Hdcp bypass
שלום
רכשתי סטרימר מקליט של חברת beelink (sea i). כאשר אני מחבר את הממיר של סלקום ומנסה להקליט אני מקבל הודעה שלא ניתן להקליט בגלל נושא של הגנה של זכויות יוצרים. יש לי מכשיר נוסף, לוכד, של חברה סינית גם כן שדרכה אני מקליט מסלקום ללא בעיה והקלטתי בעבר גם ביס והוט. דברתי עם סלקום והם אמרו שהם לא חוסמים ואין בעיה שאקליט. מקריאה באינטרנט הבנתי שיש נושא של הצפנה והציעו מספר דרכים ביניהם שינוי הגדרה במכשיר של hdcp (לא מצאתי כזה, אולי משהו יודע וזה מגיע תחת שם אחר) או קנייה של מפצל hdmi אבל אמרו שלי כל מפצל עוזר
האם משהו יכול להדריך אותי מה לעשות, למה זה עובד במכשיר אחד ובשני לא, האם זה עניין של חומרה או תוכנה, איך אני פותר את זה
בתודה מראש
רכשתי סטרימר מקליט של חברת beelink (sea i). כאשר אני מחבר את הממיר של סלקום ומנסה להקליט אני מקבל הודעה שלא ניתן להקליט בגלל נושא של הגנה של זכויות יוצרים. יש לי מכשיר נוסף, לוכד, של חברה סינית גם כן שדרכה אני מקליט מסלקום ללא בעיה והקלטתי בעבר גם ביס והוט. דברתי עם סלקום והם אמרו שהם לא חוסמים ואין בעיה שאקליט. מקריאה באינטרנט הבנתי שיש נושא של הצפנה והציעו מספר דרכים ביניהם שינוי הגדרה במכשיר של hdcp (לא מצאתי כזה, אולי משהו יודע וזה מגיע תחת שם אחר) או קנייה של מפצל hdmi אבל אמרו שלי כל מפצל עוזר
האם משהו יכול להדריך אותי מה לעשות, למה זה עובד במכשיר אחד ובשני לא, האם זה עניין של חומרה או תוכנה, איך אני פותר את זה
בתודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לממיר סלקום מספיק מפצל HDMI פשוט שעולה כ 50 שח כולל משלוח, כי ההגנה שלהם היא HDCP 1.1 כי אין להם 4k. וזה חוקי לגמרי לבטל HDCP ולעשות מה שאתה רוצה עם התוכן שאתה משלם עליו, כל עוד זה לשימוש פרטי. אני רכשתי מכשיר שעוקף HDCP 2.2 שמאפשר הקלטה של תכני 4k עם הגנה HDCP 2.2 אבל מכשיר כזה עולה כאלף שח.
הדגם הזה עובד בוודאות עם סלקום:
https://www.ebay.com/itm/NEW-1x2-HDMI-S ... XlsPFtPbOg
אבל תכלס, מה שיש לך להקליט מסלוכלום? כל התכנים שלהם באיכות בינונית מינוס, סאונד 2.0, וכל מה שתרצה תוכל להוריד מטורנט באיכות הרבה יותר טובה ובזמן יותר קצר מאשר להקליט. אם זה להקליט את שידורי עידן, עדיף ממיר דיגיטלי ששם אין הגנה ואין צורך במפצלים...
בכל מקרה, המוצר לעיל עובד. תתחדש.
אבל תכלס, מה שיש לך להקליט מסלוכלום? כל התכנים שלהם באיכות בינונית מינוס, סאונד 2.0, וכל מה שתרצה תוכל להוריד מטורנט באיכות הרבה יותר טובה ובזמן יותר קצר מאשר להקליט. אם זה להקליט את שידורי עידן, עדיף ממיר דיגיטלי ששם אין הגנה ואין צורך במפצלים...
בכל מקרה, המוצר לעיל עובד. תתחדש.
היי, אשמח אם תוכל לפרט על המכשיר המדובר,זה של ה4k אני מעוניין לרכוש אותו גם.Rekcuf כתב:לממיר סלקום מספיק מפצל HDMI פשוט שעולה כ 50 שח כולל משלוח, כי ההגנה שלהם היא HDCP 1.1 כי אין להם 4k. וזה חוקי לגמרי לבטל HDCP ולעשות מה שאתה רוצה עם התוכן שאתה משלם עליו, כל עוד זה לשימוש פרטי. אני רכשתי מכשיר שעוקף HDCP 2.2 שמאפשר הקלטה של תכני 4k עם הגנה HDCP 2.2 אבל מכשיר כזה עולה כאלף שח.
בכל מקרה, המוצר לעיל עובד. תתחדש....
המליצו עלי בפייסבוק בקבוצה שמתמחה בסטרימרים, תרשום בגוגל ותגיע. כעיקרון חיפשתי סטרימר מקליט מה שאין הכל סטרימר ושם המליצו. לכן גם יותר יקר. היה מבצע בבלאק פריידי.הזמנתי מאתר של gearbest. הגיע מהר וכרגע נראה שהכל תקין. לגבי מפרט, חומרה וכו' אני פחות מבין פשוט המליצו עלי היה חשוב שניתן להקליט
· מצטרף לבקשה, גם אני מחפש מכשיר כזה (מקווה שמאז שקנית ירד המחיר) כי אני מחפש כמו המוצר שפירסמת ב- 50 שקלים אבל ל- 4K ו- HDCP 2+ במחיר סביר).Shaol37 כתב:היי, אשמח אם תוכל לפרט על המכשיר המדובר,זה של ה4k אני מעוניין לרכוש אותו גם..........
·shayzil כתב:· מצטרף לבקשה, גם אני מחפש מכשיר כזה (מקווה שמאז שקנית ירד המחיר) כי אני מחפש כמו המוצר שפירסמת ב- 50 שקלים אבל ל- 4K ו- HDCP 2+ במחיר סביר)..........
הוא נקרא HDMI FURY. לא זול, אבל עובד בלי בעיה. הוא גם מפצל, ניתן לבקרה ידנית או עי אפלקציה דרך USB:
https://www.hdfury.com/
מאפשר לר רק לבטל HDCP מכל גרסה, גם לאלץ רזולוציות וקצבי רענון שלא נתמכים רשמית עי המסך. למשל אצלי אני מפעיל את הטויזיה באות מחשב 120 הרץ ברזולוציה 1366X 768 שלא נתמכת רשמית, אבל עובדדת ללא בעיה עם משחקים במצב GAME.. המכשיר משנה את ה EIDE בזמן אמת, וכמובן מאפשר פיצוןל או בחירת בין שני מקורות HDMI
לא זול אמנם...