ניגון סרט 4K מקרטע ב-MU9000
היי,
עוד מישהו נתקל בתופעה?
ניסיתי לנגן סרט 4K מקובץ MKV של 45GB בטלוויזיה הנ"ל, דרך כונן חיצוני שחיברתי לחיבור ה-HDD 5V בקופסת ה-One Connect, והסרט מקרטע לחלוטין! קפיצות של 3-4 שניות בין תמונה לתמונה.
האם זה סביר? ייתכן שאי אפשר לנגן תכנים כאלו באמצעות כונן חיצוני?
עוד מישהו נתקל בתופעה?
ניסיתי לנגן סרט 4K מקובץ MKV של 45GB בטלוויזיה הנ"ל, דרך כונן חיצוני שחיברתי לחיבור ה-HDD 5V בקופסת ה-One Connect, והסרט מקרטע לחלוטין! קפיצות של 3-4 שניות בין תמונה לתמונה.
האם זה סביר? ייתכן שאי אפשר לנגן תכנים כאלו באמצעות כונן חיצוני?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא. באיזה פורמט הסרט? H.264? HEVC?
מסתבר שגם במחשב הסרט לא מתנגן באופן חלק, ובנוסף יש בעיות עם הסאונד - עדכון: הנגן היחיד שמצליח לנגן את הקובץ כשורה זה נגן הסרטים המובנה של חלונות 10.
קובץ אחר שהוא 2160p.BluRay.x265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos דווקא מתנגן בסדר בטלוויזיה.
איפה פה הבעיה?
קובץ אחר שהוא 2160p.BluRay.x265.10bit.HDR.TrueHD.7.1.Atmos דווקא מתנגן בסדר בטלוויזיה.
איפה פה הבעיה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז אולי הקובץ דפוק.
·הקובץ תקין - עובדה שהוא מתנגן כשורה בנגן המובנה של חלונות 10 (אבל לא בשום נגן אחר).TheCoolest כתב:אז אולי הקובץ דפוק....
ניסיון עם קובץ אחר מניב אותן תוצאות:
1. קובץ בשם 2160p.BluRay.x265.10bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos מתנגן באופן מקוטע, פרט לנגן המובנה של חלונות 10.
2. אותו סרט בפורמט 2160p.UHD.BluRay.x265 מתנגן באופן תקין.
איפה בדיוק הבעיה? אולי זה נובע מהגרסה של הקובץ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני עדיין חושב שהבעיה היא בקובץ.
+ למה אתה מוריד SDR אם יש לך מסך תומך HDR. עדיף REMUX.
+ למה אתה מוריד SDR אם יש לך מסך תומך HDR. עדיף REMUX.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני מבין לחלוטין את הנקודה שלך שאם זה עבד בנגן כלשהו סימן שזה לא קובץ דפוק.
לעניות דעתי לנגן של חלונות 10 יש או יתרון בפיענוח התוכנה או יתרון בגישה למשאבי החומרה. פחות מעניין גודל הקובץ אלא הביטרייט שלו (הרי סרט ארוך עם פסי קול באיכות גבוהה בכמה שפות ישקול יותר מסרטון הדגמה בן 5 דקות אבל אין להסיק מזה כלום).
אם הנגן של הטלוויזיה לא אוכל את זה אז אין לך מה לעשות. במחשב תמיד תוכל לוודא שהכל עדכני (התוכנה, דרייברים, קודקים) הגדרות אופטימליות לניגון התוכן שעושות שימוש מושכל בכח עיבוד המעבד (לרוב נקרא האצת תוכנה) וכרטיס המסך (האצת חומרה) ועוד משהו אחרון - להעלות את הpriority בtask manager.
לתת לך פה תשובה ודאית איפה צוואר הבקבוק אצלך - בלתי אפשרי.
לעניות דעתי לנגן של חלונות 10 יש או יתרון בפיענוח התוכנה או יתרון בגישה למשאבי החומרה. פחות מעניין גודל הקובץ אלא הביטרייט שלו (הרי סרט ארוך עם פסי קול באיכות גבוהה בכמה שפות ישקול יותר מסרטון הדגמה בן 5 דקות אבל אין להסיק מזה כלום).
אם הנגן של הטלוויזיה לא אוכל את זה אז אין לך מה לעשות. במחשב תמיד תוכל לוודא שהכל עדכני (התוכנה, דרייברים, קודקים) הגדרות אופטימליות לניגון התוכן שעושות שימוש מושכל בכח עיבוד המעבד (לרוב נקרא האצת תוכנה) וכרטיס המסך (האצת חומרה) ועוד משהו אחרון - להעלות את הpriority בtask manager.
לתת לך פה תשובה ודאית איפה צוואר הבקבוק אצלך - בלתי אפשרי.
