תחליפים ל PVR 150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני חיפשתי בחנויות את הPVR 150 ולא מצאתי אני מחפש תחליף לכרטיס הטלוויזיה הזה מישו מוכן להמליץ לי??וגם שכל הפלאגינים וכל התוספות שמתאים ל PVR 150 יתאימו גם לכרטיס הזה..

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

ואם מישו יסביר לי מה זה DVB אני ישמח למה יש תוכנות להורדת לוח שידורים דרך כרטיס DVB ואין לי מושג מה זה ומה אני צריך לקנות בשביל זה

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חחחח מצטער על ההפגזת שאלות האלה ואיפה אני מוציא את כל הערוצים של יס הורדתי קובץ ויש שם רק יס1 ערוץ 10 וערץ 2

doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

טלפן למנש מ-DIGITIZE תקבל לא רק מחיר טוב אלא שרות שלא קיבלת בחיים!
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני רוצה לסיים את זה היום בגלל זה אני שואל איזה תחליפים טובים שמתאימים להם גם כל הפלאגינים כמו ל PVR150

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

על איזה פלאגאינים אתה מדבר? :oops:
באיזו תוכנת PVR אתה מעוניין להשתמש?
באיזו מערכת הפעלה?
האם אתה מנוי YES או HOT?

אורן.

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

gbpvr
יש לי יס...
הפלאגינים שמתאימים גם לתוכנה וגם שיתאימו לכרטיס טלוויזיה

asp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

תעשה לעצמך טובה גדולה, תכנס לזאפ ותחפש שם מי מוכר היום הכי בזול את ה-M785 של AVERMEDIA.
פעם אחרונה שאני בדקתי המחיר היה הכי טוב ב"צח מחשבים". האתר שלו www.gcomputer.co.il
כרטיס יותר טוב מה-PVR150.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

asp, די כבר עם הפרסומת ל-M785.... זה כבר שקוף

שליחה #9 

ל-asp היקר, די כבר עם הפרסומת ל-M785, אני מתחיל לחשוש שאולי אתה היבואן שלו. איכשהו חלק גדול מהתגובות שלך משום מה מדברות על הכרטיס הזה. אתה כל הזמן מספר כמה הוא יותר טוב מה-Hauppauge ואיך כולם טפשים שישר קונים PVR-150 ולא את הכרטיס הזה, אבל אף פעם אתה לא מביא שום נתונים, שום סיקורים, שום חוות דעת ושום הוכחות.

אני יכול לספר לך שגם בעולם, לא רק בארץ הכרטיס אלמוני וכמעט אין סיקורים לגביו (לעומת ה-PVR-150 שאפשר למצוא מאות סיקורים עליו ולדעת בדיוק מה טוב בו ומה רע בו).

ונקודה אחרונה - לגבי זה שאתה טוען שהוא יותר זול, בדקתי את האתר שלך. 470 לכרטיס עצמו, ללא שלט זה בהחלט לא יותר זול אלא הרבה יותר יקר. ברוב האתרים אפשר למצוא קיט של ה-Hauppauge PVR-150 ושלט ל-MCE ב-500 ש"ח, שזה הרבה יותר משתלם.

ושלא תבין, אני ממש לא יבואן של Hauppauge (אגב, מי בכלל היבואן של הכרטיס בארץ?) והייתי שמח לבדוק אופציות אחרות, אבל במקרה שלך פשוט נמאס מהפרסומת ושטיפת המוח הזו, די!

asp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה #10 

iamtal היקר וכל שאר החברים בפורום המכובד,
כדי לא להיות מואשם בקידום אינטרסים של איזשהו יבואן/מפיץ/חנות וכד', אני מפסיק בהודעה זו לכתוב כל דעה/תגובה וכד' באתר. אתם ישראלים וככאלה חושבים שתמיד דופקים אתכם, לא מאמינים לאף אחד וקונים תמיד את מה שהשכן קנה. זו תרבות הצריכה במדינה, זו תרבות הדיון וככה גם נראית המדינה. אני מצטער שניסיתי לפתוח את האופקים שלכם לראות גם דברים אחרים וכיון שזו לא הפעם הראשונה שבה אני "מואשם" בפרסום מוצר זה שאין לי אפילו מושג מי היבואן שלו, אינני חושב שעליי להמשיך להציע כאן הצעות כאלה ואחרות מנקודת ראותי שהיא גם של מהנדס העוסק בפיתוח מוצרים כאלה ואחרים ולא רק כחובב כמו רוב המשתתפים בפורום זה.
לכן, המשיכו להנות ולקנות את מה שחפץ לבכם בו. אני אמשיך לפעול רק בפורומים בחו"ל שם יודעים תרבות (ותרבות צריכה) מהי.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

והתגובה רק מוכיחה...

