שלום,
הבן שלי משתמש ב KODI על Mi Box.
כנראה שהתוסף Quasar מילא לו את כל שטח האחסון הפנימי ועכשיו המכשיר מושבת לגמרי כי מצד אחד הוא צועק שאין שטח אחסון ומצד שני לא נותן לנקות את הנתונים.
ניסיתי להתקין ES בשביל לגשת לנתונים אבל הוא טוען שאין מספיק מקום לאפליקציה נוספת למרות שהסרתי את הרוב.
בהתחלה הוא לא פתח בכלל KODI אבל אחרי הסרות הוא הסכים לפתוח קודי.
עשיתי ניקוי קאש ב Quasar ולא עזר.
הסרתי לגמרי את Quasar Burst ואת Qusar ועדיין לא עזר , המכשיר מראה הורדות 3.2 ג'יגה ובנוסף השטח שקודי תופס 1.6 ג'יגה.
מה עושים ?
בעיה ב MI Box - שטח אחסון מלא והוא לא נותן למחוק נתונים - המכשיר מושבת!
אבל אז אצטרך להתקין ולקנפג את הקודי מחדש וזו הרבה עבודה.amiti כתב:אי אפשר לעשות ריסט להגדרות ברירת המחדל של היצרן שיפרמט את שטח האחסון?...
לא גיביתי את ההגדרות של קודי עדיין במכשיר הזה (זה מכשיר בחדר של הילד)
אם לא יהיה פיתרון אחר אז בלית ברירה אפעל כך
עדכון: התגברתי על הבעיה בדרך הבאה:gilg7 כתב:שלום,
הבן שלי משתמש ב KODI על Mi Box.
כנראה שהתוסף Quasar מילא לו את כל שטח האחסון הפנימי ועכשיו המכשיר מושבת לגמרי כי מצד אחד הוא צועק שאין שטח אחסון ומצד שני לא נותן לנקות את הנתונים.
ניסיתי להתקין ES בשביל לגשת לנתונים אבל הוא טוען שאין מספיק מקום לאפליקציה נוספת למרות שהסרתי את הרוב.
בהתחלה הוא לא פתח בכלל KODI אבל אחרי הסרות הוא הסכים לפתוח קודי.
עשיתי ניקוי קאש ב Quasar ולא עזר.
הסרתי לגמרי את Quasar Burst ואת Qusar ועדיין לא עזר , המכשיר מראה הורדות 3.2 ג'יגה ובנוסף השטח שקודי תופס 1.6 ג'יגה.
מה עושים ?
גיל...
הוספתי DOK דרך כניסת ה USB והגדרתי אותו כתוספת לדיסק פנימי (בצורה סטנדרטית של אנדרואיד, כמו שעושים שנגמר הזיכרון בטלפון).
כשנוסף שטח דיסק כבר יכולתי להוריד ES, לגשת לקבצים ולעשות ניקיון. לאחר מכן הגדרתי שוב את הזיכרון ללא דיסק חיצוני.
מקור הבעיה: בתוסף Quasar הבן שלי יצא בסיום כל סרט ממצב צפיה ע"י לחיצה על back בשלט במקום ללחוץ על הריבוע של סיום ניגון בתפריט נגן
לכן, הוא לא הגיע לשאלה של Quasar האם להמשיך/להפסיק הורדה והסרטים המשיכו לרדת בלי שהיה מודע לכך.
המלצה נוספת: אם מורידים ES כדאי בהגדרות שלו ב LAN לאפשר התחברות מרחוק ולהעתיק את כתובת ה IP כולל ה port לאנשהו.
זה יאפשר במקרים דומים לגשת לקבצים של הסטרימר ממחשב אחר ברשת הביתית