Hdcp bypass

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
maccabi_n פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
רכשתי סטרימר מקליט של חברת beelink (sea i). כאשר אני מחבר את הממיר של סלקום ומנסה להקליט אני מקבל הודעה שלא ניתן להקליט בגלל נושא של הגנה של זכויות יוצרים. יש לי מכשיר נוסף, לוכד, של חברה סינית גם כן שדרכה אני מקליט מסלקום ללא בעיה והקלטתי בעבר גם ביס והוט. דברתי עם סלקום והם אמרו שהם לא חוסמים ואין בעיה שאקליט. מקריאה באינטרנט הבנתי שיש נושא של הצפנה והציעו מספר דרכים ביניהם שינוי הגדרה במכשיר של hdcp (לא מצאתי כזה, אולי משהו יודע וזה מגיע תחת שם אחר) או קנייה של מפצל hdmi אבל אמרו שלי כל מפצל עוזר
האם משהו יכול להדריך אותי מה לעשות, למה זה עובד במכשיר אחד ובשני לא, האם זה עניין של חומרה או תוכנה, איך אני פותר את זה
בתודה מראש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

חוקית אסור להקליט וידאו שמקודד hdcp

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

לממיר סלקום מספיק מפצל HDMI פשוט שעולה כ 50 שח כולל משלוח, כי ההגנה שלהם היא HDCP 1.1 כי אין להם 4k. וזה חוקי לגמרי לבטל HDCP ולעשות מה שאתה רוצה עם התוכן שאתה משלם עליו, כל עוד זה לשימוש פרטי. אני רכשתי מכשיר שעוקף HDCP 2.2 שמאפשר הקלטה של תכני 4k עם הגנה HDCP 2.2 אבל מכשיר כזה עולה כאלף שח.

הדגם הזה עובד בוודאות עם סלקום:

https://www.ebay.com/itm/NEW-1x2-HDMI-S ... XlsPFtPbOg

אבל תכלס, מה שיש לך להקליט מסלוכלום? כל התכנים שלהם באיכות בינונית מינוס, סאונד 2.0, וכל מה שתרצה תוכל להוריד מטורנט באיכות הרבה יותר טובה ובזמן יותר קצר מאשר להקליט. אם זה להקליט את שידורי עידן, עדיף ממיר דיגיטלי ששם אין הגנה ואין צורך במפצלים...

בכל מקרה, המוצר לעיל עובד. תתחדש.

maccabi_n פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה

Shaol37
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

Rekcuf כתב:לממיר סלקום מספיק מפצל HDMI פשוט שעולה כ 50 שח כולל משלוח, כי ההגנה שלהם היא HDCP 1.1 כי אין להם 4k. וזה חוקי לגמרי לבטל HDCP ולעשות מה שאתה רוצה עם התוכן שאתה משלם עליו, כל עוד זה לשימוש פרטי. אני רכשתי מכשיר שעוקף HDCP 2.2 שמאפשר הקלטה של תכני 4k עם הגנה HDCP 2.2 אבל מכשיר כזה עולה כאלף שח.

הדגם הזה עובד בוודאות עם סלקום:

https://www.ebay.com/itm/NEW-1x2-HDMI-S ... XlsPFtPbOg

אבל תכלס, מה שיש לך להקליט מסלוכלום? כל התכנים שלהם באיכות בינונית מינוס, סאונד 2.0, וכל מה שתרצה תוכל להוריד מטורנט באיכות הרבה יותר טובה ובזמן יותר קצר מאשר להקליט. אם זה להקליט את שידורי עידן, עדיף ממיר דיגיטלי ששם אין הגנה ואין צורך במפצלים...

בכל מקרה, המוצר לעיל עובד. תתחדש.
...
היי, אשמח אם תוכל לפרט על המכשיר המדובר,זה של ה4k אני מעוניין לרכוש אותו גם.

maccabi_n פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

המליצו עלי בפייסבוק בקבוצה שמתמחה בסטרימרים, תרשום בגוגל ותגיע. כעיקרון חיפשתי סטרימר מקליט מה שאין הכל סטרימר ושם המליצו. לכן גם יותר יקר. היה מבצע בבלאק פריידי.הזמנתי מאתר של gearbest. הגיע מהר וכרגע נראה שהכל תקין. לגבי מפרט, חומרה וכו' אני פחות מבין פשוט המליצו עלי היה חשוב שניתן להקליט

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

Shaol37 כתב:
...
...
היי, אשמח אם תוכל לפרט על המכשיר המדובר,זה של ה4k אני מעוניין לרכוש אותו גם.
...
· מצטרף לבקשה, גם אני מחפש מכשיר כזה (מקווה שמאז שקנית ירד המחיר) כי אני מחפש כמו המוצר שפירסמת ב- 50 שקלים אבל ל- 4K ו- HDCP 2+ במחיר סביר).

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #8 

shayzil כתב:
...
...
· מצטרף לבקשה, גם אני מחפש מכשיר כזה (מקווה שמאז שקנית ירד המחיר) כי אני מחפש כמו המוצר שפירסמת ב- 50 שקלים אבל ל- 4K ו- HDCP 2+ במחיר סביר).
...
·

הוא נקרא HDMI FURY. לא זול, אבל עובד בלי בעיה. הוא גם מפצל, ניתן לבקרה ידנית או עי אפלקציה דרך USB:

https://www.hdfury.com/

מאפשר לר רק לבטל HDCP מכל גרסה, גם לאלץ רזולוציות וקצבי רענון שלא נתמכים רשמית עי המסך. למשל אצלי אני מפעיל את הטויזיה באות מחשב 120 הרץ ברזולוציה 1366X 768 שלא נתמכת רשמית, אבל עובדדת ללא בעיה עם משחקים במצב GAME.. המכשיר משנה את ה EIDE בזמן אמת, וכמובן מאפשר פיצוןל או בחירת בין שני מקורות HDMI

לא זול אמנם...

Shaol37
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

וואו ממש תודה על השיתוף, ושאלה המכשיר הזה נועד להקלטה כשלעצמו? או שהרעיון הוא להשתמש בו כמפצל ולחבר אותו לכרטיס טלוויזיה שהוא עושה את העבודה?

maccabi_n פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אני משתמש בו גם להקלטה וגם כסטרימר רגיל. מחבר לממיר של חברת טלוויזיה שלך. יש לו את כל התכונות של סטרימר רגיל וגם פונקציה של הקלטה גם להארד דיסק פנימי, גם לחיצוני וגם ניתן לשמור במכשיר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”