חוות דעת על מפרט HTPC
עשיתי קצת מחקר והגעתי לקונפיגורציה של מחשב HTPC. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת לגבי המרכיבים + כמה שאלות.
מארז - לא ממש סגור. אולי LC17 ואולי GMC M1. אם יש המלצות למארזים אחרים אשמח לשמוע.
ספק - המליצו לי על FSP 400W ATX 12 או HEC. בכל מקרה ספק עם מאוור 12.
מעבד Intel Core 2 Duo E4300 1.8G
לוח אם Abit AB9 Pro
זיכרונות - המליצו לי על G Skill. בכל מקרה הכוונה לפעמיים 512M 800Mhz.
דיסק - יש לי דיסק של 300G שאני מתכוון להשתמש בו
צורב DVD עם חיבור SATA
כרטיס PVR 150 הרגיל עם MCE
וכמובן VISTA Home Pre
מבחינת מחירים עשיתי קצת סקרים ואני מתכוון לקנות את המרכיבים במקומות שונים במקומות הזולים (כמובן תוך לקיחה בחשבון של עלויות המשלוח).
מישהו יודע להמליץ על מקלדת הכוללת Ball עם טווח גדול (אולי אפילו BT) ?
שאלה אחרונה - שמעתי ממישהו שב- HOT כשמורידים את לוח השידורים אז הלוח לא כולל את ערוצי הסרטים. האם זה נכון ?
תודה ושבת שלום !
מארז - לא ממש סגור. אולי LC17 ואולי GMC M1. אם יש המלצות למארזים אחרים אשמח לשמוע.
ספק - המליצו לי על FSP 400W ATX 12 או HEC. בכל מקרה ספק עם מאוור 12.
מעבד Intel Core 2 Duo E4300 1.8G
לוח אם Abit AB9 Pro
זיכרונות - המליצו לי על G Skill. בכל מקרה הכוונה לפעמיים 512M 800Mhz.
דיסק - יש לי דיסק של 300G שאני מתכוון להשתמש בו
צורב DVD עם חיבור SATA
כרטיס PVR 150 הרגיל עם MCE
וכמובן VISTA Home Pre
מבחינת מחירים עשיתי קצת סקרים ואני מתכוון לקנות את המרכיבים במקומות שונים במקומות הזולים (כמובן תוך לקיחה בחשבון של עלויות המשלוח).
מישהו יודע להמליץ על מקלדת הכוללת Ball עם טווח גדול (אולי אפילו BT) ?
שאלה אחרונה - שמעתי ממישהו שב- HOT כשמורידים את לוח השידורים אז הלוח לא כולל את ערוצי הסרטים. האם זה נכון ?
תודה ושבת שלום !
לגבי מקלדות - יש שרשורים שדובר על כך רבות - עשה חיפוש.
לגבי ערוצי HOT - דובר גם על כך. בלוח המשדרים המתקבל ב-VMC לא כלולים ערוצי הבית של HOT אלא רק הערוצים המשותפים ל-YES ו-HOT.
לגבי החומרה - מה עם כרטיס מסך?
מה תוכניותך לניגון חומר HD?
אורן.
לגבי ערוצי HOT - דובר גם על כך. בלוח המשדרים המתקבל ב-VMC לא כלולים ערוצי הבית של HOT אלא רק הערוצים המשותפים ל-YES ו-HOT.
לגבי החומרה - מה עם כרטיס מסך?
מה תוכניותך לניגון חומר HD?
אורן.
אם אתה לא צריך מארז בגובה מלא, יש מארזים נפלאים ויפהפיים בגובה של פחות מ-10 ס"מ שהם הרבה יותר אסטתיים בסלון. מנסיון אני יכול להמליץ על GMC S1 שהוא מצויין ושקט מאוד (על היופי אני לא צריך להוסיף...). אני יודע שה-M1 הוא מארז באיכות דומה מאוד וגם הוא מאוד יפה. לכן ההמלצה שלי היא כן לקחת מארז של GMC. לא תתאכזב. גם המחירים שלהם סבבה ולגבי העיצוב אין בכלל מארזים שמתקרבים לעיצובים שלהם (טוב, אולי חוץ מ-AMEX M505 והמערכות שמגיעות מוכנות שהן הרבה יותר יקרות).
