פטיפון Sony ps-t30 הזרוע נופלת בת אחת על התקליט
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
רכשתי מחנות פטיפון SONY PS-T30, בחנות המוכר הפעיל אותו במצב ידני. בבית, בשימוש בהפעלה האוטומטית, שמתי לב שהרוע נופלת בבת אחת ולא יורדת לאט על התקליט. כמו-כן כאשר כיוונתי את PITCH לפי הסטורב ב 33, הכיוון לא תאם ל45. תקלה נוספת בהפעלה האוטומטית על תקליטוני 7" הזרוע ירדה מוקדם מדי ממקום תחילת התקליטון. ובסיום התקליט הזרוע לא היתה חוזרת למקום, אלא נעה על החריץ קדימה ואחורה (המוכר טעןם שזו תקלה בתקליט שאיתו בדקתי [תקליט שרכשתי באותו מעמד בחנות])
הורדתי מדריך שירות, שינסתי מותניים, והתחילתי לטפל במכשיר. כיוונתי את הבורג שמפעיל את הטריגר לחזרת הזרוע, כיוונתי את הפונציומטרים של בקרת המהירות, ועכשיו הPITCH תואם לשתי המהירויות. אבל את ירידת הזרוע לא הצלחתי להאט. אשמח אם למישהו יש רעיון. ניסיתי לכוון את גובה הליפטר, אבל לא עוזר.
צירפתי תמונות של המנופים מתחת לזרוע.
סרטון יצורף עוד מעט.
הורדתי מדריך שירות, שינסתי מותניים, והתחילתי לטפל במכשיר. כיוונתי את הבורג שמפעיל את הטריגר לחזרת הזרוע, כיוונתי את הפונציומטרים של בקרת המהירות, ועכשיו הPITCH תואם לשתי המהירויות. אבל את ירידת הזרוע לא הצלחתי להאט. אשמח אם למישהו יש רעיון. ניסיתי לכוון את גובה הליפטר, אבל לא עוזר.
צירפתי תמונות של המנופים מתחת לזרוע.
סרטון יצורף עוד מעט.
נערך לאחרונה על ידי yonim ב 19/12/2017 11:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
איך בדקת באיזה מהירות מסטובבת הפלטה?
לגבי הרמת הזרוע, יש מן ידית לידה שמרימה אותה (שמרימה את הגדר שמרימה אותה)
אם אין לך תקליט נוסף, תהפוך את התקליט על צידו השני.
שמע... הפטיפון נורא מרשים. יש לי אחד פשוט יותר וצריך לכוון בו את המחט ידנית
לגבי הרמת הזרוע, יש מן ידית לידה שמרימה אותה (שמרימה את הגדר שמרימה אותה)
אם אין לך תקליט נוסף, תהפוך את התקליט על צידו השני.
שמע... הפטיפון נורא מרשים. יש לי אחד פשוט יותר וצריך לכוון בו את המחט ידנית
הי יוני. היתה לי פעם בעיה דומה אבל בפטפון ג'יפה ולמרות זאת זה היה פשוט. ה-T השחור שמתחת לזרוע יושב על עמוד. הוא אמור להיות מרוח בגריז סיליקון כדי לתת חיכוך בירידה שלו. תמצא גישה אליו מלמטה. אולי פשוט התייבש. אני השתמשתי בכזה גריז:
https://www.ebay.com/itm/2x-2ml-Silicon ... Swv0tU59yN
מוטי
מוטי
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
·אבדוק, תודה.jalapeno כתב:הי יוני. היתה לי פעם בעיה דומה אבל בפטפון ג'יפה ולמרות זאת זה היה פשוט. ה-T השחור שמתחת לזרוע יושב על עמוד. הוא אמור להיות מרוח בגריז סיליקון כדי לתת חיכוך בירידה שלו. תמצא גישה אליו מלמטה. אולי פשוט התייבש. אני השתמשתי בכזה גריז:
מוטי...
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
יותר איטית מהאוטומט.
המוכר בחנות הזיז את הזרוע ללא שימוש בליפטר....
המוכר בחנות הזיז את הזרוע ללא שימוש בליפטר....
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
טוב מאחר ולא הצלחתי לבד, פנית לבעל מקצוע אפרים מ"גולדן סטיראו" ברמת גן. עכשיו הזרוע יורדת לאט ובבטחה.
תקלה נוספת שהיתה לי גם מקודם, כאשר מנגן תקליטון 7" כדקה לפני הסוף המחט נתקעת וכל הזרוע ממש זזה אחורה בקםיצה. בתקליטי 12" מנגן תקין. יש למישהו רעיון? לפני ששלחתי לתיקון זה קרה גם על תקליטי 12"
תקלה נוספת שהיתה לי גם מקודם, כאשר מנגן תקליטון 7" כדקה לפני הסוף המחט נתקעת וכל הזרוע ממש זזה אחורה בקםיצה. בתקליטי 12" מנגן תקין. יש למישהו רעיון? לפני ששלחתי לתיקון זה קרה גם על תקליטי 12"
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim