zidoo X9s או nvidia shield tv או MINIX U9-H
שלום לכולם,
בהנחה שכסף אינו שיקול, כאשר אני רוצה את הסטרימר הטוב ביותר, מה מהנ"ל מומלץ יותר לדעתכם?
להבנתיץ, אלו שלושת הסטרימרים הטובים ביותר כיום, לא?
ההקלטה באמצעות ה- HDMI IN של ה- ZIDOO יכולה היתה להכריע, אבל ממה שאני מבין לא ניתן להקליט בארץ מהכבלים, נכון?
איך יוצאים מהבלבול של הכתבות בנושא וההמלצות השונות?
אשמח לכל דעה או הכוונה.
תודה רבה.
בהנחה שכסף אינו שיקול, כאשר אני רוצה את הסטרימר הטוב ביותר, מה מהנ"ל מומלץ יותר לדעתכם?
ההקלטה באמצעות ה- HDMI IN של ה- ZIDOO יכולה היתה להכריע, אבל ממה שאני מבין לא ניתן להקליט בארץ מהכבלים, נכון?
אשמח לכל דעה או הכוונה.
תודה רבה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@masterfit
לא ציינת מה השימושים / תכונות המעניינות אותך.
התשובה ההגיונית בהנחה ואין מגבלת תקציב תהייה Shield (אם כי אני לא בהכרח אוביקטיבי …)
לא ציינת מה השימושים / תכונות המעניינות אותך.
התשובה ההגיונית בהנחה ואין מגבלת תקציב תהייה Shield (אם כי אני לא בהכרח אוביקטיבי …)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
תודה על התשובה.
השימושים יהיו להזרים את המוסיקה, סרטים ותמונות מהמחשבים הביתיים (בעיקר באמצעות חיבור פיזי - הבית שלי עם חיווט, אבל בטח שיהיה לו גם WIFI, כדי שאזרים גם מלפטופ), וחשוב לי לראות תכנים מהרשת - , KODI, YOUTUBE, NETFLIX. חשוב לי שהסטרימר יתמוך בכל הפורמטים של סרטים (ובטח מוסיקה), כמו שקיים במגבר שאקנה.
גלישה ו- FB דרך הטלוויזיה פחות מעניין אותי.
לפי הבנתי, יהיה לי נוח יותר שתהיה לסטרימר מערכת הפעלה אנדרואיד לכל התכנים / אפליקציות, אבל זה רק לפי מה שנראה לי.
יכולת הקלטה עם תזמון (כדי לא להיות תלוי בממירים) יכולה לסייע לי מאוד, אבל לא חובה.
אולי עוד משהו שכדאי שיהיה לי בסטרימר ואני לא מודע לכך?
שוב, תודה!
תודה על התשובה.
השימושים יהיו להזרים את המוסיקה, סרטים ותמונות מהמחשבים הביתיים (בעיקר באמצעות חיבור פיזי - הבית שלי עם חיווט, אבל בטח שיהיה לו גם WIFI, כדי שאזרים גם מלפטופ), וחשוב לי לראות תכנים מהרשת - , KODI, YOUTUBE, NETFLIX. חשוב לי שהסטרימר יתמוך בכל הפורמטים של סרטים (ובטח מוסיקה), כמו שקיים במגבר שאקנה.
גלישה ו- FB דרך הטלוויזיה פחות מעניין אותי.
לפי הבנתי, יהיה לי נוח יותר שתהיה לסטרימר מערכת הפעלה אנדרואיד לכל התכנים / אפליקציות, אבל זה רק לפי מה שנראה לי.
יכולת הקלטה עם תזמון (כדי לא להיות תלוי בממירים) יכולה לסייע לי מאוד, אבל לא חובה.
אולי עוד משהו שכדאי שיהיה לי בסטרימר ואני לא מודע לכך?
שוב, תודה!
- sigamore
- חבר מביא חבר

@masterfit
Shield בוודאי יענה על הדרישות שציינת.
איני מכיר לעומק את שני הנגנים האחרים אבל מרשה לעצמי לנחש שה Shield מעבר לחומרה יוצאת מן הכלל, הוא גם בעל ה״גב הרחב״ יותר מבחינת גוגל עצמה כמו גם Netflix, Amazon וכד׳
…ובכל זאת , מציע שתחכה אולי גם לתגובות של חברים שחושבים אחרת…
צפה גם בסקירות מוצרים ביוטיוב כדי לקבל מושג טוב יותר על הנושא.
Shield בוודאי יענה על הדרישות שציינת.
איני מכיר לעומק את שני הנגנים האחרים אבל מרשה לעצמי לנחש שה Shield מעבר לחומרה יוצאת מן הכלל, הוא גם בעל ה״גב הרחב״ יותר מבחינת גוגל עצמה כמו גם Netflix, Amazon וכד׳
…ובכל זאת , מציע שתחכה אולי גם לתגובות של חברים שחושבים אחרת…
- sigamore
- חבר מביא חבר

1. בדרכ ההיפך הוא הנכוןmasterfit כתב:תודה רבה SIGAMORE!
שתי שאלות - 1. ישנן פעולות בסטרימר שאחרים מבצעים והוא לא?
2. ל- sheild יש אפשרות הקלטה כלשהי? מ- DVB למשל?...
2. שוב לצערי איני בקי בתחום ה DVB אבל אני זוכר כמה דיונים פה בפורום בנושא. אם זכרוני לא מטעה, התמיכה קיימת אבל לא רלוונטית לישראל …
חרשתי המון דגמים של סטרימרים באינטרנט,כולל 3 הדגמים שציינת, וזה הסטרימר הכי טוב שראיתי (מבחינת חומרה;טכנולוגיות,פיצ'רים,תוכנות;חיבורים ועוד) -masterfit כתב:שלום לכולם,
אשמח לכל דעה או הכוונה.
חרשת
תודה רבה....
Zappiti 4k duo hdr
·איציק37 כתב:חרשתי המון דגמים של סטרימרים באינטרנט,כולל 3 הדגמים שציינת, וזה הסטרימר הכי טוב שראיתי (מבחינת חומרה;טכנולוגיות,פיצ'רים,תוכנות;חיבורים ועוד) -......
Zappiti 4k duo hdr...
אתה צודק, איציק.
נראה באמת מכשיר מצוין. הכל כאילו נבנה בדיוק לצרכים שלי.
תג מחיר יקר, זה בסדר - השאלה היחידה היא אם מישהו כאן כבר התנסה איתו?
תודה!
לא יצא לי להתנסות בסטרימר הזה,אבל קראתי על תוכנת Zappity,שאיתה החלה החברה
דרכה,לפני שהחלה לייצר סטרימרים. היא ייצרה את התוכנה עבור סטרימרים של Dune והתוכנה הזאת,לפי מה שקראתי עליה באתר הום תיאטר,מסדרת את קבצי ה-DVD,MKV ובלוריי שלך בקיר של פוסטרים, עם תקצירים ופרטים על כל סרט. ישנם חברי פורום שהתקינו את התוכנה הזאת על ה-DUNE שלהם אז הם בוודאי יוכלי לפרט יותר.
הסטרימר הזה מכיל באופן מובנה את תוכנת ה-Zappity,שלא קיימת בשלושת הסטרימרים שציינת,חומרה חזקה מאוד ותמיכה בכל טכנולוגיה עכשווית. יש לו גם טכנולוגיה שהחברה קוראת לה magic pixel ,שאמורה לשפר מאוד את איכות התמונה גם בהקרנת סרט ב-1080p.
מבחינת חיבורים לא ראיתי אף סטרימר שמתקרב אליו בכלל - אתה יכול להכניס שני הארד דיסקים פנימיים,בנפח של 8 טרה כל אחד ובנוסף לכך יש לך עוד 7 כניסות usb 3,לחיבור עוד 7 הארד דיסקים חיצוניים,ללא שימוש ב-hub.
בקיצור,לפי מה שקראתי,זה הסטרימר הכי טוב שיש כיום.
גם אני שוקל ברצינות להזמין אותו.
הסטרימר הזה מכיל באופן מובנה את תוכנת ה-Zappity,שלא קיימת בשלושת הסטרימרים שציינת,חומרה חזקה מאוד ותמיכה בכל טכנולוגיה עכשווית. יש לו גם טכנולוגיה שהחברה קוראת לה magic pixel ,שאמורה לשפר מאוד את איכות התמונה גם בהקרנת סרט ב-1080p.
מבחינת חיבורים לא ראיתי אף סטרימר שמתקרב אליו בכלל - אתה יכול להכניס שני הארד דיסקים פנימיים,בנפח של 8 טרה כל אחד ובנוסף לכך יש לך עוד 7 כניסות usb 3,לחיבור עוד 7 הארד דיסקים חיצוניים,ללא שימוש ב-hub.
בקיצור,לפי מה שקראתי,זה הסטרימר הכי טוב שיש כיום.
גם אני שוקל ברצינות להזמין אותו.
קיבלתי ביום חמישי את ה - Zappity 4K HDR Mini שזה אותו דבר רק ללא דיסקים פנימיים (מזרים מהרשת)
מכשיר מטורף !!!! אוכל הכל כולל הקבצים הכי כבדים שיש לי של 80-90 ג'יגה יש לי גם Minix U9 H מכשיר טוב גם מנגן הכל אבל ה - Zappity לא רואה אותו ממטר גם מבחינת איכות תמונה וגם מבחינת התוכנה של הקיר סרטים...
רכשתי ישירות מהחברה.
מכשיר מטורף !!!! אוכל הכל כולל הקבצים הכי כבדים שיש לי של 80-90 ג'יגה יש לי גם Minix U9 H מכשיר טוב גם מנגן הכל אבל ה - Zappity לא רואה אותו ממטר גם מבחינת איכות תמונה וגם מבחינת התוכנה של הקיר סרטים...
רכשתי ישירות מהחברה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@HDMI
כידוע אני נמנה על הגרעין הקשה של חסידי ה Shield
אבל זה נשמע מעולה
תודה על המידע. אפשר לשאול מה מחירו של דגם המיני והאם החברה שולחת ישירות לארץ וכו׳?
כידוע אני נמנה על הגרעין הקשה של חסידי ה Shield
תודה על המידע. אפשר לשאול מה מחירו של דגם המיני והאם החברה שולחת ישירות לארץ וכו׳?
Sigamore
כן, החברה שולחת לארץ ויש 2 סוגי משלוחים אחד תוך שבוע ואחד תוך יום או יומיים, בחרתי את המשלוח המהיר
עלה לי 1,250 שקל + 200 שקל מע"מ אין מכס (הורידו)
לא מכיר את השילד, שמעתי אחלה מכשיר אבל אני לא צריך Netflix 4K HDR היות ויש לי אתה זה מובנה במסך
חיפשתי מכשיר שינגן קבצים של מעל 100mbs ללא קירטועים ובאיכות תמונה טובה
ו - Zappity עושה אתה העבודה כמו שצריך + הקיר סרטים + איכות תמונה הרבה יותר טובה מ - Minix
כן, החברה שולחת לארץ ויש 2 סוגי משלוחים אחד תוך שבוע ואחד תוך יום או יומיים, בחרתי את המשלוח המהיר
עלה לי 1,250 שקל + 200 שקל מע"מ אין מכס (הורידו)
לא מכיר את השילד, שמעתי אחלה מכשיר אבל אני לא צריך Netflix 4K HDR היות ויש לי אתה זה מובנה במסך
חיפשתי מכשיר שינגן קבצים של מעל 100mbs ללא קירטועים ובאיכות תמונה טובה
ו - Zappity עושה אתה העבודה כמו שצריך + הקיר סרטים + איכות תמונה הרבה יותר טובה מ - Minix
- sigamore
- חבר מביא חבר

@HDMI
מעולה
בסופו של יום זה מה שכולנו מן הסתם רוצים !
נשמח לשמוע סקירה יותר מקיפה אחרי שתשתפשף עם הנגן.
מעולה
בסופו של יום זה מה שכולנו מן הסתם רוצים !
נשמח לשמוע סקירה יותר מקיפה אחרי שתשתפשף עם הנגן.
נערך לאחרונה על ידי sigamore ב 19/12/2017 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·sigamore כתב:@HDMI
כידוע אני נמנה על הגרעין הקשה של חסידי ה Shieldאבל זה נשמע מעולה
![]()
תודה על המידע. אפשר לשאול מה מחירו של דגם המיני והאם החברה שולחת ישירות לארץ וכו׳?...
היה אצלי ממזמן
בזמנו לא תמך בתרגום עברית חיצוני אבל החברה עדכנה ועכשיו תומך.
אצלי קירטע בהזרמת תכני 4k לעומת השילד, שהריץ אותם חלק
יתכן שגם את הבעיה הזו תיקנו.
לא חשתי באיכות תמונה יוצאת דופן לא שונה מכל סטרימר אחר.
Istarmini
כל מה שאמרת היה אמת לאמיתה בזמנו, לאחר עדכון 2 גרסאות תוכנה הכל טס ולא מקרטע וגם התרגום עובד מצוין
לגבי איכות תמונה הם שיפרו בגרסה האחרונה את ה - Magic Pixel 2 ולכן יש שיפור בתמונה. אני יכול להשוות רק מול ה - Minix u9 h וגם מול ה - Dune 303 עושה רושם שיש בהחלט שיפור, לא ראיתי את השילד רק שמעתי שהוא מעולה. מה שטוב ב - Zappity זה שלא צריך להריץ סרטים דרך קודי או נגן כלשהו שמורידים מהחנות, יש לו נגן פנימי שלו. וגם מנגן תיקייה במבנה בלוריי (BD Lite) וגם קבצי ISO בקיצור כמו ב - Dune 303 שזה הסטרימר הכי טוב שהיה לי עד עכשיו...רק שלא תומך ב - 4K HDR
כל מה שאמרת היה אמת לאמיתה בזמנו, לאחר עדכון 2 גרסאות תוכנה הכל טס ולא מקרטע וגם התרגום עובד מצוין
לגבי איכות תמונה הם שיפרו בגרסה האחרונה את ה - Magic Pixel 2 ולכן יש שיפור בתמונה. אני יכול להשוות רק מול ה - Minix u9 h וגם מול ה - Dune 303 עושה רושם שיש בהחלט שיפור, לא ראיתי את השילד רק שמעתי שהוא מעולה. מה שטוב ב - Zappity זה שלא צריך להריץ סרטים דרך קודי או נגן כלשהו שמורידים מהחנות, יש לו נגן פנימי שלו. וגם מנגן תיקייה במבנה בלוריי (BD Lite) וגם קבצי ISO בקיצור כמו ב - Dune 303 שזה הסטרימר הכי טוב שהיה לי עד עכשיו...רק שלא תומך ב - 4K HDR
תודה רבה לכל מי שתרם לדיון כאן. עזרתם לי מאוד.
גם לי באופן אישי אין צורך במכשיר גדול עם מקום להארד דיסק מובנה, כל שכן לשניים.
אני מזרים הכל מהרשת הביתית, ואם צריך עזרה - דרך USB.
HDMI - אני מבין שהבעיה היא רק לגבי קבצי 4k HDR, נכון? אבל הוא מראה אותם באיכות 4k, לא?
תודה שוב!
גם לי באופן אישי אין צורך במכשיר גדול עם מקום להארד דיסק מובנה, כל שכן לשניים.
אני מזרים הכל מהרשת הביתית, ואם צריך עזרה - דרך USB.
HDMI - אני מבין שהבעיה היא רק לגבי קבצי 4k HDR, נכון? אבל הוא מראה אותם באיכות 4k, לא?
תודה שוב!