אמאזון, i-PARCEL ודואר שליחים - השילוש המבולגן
-
gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
היי,
זו פעם שניה למעשה שקיבלתי משלוח מאמאזון US, הראשון עבר דרך הדואר הרגיל ולא היו בעיות.
הפעם הייתה נפילה קשה כש-I-PARCEL ושירותי השליחים של הדואר נכנסו לתמונה.
פיצלו לי את החבילה, חלק ראשון הגיע ב-12 לחודש וחלק שני היה מיועד ל-27 אבל לפי המעקב ראיתי שהגיע לארץ יומיים אחרי הראשון, כבר בשני שעבר הגיע למרכז שליחים 15 דקות מהמשרד.
למחרת קפצתי לאסוף בעצמי בשביל לא לחכות למועד הראשון של המסירה בחמישי ואז הסתבר שהם לא מוצאים את החבילה.
בראשון הם התקשרו לוודא את הכתובת ולספר לי שהיא יוצאת למסירה בצהריים וכלום לא קרה.
היום אותו סיפור, בבוקר סטטוס נמצא אצל השליח ובצהריים סטטוס בטיפול המחסן.
אחרי הרבה עצבים ושיחות למוקד שלהם סוף סוף תפסו את השליח שטען שהוא התקשר ומאחר ולא היה מענה החבילה נלקחה חזרה למחסן. אבל לפי הסטטוס שהוא מסמן השירות חושבים שזו בעיה בכתובת...
בכוונה נתתי כתובת של משרד שלא יהיה מצב שאין למי למסור ובכל זאת הם ראש קטן כאילו מתקשרים ואז לא מוסרים למרות שיש להם כתובת ברורה לאן למסור והשליח נמצא מתחת למשרד אבל לא מזיז את עצמו. וכמובן שהוא לא התקשר בכלל, לא אתמול ולא היום ואחר כך מדווחים דיווח כוזב לאמאזון על נסיון מסירה.
הבעיה שגם באמזון אין ממש עם מי לדבר והמקסימום שהם עושים זה לדבר עם I-PARCEL שפשוט שולחים איזו תגובה אוטומאטית בסגנון של "החבילה בדרך הנה המספר מעקב בלה בלה..." .
גם כשהשירות או המחסן כן התקשרו חזרה הם מתקשרים פעם אחת ואם חלילה הייתי בממתינה הם לא מנסים שוב, אני אמור כנראה לחכות כל השבוע עם קו פנוי רק בשבילם.
כמה שחשבתי שהדואר הרגיל במצב קשה, נראה שדואר שליחים מצליחים לעקוף אותם בסיבוב.
האם יש דרך להמנע מהם כששולחים מאמאזון? מה האפשרויות האחרות?
זו פעם שניה למעשה שקיבלתי משלוח מאמאזון US, הראשון עבר דרך הדואר הרגיל ולא היו בעיות.
הפעם הייתה נפילה קשה כש-I-PARCEL ושירותי השליחים של הדואר נכנסו לתמונה.
פיצלו לי את החבילה, חלק ראשון הגיע ב-12 לחודש וחלק שני היה מיועד ל-27 אבל לפי המעקב ראיתי שהגיע לארץ יומיים אחרי הראשון, כבר בשני שעבר הגיע למרכז שליחים 15 דקות מהמשרד.
למחרת קפצתי לאסוף בעצמי בשביל לא לחכות למועד הראשון של המסירה בחמישי ואז הסתבר שהם לא מוצאים את החבילה.
בראשון הם התקשרו לוודא את הכתובת ולספר לי שהיא יוצאת למסירה בצהריים וכלום לא קרה.
היום אותו סיפור, בבוקר סטטוס נמצא אצל השליח ובצהריים סטטוס בטיפול המחסן.
אחרי הרבה עצבים ושיחות למוקד שלהם סוף סוף תפסו את השליח שטען שהוא התקשר ומאחר ולא היה מענה החבילה נלקחה חזרה למחסן. אבל לפי הסטטוס שהוא מסמן השירות חושבים שזו בעיה בכתובת...
