גישה לתוכן ישראלי מארצות הברית
עד שהילדים יישחו באנגלית הייתי שמח לאפשר להם לראות בטלויזיה תכנים בעברית (המרוץ למליון וכדומה)
אין לי צורך בהזרמה ישירה של הערוצים כי השעות פה הפוכות לכן רק VOD
ראיתי שבאתר אינטרנט של הערוץ של המרוץ כתוב שהתוכן חסום למיקום שלי.
יש לי פייר טיוי דור ראשון (רגיל וסטיק)
חשבתי לנסות סלינגטיוי אבל גם הוא חסום (לא עובד לי בטלפון מכאן אז לא טרחתי להתקין בפייר)
סלקום מאפשר גיישה מחול בלי VPN? יש להם חבילה רק לאינטנט בלי ממיר יותר זולה מ99? יש שם בכלל המירוץ למליון ב VOD?
מעדיף להימנע מסלינג גם כי יקר וגם כי צריך לשים הרבה UPLOAD אצל הקרוב משפחה. מעדיף שרוות מתוך הנחה שתוך חצי שנה יודעים אנגלית ומפסיקים אותו
אין לי צורך בהזרמה ישירה של הערוצים כי השעות פה הפוכות לכן רק VOD
ראיתי שבאתר אינטרנט של הערוץ של המרוץ כתוב שהתוכן חסום למיקום שלי.
יש לי פייר טיוי דור ראשון (רגיל וסטיק)
חשבתי לנסות סלינגטיוי אבל גם הוא חסום (לא עובד לי בטלפון מכאן אז לא טרחתי להתקין בפייר)
סלקום מאפשר גיישה מחול בלי VPN? יש להם חבילה רק לאינטנט בלי ממיר יותר זולה מ99? יש שם בכלל המירוץ למליון ב VOD?
מעדיף להימנע מסלינג גם כי יקר וגם כי צריך לשים הרבה UPLOAD אצל הקרוב משפחה. מעדיף שרוות מתוך הנחה שתוך חצי שנה יודעים אנגלית ומפסיקים אותו
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@offerbk1
עשיתי בדיקה קטנה למענך
התקנתי הרחבת רשת (רשת web) על קודי על אמזון סטיק. הוצאתי את הסטיק לאינטרנט דרך vpn לשרת אמריקאי (IP ממיאמי …)
המרוץ למליון רץ כמו מליון דולר…
אגב גם שידור חי עובד - מוכן להישבע שאפילו ב HD !
עשיתי בדיקה קטנה למענך
התקנתי הרחבת רשת (רשת web) על קודי על אמזון סטיק. הוצאתי את הסטיק לאינטרנט דרך vpn לשרת אמריקאי (IP ממיאמי …)
אגב גם שידור חי עובד - מוכן להישבע שאפילו ב HD !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·sigamore כתב:@offerbk1
עשיתי בדיקה קטנה למענך![]()
אגב גם שידור חי עובד - מוכן להישבע שאפילו ב HD !...
חדשות טובות, יש דרך לקבל את הלינק לשידור החי מבלי לעבור דרך ההרחבה?
משום מה הלינק שיש לי לא ממש עובד.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@embedded
מעניין
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא חסימה של ספק האינטרנט (למרות שלא מוצא בכל כל הגיון). אני עם 012 ד״א
אם תרצה , תן לי לינק ל Dropbox או google drive שלך וכד׳ ואעלה לך את קובץ הזיפ של ה repo.
מעניין
אם תרצה , תן לי לינק ל Dropbox או google drive שלך וכד׳ ואעלה לך את קובץ הזיפ של ה repo.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·sigamore כתב:@embedded
מענייןהסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא חסימה של ספק האינטרנט (למרות שלא מוצא בכל כל הגיון). אני עם 012 ד״א
אם תרצה , תן לי לינק ל Dropbox או google drive שלך וכד׳ ואעלה לך את קובץ הזיפ של ה repo....
תודה על הלינק אבל גם איתו השידור החי מחזיר שגיאה בהפעלה, אני אסתכל בלוג.
אולי זה קשור לגרסת קודי? אני על 17.4
תודה