סלקום הפסיקה לשדר HD באפליקציה שלה בסמארט טי וי !!!
אני צופה עכשיו בערוץ 13 והאיכות מזעזעת!! לא מבין מה השתנה עד אתמול או שלשום היה Hd מתחילת השידורים בנובמבר. עכשיו בבירור זה SD ואפילו פחות מכך ממש רואים מטושטש
אז ביי ביי סלקום . נתיי לכם זמן להשתפר גם ככה ה HD שהיה לא היה באיכות גבוהה ..איכזבתם !! סלאמאת
אז ביי ביי סלקום . נתיי לכם זמן להשתפר גם ככה ה HD שהיה לא היה באיכות גבוהה ..איכזבתם !! סלאמאת
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·ofer7845 כתב:אני צופה עכשיו בערוץ 13 והאיכות מזעזעת!! לא מבין מה השתנה עד אתמול או שלשום היה Hd מתחילת השידורים בנובמבר. עכשיו בבירור זה SD ואפילו פחות מכך ממש רואים מטושטש
אז ביי ביי סלקום . נתיי לכם זמן להשתפר גם ככה ה HD שהיה לא היה באיכות גבוהה ..איכזבתם !! סלאמאת...
אני מנוי Stingtv אבל יש לי עדיין חשבון סלקום מותקן על ה LG (חשבון של משפחה שהתקנתי בזמנו לצורך התרשמות).
העפתי מבט והאיכות אכן מזעזעת כרגע ברשת 13 …מצד שני ערוץ 14 נראה נסבל … אולי זו בעייה נקודתית עם רשת ??
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·שילכו לעזאזל . למה סטינג וכל השאר יכולים לשדר HD והם לא?! כל כך מרגיז לראות ככה טלויזיה. מחר אני מתנתק . לי חשובה מאד איכות צפייה. מחכה בקוצר רוח שיגיע השיומי שהזמנתי...Mad-Dog כתב:כן, "רשת" עבר ל SD בסלקום . כנראה שוב מדיניות החסכון ברוחב פס...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
עברתי מ STING לסקלום TV בשימוש עם Mi Box ואנדרואיד TV. האיכות בסלקום בערוצי הלייב על הפנים לעומת ה STING, זה משהו ידוע שחיים איתו ?
האם האיכות טובה יותר עם הממיר שלהם ? כי דווקא בסדרות מ VOD שלהם האיכות סבבה.
השוויתי גם להוט רגיל וההבדלים גדולים באיכות. ממש מאכזב כי אני הכי מרוצה מסלקום מבחינת הממשק והתכנים.
האם האיכות טובה יותר עם הממיר שלהם ? כי דווקא בסדרות מ VOD שלהם האיכות סבבה.
השוויתי גם להוט רגיל וההבדלים גדולים באיכות. ממש מאכזב כי אני הכי מרוצה מסלקום מבחינת הממשק והתכנים.
שי
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Shayosef
מסתמן שחיים איתו …
מספר הלקוחות הולך ועולה כידוע …
הממיר של סלקום לא יעזור היות ואת ערוצי הברודקאסט הוא מעביר דרך עידן (לא HD).
מנסיון אישי - יש משמעות לפלטפורמה עליה רצה האפליקציה. אצלי האיכות הטובה ביותר התקבלה דרך האפליקציה המובנית במסך lg.
…אגב אני לקוח Stingtv כרגע…:lol:
מסתמן שחיים איתו …
הממיר של סלקום לא יעזור היות ואת ערוצי הברודקאסט הוא מעביר דרך עידן (לא HD).
מנסיון אישי - יש משמעות לפלטפורמה עליה רצה האפליקציה. אצלי האיכות הטובה ביותר התקבלה דרך האפליקציה המובנית במסך lg.
…אגב אני לקוח Stingtv כרגע…:lol:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !