.
האיכות של הערוצים 12, 13, 14 וערוצי הספורט בעיקר בשידורים החיים בסלקום פשוט גרועים, אני לא רואה כרגע אלטרנטיבה לקבל שירות יותר זול ואיכותי, בפרטנר אין את ערוצי הספורט, סטינג יקר מדי, כיום בסלקום אני משלם 99 ש"ח וקיבלתי את צ'רלטון לחצי שנה מתנה, כנראה שהמבצע יגמר אני אתנתק מהם... אלא אם כן הם יחדשו לי.