אומגה אודיו 705
שלום רב ליושבי הפורום , רציתי קצת לשתף רשמים על הרמקולים שלי
רצפתיים של אומגה אודיו אנקור 705
http://www.omega-audio.co.il/document/53,88,3.aspx
במהלך ה 10 שנים אחרונות יצא לי להחליף לא מעט פעמים רמקולים בתקציב של כמה אלפים בודדים
היה חוסר שביעות רצון כל פעם ,אפילו רמקולים שהשתלבו פחות או יותר בסדר בחלל האזנה , לא קלעו כל כך לטעמי .
לפני כחצי שנה בערך קניתי את האומגה אודיו הנ"ל
והפעם אני מרוצה , יצר השדרוג נעצר , זהו כבר לא מחפש דברים אחרים , פה אני יכול לנוח וכו' וכו'
קצת תיאור על הסאונד , תסלחו לי אם לא יהיה הכי מקצועי כי אני לא קורא סקירות בדרך כלל .
נתחיל מהבאס , שזה דבר חשוב לי מאוד , אם יש בעיה בתחום הזה , זה יוציא לי את כל החשק לשמוע .
בהתחלה שקיבלתי אותם הבאס לא היה הכי טוב בעיני , נשמע קצת לא מדויק .
אבל אחרי ניסוי ותיהיה בהעמדות שונות בחדר ומציאת המיקום האופטימלי .
הבאס ניהיה מושלם , מדויק הדוק ודומיננטי כשצריך .
גם בהקלטות לא הכי טובות , הוא מחליק אותם ולא עושה אותם בצורה צורמת
ככה שאפשר להגיד על הרמקולים שהם די מה שנקרא אלראונדר ( allrounder )
לגבי שאר התחומים , הם לא מהרמקולים הבהירים והחדים ,
הם די מעודנים ונעימים לשמיעה , אבל מספיק מפורטים , ודי נעימים לשמיעה .
אני מרגיש איתם כאילו שהם רמקולים מהשורה הראשונה בתחום , למרות שעלו לי בסך הכל קרוב ל 4K
העלתי כמה סרטונים שלהם ליוטיוב עם המגבר מרנטס 2250 שהיה לי בזמנו , ניתן לראות
רצפתיים של אומגה אודיו אנקור 705
http://www.omega-audio.co.il/document/53,88,3.aspx
במהלך ה 10 שנים אחרונות יצא לי להחליף לא מעט פעמים רמקולים בתקציב של כמה אלפים בודדים
היה חוסר שביעות רצון כל פעם ,אפילו רמקולים שהשתלבו פחות או יותר בסדר בחלל האזנה , לא קלעו כל כך לטעמי .
לפני כחצי שנה בערך קניתי את האומגה אודיו הנ"ל
והפעם אני מרוצה , יצר השדרוג נעצר , זהו כבר לא מחפש דברים אחרים , פה אני יכול לנוח וכו' וכו'
קצת תיאור על הסאונד , תסלחו לי אם לא יהיה הכי מקצועי כי אני לא קורא סקירות בדרך כלל .
נתחיל מהבאס , שזה דבר חשוב לי מאוד , אם יש בעיה בתחום הזה , זה יוציא לי את כל החשק לשמוע .
בהתחלה שקיבלתי אותם הבאס לא היה הכי טוב בעיני , נשמע קצת לא מדויק .
אבל אחרי ניסוי ותיהיה בהעמדות שונות בחדר ומציאת המיקום האופטימלי .
הבאס ניהיה מושלם , מדויק הדוק ודומיננטי כשצריך .
גם בהקלטות לא הכי טובות , הוא מחליק אותם ולא עושה אותם בצורה צורמת
ככה שאפשר להגיד על הרמקולים שהם די מה שנקרא אלראונדר ( allrounder )
לגבי שאר התחומים , הם לא מהרמקולים הבהירים והחדים ,
הם די מעודנים ונעימים לשמיעה , אבל מספיק מפורטים , ודי נעימים לשמיעה .
אני מרגיש איתם כאילו שהם רמקולים מהשורה הראשונה בתחום , למרות שעלו לי בסך הכל קרוב ל 4K
העלתי כמה סרטונים שלהם ליוטיוב עם המגבר מרנטס 2250 שהיה לי בזמנו , ניתן לראות
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
נשמע נחמד סה"כ למי שמחפש תמורה בעיקר לאיכות אודיו ופחות לעיצוב. גם נחמד לדעת שיש עוד חברה חוץ ממורל שעושה רמקולים בישראל. מצד שני האתר שלהם די חובבני...
אני באופן אישי לא מתלהב מרמקולים עם טוויטר soft dome, זה מעודן מידי בגבוהים בשבילי ומתגלגל לווליום נמוך מוקדם מידי אבל הרבה אנשים אוהבים את זה.
אני באופן אישי לא מתלהב מרמקולים עם טוויטר soft dome, זה מעודן מידי בגבוהים בשבילי ומתגלגל לווליום נמוך מוקדם מידי אבל הרבה אנשים אוהבים את זה.
תודה על הפידבקים , כמו שאמרתי רמקולים בתקציב של עד כמה אלפים .
מחברות כמו CERWIN VEGA TDL CANTON JENSEN WHARFEDALE
חלקם היו טובים לא אומר שלא . פשוט משהו בסגנון שלהם לא מצא חן בעיני .
מחברות כמו CERWIN VEGA TDL CANTON JENSEN WHARFEDALE
חלקם היו טובים לא אומר שלא . פשוט משהו בסגנון שלהם לא מצא חן בעיני .
נערך לאחרונה על ידי yehudaa ב 19/12/2017 21:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם לי הייתה דרך דומה לפני כמה שנים. בזמנו (כ-11 שנים) כתבתי בפורום אחר משהו בנושא:
https://hwzone.co.il/community/topic/20 ... nt-1945039
בכל מקרה, קח בחשבון שה-705 של היום הוא לא ה-705 של פעם. מדובר על אלמנטים שונים, ועל מימדים שונים, כך שלא מדובר על אותו הרמקול למרות השם הזהה.
https://hwzone.co.il/community/topic/20 ... nt-1945039
בכל מקרה, קח בחשבון שה-705 של היום הוא לא ה-705 של פעם. מדובר על אלמנטים שונים, ועל מימדים שונים, כך שלא מדובר על אותו הרמקול למרות השם הזהה.
אני משתמש ב cambridge 540 (בערך 50 וואט) והוא לא כ"כ מספק
לתקופה קצרה השתמשתי במגבר ישן יותר אבל 100 וואט עם 5 וואט ראשונים בקלאס A ןקיבלתי תמונה אחרת של הסאונד מהרמקול, חלק אומנם בגלל שמדובר במגבר אחר לגמרי אבל בעיקר ההרגשה שהקיימברידג' "לא מחזיק" את הרמקול
לתקופה קצרה השתמשתי במגבר ישן יותר אבל 100 וואט עם 5 וואט ראשונים בקלאס A ןקיבלתי תמונה אחרת של הסאונד מהרמקול, חלק אומנם בגלל שמדובר במגבר אחר לגמרי אבל בעיקר ההרגשה שהקיימברידג' "לא מחזיק" את הרמקול