בכוונה נתתי כתובת של משרד שלא יהיה מצב שאין למי למסור ובכל זאת הם ראש קטן כאילו מתקשרים ואז לא מוסרים למרות שיש להם כתובת ברורה לאן למסור והשליח נמצא מתחת למשרד אבל לא מזיז את עצמו. וכמובן שהוא לא התקשר בכלל, לא אתמול ולא היום ואחר כך מדווחים דיווח כוזב לאמאזון על נסיון מסירה.
הבעיה שגם באמזון אין ממש עם מי לדבר והמקסימום שהם עושים זה לדבר עם I-PARCEL שפשוט שולחים איזו תגובה אוטומאטית בסגנון של "החבילה בדרך הנה המספר מעקב בלה בלה..." .
גם כשהשירות או המחסן כן התקשרו חזרה הם מתקשרים פעם אחת ואם חלילה הייתי בממתינה הם לא מנסים שוב, אני אמור כנראה לחכות כל השבוע עם קו פנוי רק בשבילם.
כמה שחשבתי שהדואר הרגיל במצב קשה, נראה שדואר שליחים מצליחים לעקוף אותם בסיבוב.
האם יש דרך להמנע מהם כששולחים מאמאזון? מה האפשרויות האחרות?
- ilane
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
בדרך כלל אין בעיות עם השליחים של הדואר, אבל נראה לי שהם תגברו את השליחים בשליחים זמניים בגלל BF והם עושים את הבאלאגן
גם אני מקבל חבילות למקום העבודה ועם השליח הקבוע, שעדיין מגיע לפעמים, אין בעיה אבל השליחים החדשים:
לא מסמנים שהחבילה יוצאת לדרך
מחזירים חבילות למרכז בלי להודיע
ואחד מהם המציא שיטה חדשה הוא עומד באמצע הרחוב ומתקשר לכל מי שבאזור שירד לחפש אותו
האפשרות השנייה לשילוח היא GeoDis שלדעתי עד הארץ הרבה יותר גרועים מi-parcel
בארץ לעומת זאת בפעמיים שהגיע איתם פעם אחת באותו יום הגיע ללוקר
פעם שנייה הגיע באותו יום עם שליח
*את החבילה השלישית הם איבדו עוד בחו"ל ואמזון שלחו חדשה עם DHL
אני עדיין מעדיף עם השליחים של הדואר, ולשמחתי קיבלתי כבר את כל החבילות מBF
גם אני מקבל חבילות למקום העבודה ועם השליח הקבוע, שעדיין מגיע לפעמים, אין בעיה אבל השליחים החדשים:
לא מסמנים שהחבילה יוצאת לדרך
מחזירים חבילות למרכז בלי להודיע
ואחד מהם המציא שיטה חדשה הוא עומד באמצע הרחוב ומתקשר לכל מי שבאזור שירד לחפש אותו
האפשרות השנייה לשילוח היא GeoDis שלדעתי עד הארץ הרבה יותר גרועים מi-parcel
בארץ לעומת זאת בפעמיים שהגיע איתם פעם אחת באותו יום הגיע ללוקר
פעם שנייה הגיע באותו יום עם שליח
*את החבילה השלישית הם איבדו עוד בחו"ל ואמזון שלחו חדשה עם DHL
אני עדיין מעדיף עם השליחים של הדואר, ולשמחתי קיבלתי כבר את כל החבילות מBF
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
כל החבילות של הבלאק פריידי הגיעו
כולל מוצר שהחליפו לי, הכל עם איי פרסל.
כולל מוצר שהחליפו לי, הכל עם איי פרסל.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
מעולם לא חוויתי בעיה עם דואר השליחים.
נכון להיום , הכל פיקס .
נכון להיום , הכל פיקס .
- legopart
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4951
אותו סיפור עם I-PARCEL
פשוט השאירו את הפתק זרוק ליד הדלת ותסדר לבד.
כראה שלא התקשרו ואפילו לא דפקו
פשוט השאירו את הפתק זרוק ליד הדלת ותסדר לבד.
כראה שלא התקשרו ואפילו לא דפקו
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
אצלי השילוב של I-Parcel ודואר שליחים דופק כמו שעון שווייצרי, מלבד פעם אחת לפני כמה שנים - איבדו לי טלפון סלולרי במוקד דואר שליחים בפ"ת.
