מחפש מומחה אקוסטיקה
יצא לי לעשות חיפושים לקרוא מה כתבו על עיניין האקוסטיקה בפורום הזה ובפורומים אחרים .
והרבה היו ממש חזקים בדעתם , שאין מקום לחובבנות וחייבים לפנות אל איש מקצוע .
אבל יצא לי לשמוע פליטת פה של איש אקוסטיקה בכיר בישראל , שבחלל ההאזנה לא גדול , אין הרבה מה לחשוב
וצריך להכניס כמות מספקת של חומר בולע כדי לאזן את התחום התחתון (באס )
ככה שיש מקום דווקא לחובבנות , מי שאין לו תקציב גבוה , יכול להכניס לחדר חומר בולע לעשות קצת ניסוי ותהיה ולהצליח
לאזן את הבאס . על הדרך גם ימנע חוסר איזון בשאר טווח התדרים .חומרים בולעים על פי רוב גם סופגים תדרים גבוהים יותר .
עצה טובה למי שאין תקציב גבוה
מי שיש לו תקציב בוודאי יעדיף איש מקצוע . בהחלט יהיה עדיף לא חולק על זה .
והרבה היו ממש חזקים בדעתם , שאין מקום לחובבנות וחייבים לפנות אל איש מקצוע .
אבל יצא לי לשמוע פליטת פה של איש אקוסטיקה בכיר בישראל , שבחלל ההאזנה לא גדול , אין הרבה מה לחשוב
וצריך להכניס כמות מספקת של חומר בולע כדי לאזן את התחום התחתון (באס )
ככה שיש מקום דווקא לחובבנות , מי שאין לו תקציב גבוה , יכול להכניס לחדר חומר בולע לעשות קצת ניסוי ותהיה ולהצליח
לאזן את הבאס . על הדרך גם ימנע חוסר איזון בשאר טווח התדרים .חומרים בולעים על פי רוב גם סופגים תדרים גבוהים יותר .
עצה טובה למי שאין תקציב גבוה
מי שיש לו תקציב בוודאי יעדיף איש מקצוע . בהחלט יהיה עדיף לא חולק על זה .
@yehudaa
·בהתעלם מאימרתו של אותו בכיר...כי אני לא יודע בדיוק מה הכוונה חלל לא גדול.
בכל מקרה, יש לי בעייה הפוכה וקצת טריקית.
בהצבת הסט בצורה מסויימת הצליל שבוקע בהיר - לא מדי אבל בהיר, בהסתה של 90 מעלות של הסט, התדר הנמוך הופך דומיננטי מדי ומשתלט. אני מחפש פיתרון שיאזן.
בגדול אני מחפש ייעוץ מה יפתור את הבעייה, האם ניתן לפתור את הבעייה והאם פיתרון הוא מוחלט או חלקי. לגבי הביצוע זה עניין אחר.
נב סך החדר הוא כ 6 על 10, אבל איזור האזנה הוא 6 על 5.
·בהתעלם מאימרתו של אותו בכיר...כי אני לא יודע בדיוק מה הכוונה חלל לא גדול.
בכל מקרה, יש לי בעייה הפוכה וקצת טריקית.
בהצבת הסט בצורה מסויימת הצליל שבוקע בהיר - לא מדי אבל בהיר, בהסתה של 90 מעלות של הסט, התדר הנמוך הופך דומיננטי מדי ומשתלט. אני מחפש פיתרון שיאזן.
בגדול אני מחפש ייעוץ מה יפתור את הבעייה, האם ניתן לפתור את הבעייה והאם פיתרון הוא מוחלט או חלקי. לגבי הביצוע זה עניין אחר.
נב סך החדר הוא כ 6 על 10, אבל איזור האזנה הוא 6 על 5.
נשמע כמו חוסר איזון בבאס ובשאר תחומים , דבר שכיח למדי בחללים לא מטופלים .
טיפול אקוסטי בוודאי יכול לפתור את זה . השאלה היא האם תשקיע מספיק , לעיתים צריך להכניס הרבה חומר אקוסטי לחלל .
ולא תמיד ניתן להסתפק בקצת חומר .
איך וכמה זה כבר שאלה ליועץ .
טיפול אקוסטי בוודאי יכול לפתור את זה . השאלה היא האם תשקיע מספיק , לעיתים צריך להכניס הרבה חומר אקוסטי לחלל .
ולא תמיד ניתן להסתפק בקצת חומר .
איך וכמה זה כבר שאלה ליועץ .