ניקוי פנימי למקרן ו"לכלוך" בהקרנה - צריך עזרה
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום, לפני כמה ימים ניקיתי את המקרן Optoma hd-25e עקב ריצוד בהקרנה, הריצוד נפתר אבל עכשיו יש לי מין סוג של לכלוך - נקודות על כל המסך הקרנה.
איך אני מנקה את זה? לפי מה שראיתי יש 3 או 4 מקומות בהם יכול להיווצר הלכלוך:
1. הזכוכית של המנורה עצמה
2. הגלגל צבעים
3. החלק בין הגלגל לעינית החיצונית של המקרן
העינית החימוצנית של המקרן
מצורפת תמונה.
תודה.
איך אני מנקה את זה? לפי מה שראיתי יש 3 או 4 מקומות בהם יכול להיווצר הלכלוך:
1. הזכוכית של המנורה עצמה
2. הגלגל צבעים
3. החלק בין הגלגל לעינית החיצונית של המקרן
העינית החימוצנית של המקרן
מצורפת תמונה.
תודה.
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

@Barel77
·
היו ריצודים קטנים אז עבדתי לפי מדריך אינטרנטי שהייתי צריך לפתוח הכל ועל הדרך ניקיתי אבק מהמאווררים ובכללי.
עברתי עם נייר מיוחד על כל החלקים שקשורים להקרנה וסגרתי.
ועכשיו אני עם מלא נקודות לכלוך על המסך...
מיואש.
·
היו ריצודים קטנים אז עבדתי לפי מדריך אינטרנטי שהייתי צריך לפתוח הכל ועל הדרך ניקיתי אבק מהמאווררים ובכללי.
עברתי עם נייר מיוחד על כל החלקים שקשורים להקרנה וסגרתי.
ועכשיו אני עם מלא נקודות לכלוך על המסך...
מיואש.
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

@Balance
·יש חנויות בארץ שמתעסקות עם זה?
·יש חנויות בארץ שמתעסקות עם זה?
חבל שלא שאלת קודם - ניקוי מקרן זו פעולה שרק מעבדה יעודית עושה (מיכשור מתאים ).גם אני פירקתי חצי מקרן בגלל תקלה ולא העזתי לגעת בנושא האבק למרות שאתה רואה את הכמיות המטורפות ומת להתחיל לנקות יתרה מכך פרקתי כלכך בזהירות כמו גנב כדי שהאבק לא יתרומם .
הקיצר לדעתי כדאי לך לפנות לעזרה במעבדה ( ואני אחד שלא אוהב לתת להם כסף - רובם שודדים) בהצלחה .
הקיצר לדעתי כדאי לך לפנות לעזרה במעבדה ( ואני אחד שלא אוהב לתת להם כסף - רובם שודדים) בהצלחה .
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

איפה יש מעבדה שמתמחה בזה? לא מכיר כל כך...Barel77 כתב:חבל שלא שאלת קודם - ניקוי מקרן זו פעולה שרק מעבדה יעודית עושה (מיכשור מתאים ).גם אני פירקתי חצי מקרן בגלל תקלה ולא העזתי לגעת בנושא האבק למרות שאתה רואה את הכמיות המטורפות ומת להתחיל לנקות יתרה מכך פרקתי כלכך בזהירות כמו גנב כדי שהאבק לא יתרומם .
הקיצר לדעתי כדאי לך לפנות לעזרה במעבדה ( ואני אחד שלא אוהב לתת להם כסף - רובם שודדים) בהצלחה ....
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

התקשרתי לשם וכמה יכול להיות מסובך לקבל הצעת מחיר, אני אוהב את זה שהם ישר מתחילים עם בדיקה ב 250 ש"ח ואז נראה, אז חפרתי לו שזה בסך הכל ניקוי אבק מהעדשות ואין צורך בבדיקה. הלך לברר חזר אמר שאם זה רק ניקוי אבק זה כלול במחיר בדיקה.Barel77 כתב:המעבדה הרשמית בארץ למקרני אופטומה הם SG אלקטרוניקה .(למיטב ידעתי)...
שזה מבחינתי מעולה.
הבעיה עכשיו שמדובר בעד שבועיים של טיפול עקב לחץ...