בדוק כמה FPS הסרט.
אם מעל 60 FPS זה צורך יותר משאבי מערכת ועלול לגרום לגימגום.
אם מעל 60 FPS זה צורך יותר משאבי מערכת ועלול לגרום לגימגום.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
שלום,
מישהו שאני מכיר נתקל בתופעה הזו עם אותו הדגם ממש אתמול. הקובץ תקין, מתנגן בנגנים במחשב, הFPS מן הסתם 24. גודל בדרך כלל 50G
האם זו תופעה של דגמי הביניים של סמסונג? האם בQ קיימת אותה בעיה?
אם מישהו ניגן בהצלחה קובץ (איזור ה50 גיגה) 4K ישירות לנגן של הטלוויזיה או דרך PLEX בהצלחה אשמח לשמוע.
דא: מדובר בקבצים באיזור ה45.9 Mbps וידאו ביטרייט...
מישהו שאני מכיר נתקל בתופעה הזו עם אותו הדגם ממש אתמול. הקובץ תקין, מתנגן בנגנים במחשב, הFPS מן הסתם 24. גודל בדרך כלל 50G
האם זו תופעה של דגמי הביניים של סמסונג? האם בQ קיימת אותה בעיה?
אם מישהו ניגן בהצלחה קובץ (איזור ה50 גיגה) 4K ישירות לנגן של הטלוויזיה או דרך PLEX בהצלחה אשמח לשמוע.
דא: מדובר בקבצים באיזור ה45.9 Mbps וידאו ביטרייט...
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הצלחתי לנגן סרט עם אותה הסיומת שיושב על הארד דיסק שמחובר לראוטר שמחובר עם כבל לטלוויזיה- לא היו תקיעות/ריצודים או כל בעיה אחרת. גם הכתוביות נוגנו בסנכרון עם הסרטץ אני כמובן מדבר על ניגון באמצעות MU9000. הסרט עצמו שקל 30 ג'יגה.
·תודה אבל עדיין הפרש משמעותי בביטרייט...Chris_Barnes כתב:הצלחתי לנגן סרט עם אותה הסיומת שיושב על הארד דיסק שמחובר לראוטר שמחובר עם כבל לטלוויזיה- לא היו תקיעות/ריצודים או כל בעיה אחרת. גם הכתוביות נוגנו בסנכרון עם הסרטץ אני כמובן מדבר על ניגון באמצעות MU9000. הסרט עצמו שקל 30 ג'יגה....
יש מישהו שניגן בהצלחה קובץ של כ50 גיג (או 40Mbit rate)? על הMU או על Q בהצלחה?
- shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
אני הצלחתי לנגן את טוראי ראיין וINCEPTION ששוקלים בסביבות 50 גיגה כל אחד,הטלויזיה גם זיהתה שזה HDR (דרך המחשב לא הצלחתי לנגן חלק)והריצה את הקובץ חלק אך לא הצלחתי לטעון כתוביות (בנגנים בווינדוס יש כתוביות בעברית מובנה כחלק מהקובץ,אני מתכוון שניתן לבחור מספר רב של שפות כתוביות ולא בתור קובת חיצוני),אפילו לא היתה לי אפשרות לבחור כתוביות באיזושי שפה,תחת ההגדרות של נגן הטלויזיה לא היתה אפשרות של כתוביות,יש למישהו מושג מה הבעיה?הסרט נוגן דקך WD MYPASPORT 4GB
·אתה מתכוון שחיברת את הWD ישירות לUSB של הטלוויזיה? או שחיברת אותו למחשב וממנו לטלויזיה דרך רשת או משהו כזהshlomiaz07 כתב:אני הצלחתי לנגן את טוראי ראיין וINCEPTION ששוקלים בסביבות 50 גיגה כל אחד,הטלויזיה גם זיהתה שזה HDR (דרך המחשב לא הצלחתי לנגן חלק)והריצה את הקובץ חלק אך לא הצלחתי לטעון כתוביות (בנגנים בווינדוס יש כתוביות בעברית מובנה כחלק מהקובץ,אני מתכוון שניתן לבחור מספר רב של שפות כתוביות ולא בתור קובת חיצוני),אפילו לא היתה לי אפשרות לבחור כתוביות באיזושי שפה,תחת ההגדרות של נגן הטלויזיה לא היתה אפשרות של כתוביות,יש למישהו מושג מה הבעיה?הסרט נוגן דקך WD MYPASPORT 4GB...
- shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
@gkatz
·
כשחיברתי ישר לUSB של הטלוויזיה הכל עבד חלק חוץ מהתרגום
·
כשחיברתי ישר לUSB של הטלוויזיה הכל עבד חלק חוץ מהתרגום