מחפש טלוויזיה 65" טובה (אחרי שקראתי ביקורות לא טובות על oledb7y
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
״אל תאמין לכל מה שאתה קורא… ״ORENBLE4 כתב:שלום,
אחרי שהייתי סגור שאני קונה B7, קראתי כאן בפורום שאנשים התאכזבו מהמריחה של המסך בB7, מחפש מסך 65 אינץ' ברמה טובה בערך באותו מחיר כמו הB7....
…עכשיו ברצינות - איזה חלק בסיפורים הדאיג אותך במיוחד ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תכנים באיכות נורמלית נראים טוב מאד על המסך הזה, כשאיכות השידורים היא פח, אי אפשר לצפות מהמסך להציג תמונה מדהימה...
לי אישית לא נמרח שום דבר, מקסימום מכבים את המנגנון להחלקת התמונה.
לי אישית לא נמרח שום דבר, מקסימום מכבים את המנגנון להחלקת התמונה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

כאמור ״אל תאמין לכל …״ORENBLE4 כתב:@sigamore
·
מריחת תמונה (למשל כשרואים כדורגל).
איכות נמוכה בכל מה שהוא לא 4K שזה רוב התכנים בארץ....
אני אמנם עם מסך דור קודם (C6) אבל שמח לדווח לך שרוב מה שמוצג על המסך נראה פשוט פנטסטי.
ואותו ״רוב״ הוא ממש לא 4K בהכרח אלא תוכן מSting TV. סרטי 1080 שמנוגנים ב Kodi גם הם ברובם נראים נפלא.
וכן - גם נטפליקס ואמזון (במקרה זה התוכן אכן 4K).
כמו תמיד , יש יחס ישר בין איכות התוכן המוזרם לאיכות התמונה.
לא תשמע ממני מילה רעה על מסכים או טכנולוגיה אחרת אבל כמה דיווחים על משחקי כדורגל באיכות SD או 720 אם אלוהים חייך באותו יום … לא אמורים להפוך את היוצרות.
לך שב אצל מישהו עם מסך כזה ותמהיל מקורות דומה לשלך ואז תחליט.
- sigamore
- חבר מביא חבר

לא צופה כמעט בכלל בספורט או כדורגל בפרט . אנסה להעיף מבט מאוחר יותר.ORENBLE4 כתב:@sigamore
תודה. אתה צופה בכדורגל בטלוויזיה ? לא רואה מריחות בכדורגל ?...
אבל שוב — אני יכול לומר מה שאני רוצה… בסופו של דבר אתה הוא זה שצריך להחליט.
נסה לקפוץ למישהו עם מסך כזה ולהתרשם בעצמך !!
@sigamore
·
תודה.
הלכתי עכשיו למחסני חשמל, העברתי את התחנה של כל הטלוויזיות לערוץ 55 שהוא לא hd , ראיתי כדורגל.
כל המסכים היו נראים לא משהו בערוץ הזה, ככה שזה לא מה שיגרום לי לוותר על הoledb7. בקיצור, הולך על הדגם הזה.
העברתי לערוץ hd וראיתי כמה הוא יותר טוב מהאחרים.
·
תודה.
הלכתי עכשיו למחסני חשמל, העברתי את התחנה של כל הטלוויזיות לערוץ 55 שהוא לא hd , ראיתי כדורגל.
כל המסכים היו נראים לא משהו בערוץ הזה, ככה שזה לא מה שיגרום לי לוותר על הoledb7. בקיצור, הולך על הדגם הזה.
העברתי לערוץ hd וראיתי כמה הוא יותר טוב מהאחרים.
גם אני עם אותה התלבטות, קניתי דגם כניסה של lg שהאיכות בו נמוכה מאד וגם יש הצללות מטורפות. הציעו לי לעבור ל oled אבל אני חושש ממריחות
היום אני עם מסכי פיליפס בבית בני 5 שנים ומאד אוהב את התמונה החמה בסך הכל אבל הגיע הזמן לעבור לגודל מתאים (עובר מ 42 ל 65)
אני יכול גם לבטל עסקה וללכת על מסכים של חברות אחרות
יש למישהו המלצה למסך אחר? רוב התוכן זה סלקום טיוי וערוצי 10 ו12/13 אבל גם נטפליקס
תודה לעוזרים
היום אני עם מסכי פיליפס בבית בני 5 שנים ומאד אוהב את התמונה החמה בסך הכל אבל הגיע הזמן לעבור לגודל מתאים (עובר מ 42 ל 65)
אני יכול גם לבטל עסקה וללכת על מסכים של חברות אחרות
יש למישהו המלצה למסך אחר? רוב התוכן זה סלקום טיוי וערוצי 10 ו12/13 אבל גם נטפליקס
תודה לעוזרים
יש לי את ה B7YORENBLE4 כתב:שלום,
אחרי שהייתי סגור שאני קונה B7, קראתי כאן בפורום שאנשים התאכזבו מהמריחה של המסך בB7, מחפש מסך 65 אינץ' ברמה טובה בערך באותו מחיר כמו הB7....
ערוץ 55 ספורט ב יס רואים גרוע ב B7 ובכל טלוויזיה אחרת גם ב LED מן הסתם אבל בערוץ למשל 50 ספורט של YES רואים טוב מאוד, הטלוויזיה ממש טובה הדבר היחיד שחסר זה אפילקציות בסמארט המדהים שלהם .