מעוניין לעבור לתשתית HOT, אך לטענת אח שלי, היא נחותה לזו של בזק?
כבר שנים אני משתמש בבזק +בזק בינלאומי 100 מגה, וביום טוב אני מקבל 75 מגה הורדה, אך לרוב מתחת ל64.
חשבתי אולי לנסות לעבור להוט 200 מגה, אך לטענת אח שלי, התשתית של הוט בנויה בצורה לא יעילה. לטענתו אתה אכן מקבל "200 מגה", אבל הרבה מהמידע הזה בכלל לא קשור אליך, הציוד תקשורת צריך לסנן מה שייך לך ומה לא. המידע עובר יותר כמו ברכזת מאשר בנתג, ושבפועל אתה לא באמת מקבל את המהירות שלך.
כל העיניין של תשתיות תקשורת הוא מעלי, ואין לי מושג אם הוא אומר אמת או שלא הבין נכון את האנשים שהוא דיבר איתם, בינהם עובד הוט שעבד על אותן תשתיות.
חשבתי אולי לנסות לעבור להוט 200 מגה, אך לטענת אח שלי, התשתית של הוט בנויה בצורה לא יעילה. לטענתו אתה אכן מקבל "200 מגה", אבל הרבה מהמידע הזה בכלל לא קשור אליך, הציוד תקשורת צריך לסנן מה שייך לך ומה לא. המידע עובר יותר כמו ברכזת מאשר בנתג, ושבפועל אתה לא באמת מקבל את המהירות שלך.
כל העיניין של תשתיות תקשורת הוא מעלי, ואין לי מושג אם הוא אומר אמת או שלא הבין נכון את האנשים שהוא דיבר איתם, בינהם עובד הוט שעבד על אותן תשתיות.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
איכות התשתית יכולה להשתנות מאזור לאזור. זה נכון גם לגבי תשתית של הוט וגם לגבי תשתית של בזק
אולי תכתוב אחרת
אתה מקבל 200 נטו אבל בשביל זה הוא צריך להביא 300 בברוטו
אולי כך אפשר יהיה להבין את מה שכתבת, מאחר וזה שמקבלים 200 זה נתון שניתן למדידה ולבדיקה
עכשיו אתה טוען שהוא מתאמץ יחסית לאחרים בשביך להביא לך את ה-200
ושוב אני שואל, למה שזה יעניין, הרי את ה-200 אתה מקבל, לא?
אתה מקבל 200 נטו אבל בשביל זה הוא צריך להביא 300 בברוטו
אולי כך אפשר יהיה להבין את מה שכתבת, מאחר וזה שמקבלים 200 זה נתון שניתן למדידה ולבדיקה
עכשיו אתה טוען שהוא מתאמץ יחסית לאחרים בשביך להביא לך את ה-200
ושוב אני שואל, למה שזה יעניין, הרי את ה-200 אתה מקבל, לא?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·הוא מדבר שטויות.CatMerc כתב:@mrraz111
·
לטענתו אתה לא מקבל את המהירות בפועל.
"200 מגה של מידע אכן מגיע אליך, אבל הרבה ממנו לא קשור אליך. "...
יש מקומות שהם בזק לא יכולה לספק 30 מגה וגם לא 15 ויש מקומות שהוט מספקת את כל ה200 בלי בעיה. ויש הפוך...
בזק לא יכולה לספק מעל 40 מגה בהרבה מקומות בארץ, ומהבחינה הזו כנראה שתקבל מהירות גבוהה בהרבה בהוט (100 או 200 מגה)
לעומת זאת השירות של הוט *לדעתי* על פנים - כל כך הרבה צרות היה לי איתם, בעוד שהשירות שקיבלתי מבזק היה סבבה. ולכן תשקול טוב לפני שאתה מצטרף להוט..
לעומת זאת השירות של הוט *לדעתי* על פנים - כל כך הרבה צרות היה לי איתם, בעוד שהשירות שקיבלתי מבזק היה סבבה. ולכן תשקול טוב לפני שאתה מצטרף להוט..
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
אצלי ואצל ההורים שלי היה 100 של בזק וקיבלנו 60+- בהוט שנינו מקבלים 100 יציב.
אח שלך נשמע כמו פאנבוי של בזק.
אני מקבל בהוט את מה שאני משלם עליו - 100/2 והרבה פחות כסף (50 שקל פחות), בבזק הייתי מנוי ל 100/3 וביום טוב הייתי מגרד את ה 60/3.
אולי השירות של הוט לא ברמה של בזק והטכנאים פחות מקצועיים אבל מה לעשות, בשטח התשתית של בזק מוגבלת ותלויה בחוטי נחושת מעפנים ובמרחק שלך מה MSAG.
אני מקבל בהוט את מה שאני משלם עליו - 100/2 והרבה פחות כסף (50 שקל פחות), בבזק הייתי מנוי ל 100/3 וביום טוב הייתי מגרד את ה 60/3.
אולי השירות של הוט לא ברמה של בזק והטכנאים פחות מקצועיים אבל מה לעשות, בשטח התשתית של בזק מוגבלת ותלויה בחוטי נחושת מעפנים ובמרחק שלך מה MSAG.
החלטתי לנסות תשתית הוט, ולפני כמה ימים הגיע טכנאי של הוט. לטענתו, מאחר ואני משתמש בYES, יש צורך להעביר כבלים קואקסיאליים מהחיבור תשתית שנמצא מאחורי ארון וקיר, או להתנתק מYES ולהשתמש בחיבורים הקיימים בדירה. יש אמת במה שהוא אמר? או שהוט סתם מנסים לחרטט אותי כדי שאני "יחסוך" את הכאב ראש של שבירת הקיר?