תגובה לתגובות
קודם כל תודה למי שהתייחס
לגבי כרטיס מסך - כרגע אני צריך משהו בסיסי. יש לי מקרן אחורי 50 אינץ ואין לי כוונה להחליף ל- LCD עד אשר LCD בגדלים של 50 ומעלה יהיו במחירים סבירים.
כשיגיע היום אני אחליף כרטיס מסך.
לגבי כרטיס המסך הבסיסי יש לי בכל זאת שאלה. אני רוצה כרטיס עם יציאת SVIDEO. ראיתי שבכרטיסים שתומכים ב- HD יש יציאה שדומה לקונקטור SVIDEO. האם ניתן להוציא SVIDEO פשוט מהכרטיסים הללו ?
לגבי המארז - אני מעדיף גודל מלא כי אין מגבלת מקום אצלי ויהיה קל למצא כרטיסים בעתיד בגודל מלא. גם בעיני מצא מאוד חן המארז של ה- GMC. הבעייה היא שניתן לרכוש אותו במקום אחד בלבד...
לקחתי לתשומת ליבי את ההערה על המעבד ועל הספק.
שוב - תודה על התגובות !
לגבי כרטיס מסך - כרגע אני צריך משהו בסיסי. יש לי מקרן אחורי 50 אינץ ואין לי כוונה להחליף ל- LCD עד אשר LCD בגדלים של 50 ומעלה יהיו במחירים סבירים.
כשיגיע היום אני אחליף כרטיס מסך.
לגבי כרטיס המסך הבסיסי יש לי בכל זאת שאלה. אני רוצה כרטיס עם יציאת SVIDEO. ראיתי שבכרטיסים שתומכים ב- HD יש יציאה שדומה לקונקטור SVIDEO. האם ניתן להוציא SVIDEO פשוט מהכרטיסים הללו ?
לגבי המארז - אני מעדיף גודל מלא כי אין מגבלת מקום אצלי ויהיה קל למצא כרטיסים בעתיד בגודל מלא. גם בעיני מצא מאוד חן המארז של ה- GMC. הבעייה היא שניתן לרכוש אותו במקום אחד בלבד...
לקחתי לתשומת ליבי את ההערה על המעבד ועל הספק.
שוב - תודה על התגובות !
אני מצאתי את המארזים של GMC ב-4 מקומות לפני שרכשתי את המארז שלי:
1. פלונטר www.plonter.co.il
2. צח מחשבים www.gcomputer.co.il
3. פנדה מחשבים www.pandas.co.il
4. דאטק www.datech.co.il
חוץ מזה ראיתי שגם בוואלה מוכרים אותם דרך מקסימוס וכנראה שגם אצלם אפשר להשיג את המארזים האלה.
אתה בטח יכול גם לבדוק עם היבואן איפה אפשר להשיג במקומות נוספים.
1. פלונטר www.plonter.co.il
2. צח מחשבים www.gcomputer.co.il
3. פנדה מחשבים www.pandas.co.il
4. דאטק www.datech.co.il
חוץ מזה ראיתי שגם בוואלה מוכרים אותם דרך מקסימוס וכנראה שגם אצלם אפשר להשיג את המארזים האלה.
אתה בטח יכול גם לבדוק עם היבואן איפה אפשר להשיג במקומות נוספים.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חברת קסיונייט (XIONITE) הינה היבואנית של מארזי GMC בארץ.
תוכל לפנות אלינו לגבי שאלות טכניות ו/או איפה ניתן לרכוש את המארזים.
תוכל לפנות אלינו לגבי שאלות טכניות ו/או איפה ניתן לרכוש את המארזים.