מחיר ל OLED65B7Y LG לאחר הורדת המכסים
גם אני מנסה לברר לגבי אותו מסך.
בינתיים מביקור בחנויות, שאלתי האם יש כבר עדכון מחיר בעקבות הורדת המכס, בכולן אמרו לי "בטח שכן, המחיר החתך"
אבל כשנתנו את המחיר נתנו מחיר של 12-13k, מה שהיה אפשר לקבל גם לפני הורדת המיסים.
בסמסונג אני חושב שבאמת עדכנו מחירים.
אני כן חושב שהמחיר של ה C7 התעדכן, והוא עכשיו מאוד מאוד קרוב ל B7,
אבל אותי זה לא כזה מעניין, לא צריך את האקסטרה הזה
בינתיים מביקור בחנויות, שאלתי האם יש כבר עדכון מחיר בעקבות הורדת המכס, בכולן אמרו לי "בטח שכן, המחיר החתך"
אבל כשנתנו את המחיר נתנו מחיר של 12-13k, מה שהיה אפשר לקבל גם לפני הורדת המיסים.
בסמסונג אני חושב שבאמת עדכנו מחירים.
אני כן חושב שהמחיר של ה C7 התעדכן, והוא עכשיו מאוד מאוד קרוב ל B7,
אבל אותי זה לא כזה מעניין, לא צריך את האקסטרה הזה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
צריך להבין שבשישי השחור על ה-B7 היה מבצע בסמכות LG העולמית, היום אין מבצע, לכן נראה לי שהמחיר יחסית סביר.
1. לא נכון להשוות בין מחיר הבלאק פריידיי למחיר הרגיל. סביר להניח שהיבואן לא מקבל את מחירי בלאק פריידיי גם עכשיו.
2. על מלאים קיימים כבר שולם המס. לדעתי יידרשו מספר חודשים של ניקוי המלאים אצל כל היבואנים עד שהתחרות תתייצב מחדש כך שכל או רוב ההנחה במס הקנייה תשתקף כלפי הלקוח.
2. על מלאים קיימים כבר שולם המס. לדעתי יידרשו מספר חודשים של ניקוי המלאים אצל כל היבואנים עד שהתחרות תתייצב מחדש כך שכל או רוב ההנחה במס הקנייה תשתקף כלפי הלקוח.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
יתכן … היות וה B7 סובסדה ע״י lg העולמית במהלך ה Black Friday (ולא רק בישראל)Eliran15 כתב:@TheCoolest
·אתה רוצה להגיד לי ש65C7 נחתכה בערך ב4 אלף לרמה של בסביבות ה14 לפי זאפ והB7 ירדה במאות שקלים בודדים?...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@amiti
·
בסופו של דבר בשוק כל כך תחרותי מתח הרווחים הוא נמוך והמחירים מתכנסים למינימום האפשרי.
אני גם רואה בדגמים הספציפים שאני עוקב אחריהם שהמחירים אכן ירדו בשבועות האחרונים, במיוחד במסכי ה OLED.
·
בסופו של דבר בשוק כל כך תחרותי מתח הרווחים הוא נמוך והמחירים מתכנסים למינימום האפשרי.
אני גם רואה בדגמים הספציפים שאני עוקב אחריהם שהמחירים אכן ירדו בשבועות האחרונים, במיוחד במסכי ה OLED.
מהנדסות תוכנה לא משקרות לגבי הגיל שלהן-
הן פשוט עונות ב- HEXA.
הן פשוט עונות ב- HEXA.