שלום לכולם,
אשמח לעזרה.
מה אני יכול לעשות כדי להזרים כל מדיה מהמחשב(win10) , לרבות נטפליקס, לטלויזיה שנמצאת בקרבת מקום (רחוק מדי בשביל כבל HDMI אבל ישנו כבל רשת שיכול לחבר ביניהם). אני מחפש את הפיתרון הזול והפשוט ביותר.
תודה,
עידו
חיבור המחשב לטלויזיה
·ido040 כתב:שלום לכולם,
אשמח לעזרה.
מה אני יכול לעשות כדי להזרים כל מדיה מהמחשב(win10) , לרבות נטפליקס, לטלויזיה שנמצאת בקרבת מקום (רחוק מדי בשביל כבל HDMI אבל ישנו כבל רשת שיכול לחבר ביניהם). אני מחפש את הפיתרון הזול והפשוט ביותר.
תודה,
עידו...
אם שניהם מחוברים לרשת הביתית (ראוטר) בכבל, אז אין כל כך בעיה.
1. תוכל לחבר למסך סטרימר סיני פשוט שעולה בסביבות 100 ש"ח, להתקין עליו קודי/SMPC, להגדיר את תיקיות השיתוף במחשב החלונות ובקודי/SMPC, ולהזרים לסטרימר תוכן כולל 4K.
2. לגבי נטפליקס, היות ונדרש מכשיר נתמך, תוכל במקום סטרימר סיני פשוט לרכוש Xiaomi Mi Box שעושה את כל הנ"ל ותומך גם בנטפליקס. היות ואין לו כניסת רשת קווית, תוכל לחבר לו מתאם רשת ל-usb, כך שתוכל לחבר אותו קווית. היות ולא כל מתאם כזה נתמך בו, חפש כאן בשרשורים, יש אזכור למתאם נתמך.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 17/12/2017 22:28, נערך 29 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מתאם שנתמך ומומלץ למיבוקס הוא של חברת UGREEN.
אם יש כוונה לצפות ב-REMUXים 4K, רצוי מאד לקנות את הדגם עם חיבור 1 גיגה ולא 100 מגה, כי זה לא יספיק לחלק מהם.
מאחר ולמיבוקס יש רק כניסת USB אחת, רצוי לקנות את המתאם שכולל גם USB HUB.
אם יש כוונה לצפות ב-REMUXים 4K, רצוי מאד לקנות את הדגם עם חיבור 1 גיגה ולא 100 מגה, כי זה לא יספיק לחלק מהם.
מאחר ולמיבוקס יש רק כניסת USB אחת, רצוי לקנות את המתאם שכולל גם USB HUB.