כל מה שארצה הוא לדעת איזו פעולה עליי לעשות בכדי שאוכל לצפות בנגן דיו י די 393 את הסרטים הצרובים בצבע??
בזמנו כאשר התקשרתי לפיוניר הם הסבירו לי ללחוץ על כפתור הFF כאשר הנגן סגור. אני חייבת לציין שאיני זוכרת כיצד נעשה התהליך הקצרצר הזה- אך אני בהחלט זוכרת כי זה הצליח. אשמח לתשובה. מיטל
היי. נגן די וי די 393 בשחור לבן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
כל הפעולות צריכות להתבצע מהפנל הקדמימיי כתב:כל מה שארצה הוא לדעת איזו פעולה עליי לעשות בכדי שאוכל לצפות בנגן דיו י די 393 את הסרטים הצרובים בצבע??
בזמנו כאשר התקשרתי לפיוניר הם הסבירו לי ללחוץ על כפתור הFF כאשר הנגן סגור. אני חייבת לציין שאיני זוכרת כיצד נעשה התהליך הקצרצר הזה- אך אני בהחלט זוכרת כי זה הצליח. אשמח לתשובה. מיטל...
המטרה להעביר את ה- DVD למצב PAL
מעבירים את ה393 לכיבוי . לוחצים על כפתור ה- FF ואז מהפנל לוחצים על כפתור STANDBY
פעולה זו מעבירה את ה- DVD למצב הבא לפי הסדר - AUTO - NTSC - PAL
זאת אומרת יש לחזור על הפעולה לכבות .... וחוזר חלילה עד ש393 נמצא במצב PAL
ראי תמונה מהחוברת שצריכה להיות לך, שם זה כתוב בעמוד 42
שבת שלום
רשמתי לך גם תגובה זו לאימייל. ראשית תודה. זה בהחלט הפיתרון גם שנתנו לי בטלפון חברת פיוניר. הבעיה היא, שהלכה למעשה זה לא עובד לי כרגע. האם זו תיהיה חוצפה לבקש תמיכה טכנית בטלפון ממך? עליי לציין שבעבר פתרתי את עניין הצבע -כפי שרשמתי מעל, העניין הוא, שעדכנתי את הנגן בעידכון האחרון של העברית שהיתה בכתב ראי, ולאחריו הכתב יסתדר, אך הצבע חזר להיות שחור לבן. השאלה היא, מדוע גרם העידכון לחזור ולעשות בעיות בצבע, והאם זה בהחלט הפיך? בברכה, מיטל