שקע אמריקאי
שלום,
שאלה אולי טיפשית, האם ניתן לקנות שקע אמרקאי ולהתקין במקום שקע רגיל?
לדוגמא, יש לי מוצרים במיקומים קבועים בבית שעובדים במתח שלנו אבל צריכים מתאם לשקע רגיל, חשבתי להחליף אולי את השקע משקע ישראלי לאמריקאי, האם צריכה להיות בעיה? האם השקע האמריקאי יכול לעמוד רק במתח של 120V?
תודה,
משה.
לדוגמא, יש לי מוצרים במיקומים קבועים בבית שעובדים במתח שלנו אבל צריכים מתאם לשקע רגיל, חשבתי להחליף אולי את השקע משקע ישראלי לאמריקאי, האם צריכה להיות בעיה? האם השקע האמריקאי יכול לעמוד רק במתח של 120V?
תודה,
משה.
·mosheva כתב:שלום,
תודה,
משה....
אם זה מתאים מתאים לקופסא שלך - אין בעיה.
לא חושב שיש בעיה להעביר 220 בשקע שכזה.
לגוויס יש לא מעט כאלו שמתאימים גם וגם (לשני פינים)
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@mosheva
השקעים האמריקאיים תומכים עד 15A.
כלומר במתח 220V אתה יכול לחבר לשקע מכשירים בעלי הספק עד 3000W (אם השקע מחובר למאמ"ת 16A).
השקעים האמריקאיים תומכים עד 15A.
כלומר במתח 220V אתה יכול לחבר לשקע מכשירים בעלי הספק עד 3000W (אם השקע מחובר למאמ"ת 16A).
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
כן, אבל אז מישהו יבוא ויתקה שם מכשיר של 110 וולט והלך המכשיר. זה רעיון מאוד גרוע לעשות שקה אמריקיא על מתח ישראלי. על סף הטיפשוט הגובלת בפלילי...
פשוט תחליך למכשיר את התקע וזהו. 5 שקל וחמש דקות עבודה.
פשוט תחליך למכשיר את התקע וזהו. 5 שקל וחמש דקות עבודה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·הוא או מי שגר בבית. איזה מכשיר חדש שנקנה מארה"ב ודורש שנאי...Elad8 כתב:מי בדיוק יבוא ויתקע שם מכשיר 110 וולט?...
"אבל מאמי, היה לו את אותו התקע, לא ידעתי שהרסיבר צריך להיות מחובר לשנאי ולא לשקע המתאים לו ביקר"
או הדיירים הבאים. או חבר מבקר או ילדים שלא יודעים או...
·BUGY כתב:·הוא או מי שגר בבית. איזה מכשיר חדש שנקנה מארה"ב ודורש שנאי.........
"אבל מאמי, היה לו את אותו התקע, לא ידעתי שהרסיבר צריך להיות מחובר לשנאי ולא לשקע המתאים לו ביקר"
או הדיירים הבאים. או חבר מבקר או ילדים שלא יודעים או......
קצת פרנואידי נראה לי. הבןאדם זה הבית שלו...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מה קשור לפרנואי?mayeast כתב:·......
קצת פרנואידי נראה לי. הבןאדם זה הבית שלו......
אם ההגיון לא טוב לך, החוק לא מזיז לך, אפשר לעשות מה שרוצים, זה הבית שלו, מוצרי חשמל שלו. אם אין אנשים אחרים בבית...
חברים הכל טוב 
השקע אמור להיות מיועד אך ורק לראוטר שישב במקום עם גישה מוגבלת כך שאישתי / כל מישהו שהוא לא אני בטוח לא יתעסק שם.
ברור שיש את המתאם אבל הראוטר הוא של אסוס והשנאי שלו הוא גם השקע ויש לי ניסיון רע מהלפטופ של אסוס שעובד באותה שיטה עם המתאם השקע לא יושב טוב בקיר וכל הזמן מתנדנד.
מעבר לכך שהסכנה היא רק עבור מוצרים מארה"ב שלא תומכים בספקטרום מתחים של 120V-220V, ואין לי כאלו וגם אני לא אזמין כאלו מוצרים כי אני לא מעוניין בשנאי מוריד מתח.
אבל אתה צודק שבאמת צריך להיזהר.
תודה רבה
השקע אמור להיות מיועד אך ורק לראוטר שישב במקום עם גישה מוגבלת כך שאישתי / כל מישהו שהוא לא אני בטוח לא יתעסק שם.
ברור שיש את המתאם אבל הראוטר הוא של אסוס והשנאי שלו הוא גם השקע ויש לי ניסיון רע מהלפטופ של אסוס שעובד באותה שיטה עם המתאם השקע לא יושב טוב בקיר וכל הזמן מתנדנד.
מעבר לכך שהסכנה היא רק עבור מוצרים מארה"ב שלא תומכים בספקטרום מתחים של 120V-220V, ואין לי כאלו וגם אני לא אזמין כאלו מוצרים כי אני לא מעוניין בשנאי מוריד מתח.
אבל אתה צודק שבאמת צריך להיזהר.
תודה רבה