אמאזון שלחו חדש.
אמאזון שלחו חדש.
-
gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
אני חושב שזה בדיוק אותו מוקד שעשו לי את הבעיות באיזור תעשייה סגולה, אחרי שביקרתי שם לא קשה להבין למה הם מאבדים חבילות. היום, אחרי שאמרו לי מהשירות שביקשו מפורשות פשוט להעביר את החבילה בכל זאת השליח התקשר וביקשתי ממנו למסור בקבלה של המשרד. במזל הייתי זמין באותו רגע למרות שהייתי בשטח, אחרת הוא שוב היה מחזיר למחסן.Nemesis כתב:אצלי השילוב של I-Parcel ודואר שליחים דופק כמו שעון שווייצרי, מלבד פעם אחת לפני כמה שנים - איבדו לי טלפון סלולרי במוקד דואר שליחים בפ"ת.
אמאזון שלחו חדש....
כמו שאמר ilane, יש להם שיטה חדשה שהם עומדים למטה עם המשאית ופשוט מתקשרים לכל מי שבאיזור שיבוא לאסוף הבעיה עם זה שאז ברירת המחדל היא שהם בכלל לא מנסים להביא ליעד ומי שהם לא תופסים אם כי לא זמין או שפשוט פספסו הם פשוט מחזירים למחסן. צריך להתלונן על זה, השאלה למי להתלונן שיהיה הכי אפקטיבי?
זה מצחיק שבדיוק קפץ הפוסט על עלילות EXELOT ששם מתלוננים על בעיה הפוכה שהם מגיעים בלי להודיע, מה שדווקא היה טוב לכתובות עסקיות
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
לי אין בעיה עם הדואר בד"כ, רק לפעמים הם ממש עמוסים וחבילה יושבת אצלם במוקד יומיים לפני שמתקשרים אליי (ולא ניתן לאסוף באופן עצמאי חבילה שלא התקשרו לגביה).
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
לדואר שליחים יש שיטות חדשות (למעשה גם ישנות) הם ממתינים שנתקשר אליהם לתאם מסירה.
אני צריך לעקוב אחרי המשלוח כל הזמן, ואז להתקשר אליהם.
קרה 3 פעמים בשבועיים האחרונים.
זה פשוט יושב אצלהם ומחכה.
רק אחרי שמתקשרים, מתאמים ליום למחרת.
אני צריך לעקוב אחרי המשלוח כל הזמן, ואז להתקשר אליהם.
קרה 3 פעמים בשבועיים האחרונים.
זה פשוט יושב אצלהם ומחכה.
רק אחרי שמתקשרים, מתאמים ליום למחרת.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
·gildmor כתב:אני חושב שזה בדיוק אותו מוקד שעשו לי את הבעיות באיזור תעשייה סגולה, אחרי שביקרתי שם לא קשה להבין למה הם מאבדים חבילות. היום, אחרי שאמרו לי מהשירות שביקשו מפורשות פשוט להעביר את החבילה בכל זאת השליח התקשר וביקשתי ממנו למסור בקבלה של המשרד. במזל הייתי זמין באותו רגע למרות שהייתי בשטח, אחרת הוא שוב היה מחזיר למחסן.......
כמו שאמר ilane, יש להם שיטה חדשה שהם עומדים למטה עם המשאית ופשוט מתקשרים לכל מי שבאיזור שיבוא לאסוף הבעיה עם זה שאז ברירת המחדל היא שהם בכלל לא מנסים להביא ליעד ומי שהם לא תופסים אם כי לא זמין או שפשוט פספסו הם פשוט מחזירים למחסן. צריך להתלונן על זה, השאלה למי להתלונן שיהיה הכי אפקטיבי?
זה מצחיק שבדיוק קפץ הפוסט על עלילות EXELOT ששם מתלוננים על בעיה הפוכה שהם מגיעים בלי להודיע, מה שדווקא היה טוב לכתובות עסקיות...
גם המוקד שלי בסגולה, אבל השליח שמגיע לקרית מטלון למסור לי בעבודה תמיד מוסר. אף פעם לא מתקשר שאבוא.