שליחה #11 

והתגובה רק מוכיחה...

היית יכול להביא בתור תגובה חיזוק לדעתך "המקצועית", ציטוט לכתבה כלשהי, סיקור, חוות דעת, או אפילו, לפחות בצורה המינימלית ביותר, קצת מידע טכני על הכרטיס (למשל, על איזה שבב הכרטיס מבוסס).
התגובה "הנעלבת" בלי שום התייחסות עניינית, רק מוכיחה את הכוונה האמיתית שלך מאחורי ההמלצה הבלתי פוסקת שלך לכרטיס.

לגבי הביקורת שלך על האתר, אני יכול לדבר רק כמשתמש באתר, איני מנהל או בעל תפקיד כלשהו כאן, אולם אני יכול לומר לך, שלהבדיל מאתרים כלליים, הדיונים כאן מקצועיים בצורה בלתי רגילה וכל הזמן מתקיים דיון בלתי פוסק לגבי מוצרים חליפיים, טכנולוגיות שונות וכו'.
ראה למשל את הדיון על תוכנת ה-HTPC הטובה ביותר, כאשר נדמה לי שיש כאן משתמשים של 5 תוכנות שונות. אז על תבזה את גולשי האתר ותלעג לתרבות הדיון שלהם רק מפני שהם יודעים לזהות פרסומות או המלצות לא מקצועיות.

דרך אגב, רציתי להיות הוגן, לאזן קצת את התמונה, ולהביא בעצמי קצת מידע טכני לגבי הכרטיס שאתה מפרסם, אבל משום מה - פשוט לא מצאתי. אפילו באתר היצרן עצמו המידע מצוצמם וחלקי בצורה בלתי רגילה, כך שאולי מדובר בכרטיס הכי טוב בעולם (וכנראה שלא), אבל בלי אפשרות לבדוק אותו או אפילו לקבל עליו מידע מלא, פשוט אי אפשר לבחור בו.

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390

שליחה #12 

doron_amedey כתב:טלפן למנש מ-DIGITIZE תקבל לא רק מחיר טוב אלא שרות שלא קיבלת בחיים!
...
(Y) מהחלט שירות מעולה. היה לי PVR150 שהתחיל לעשות בעיות כמעט שנה אחרי הקניה. מנש החליף אותו ב PVR150MCE חדש ללא תוספת תשלום. שלי היה רגיל (הרגיל אזל לו)

אגב תחליף ל PVR150 הוא RAGE550 אך לא ניתן להשיג בארץ

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #13 

iamtal - מסכים עם כל מילה. (Y)
כבר אמרתי פעם , ואני אומר שוב פעם ! מנהלים - תבדקו אם asp יש מניעים עיסקיים ביחצנות של ה AVERMEDIA.

עד שלא יהיה ביקורת השוואתית שמוכיחה שה AVER MEDIA יותר טוב מ PVR150 אין לנו אפשרות לסמוך על ההמלצות של asp.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #14 

maxf2007 כתב:חחחח מצטער על ההפגזת שאלות האלה ואיפה אני מוציא את כל הערוצים של יס הורדתי קובץ ויש שם רק יס1 ערוץ 10 וערץ 2
...
אתה יכול להשתמש בתוכנה של אורן - HEBEPG
מכאן http://www.orenshapir.com

maxf2007 כתב:ואם מישו יסביר לי מה זה DVB אני ישמח למה יש תוכנות להורדת לוח שידורים דרך כרטיס DVB ואין לי מושג מה זה ומה אני צריך לקנות בשביל זה
...
עם כרטיס DVB-S אפשר להוריד את הלוח השידורים המדוייק של יס ישירות מהצלחת.
עניין לא זול.

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

בה השתמשתי וזה הוריד לי רק את יס 1 10 2..

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #16 

maxf2007
אם אתה מדבר על HEBEPG - קרא את קובץ ה-README
אתה צריך ליצור לעצמך קובץ עם הערוצים שאתה רוצה כדי שהיא תוריד לך אותם...יש שם את כל ההסבר.

אורן.

maxf2007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

וואי סבבה תודה..

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”