Deezer Mi box

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

היי

אחרי מספר חודשים לא מבוטל של שימוש בשירות של אפל מיוזיק בטלפון אנדרואיד שלי נחשפתי לסקירה באתר ולמודעה על Deezer
השירות החדש שנכנס לארץ, כמובן שעלות השקל אחד לשלושה חודשים קרצה לי ונרשמתי והתקנתי את התוכנה בנייד אנדרואיד שלי,
אני יכול לומר לכם שחרשתי את התוכנה והיא מאוד נוחה לשימוש ויש גם לא מעט פלייליסטים של מוסיקה ישראלית וכדומה,
אבל!!!! מה שקנה אותי זה שניתן לבצע שידור מהטלפון לטלויזיה שמחוברת לרסיבר, מה שהיה בעייתי עם התוכנה של אפל והייתי צריך להתקין תוכנה על הסטרימר שמדמה apple air וזה לא תמיד עבד,

כמו כן גיליתי שקיימת אפליקציה בחנות של ה MI BOX מה שכאן כבר הדבר הפך למושלם, יש את כל הפיצרים על הסטרימר סנכרון מלא למה שהושמע באפליקציה בטלפון, חוץ ממיקלדת עברית, אבל אם כותבים עברית באנגלית זה עובד מצויין.

אחד הדברים שהתרשמתי זה פונקציית הFLOW של התוכנה, תשמעו היא בוחרת לי שירים אחד אחד לפי ההעדפות שלי וזה באמת עובד מצויין,

סתם בא לי לשתף
חג חנוכה שמח לכולם!!

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

יצא לי גם לאחרונה להתוודע למבצע של DEEZER , בעלות של שקל מה יש להפסיד ? תכלס רעיון שיווקי טוב (גם אפל וטידאל עשו את זה בזמנו )

ממשק האינטרנט נראה ממש אחלה , הכל זורם וחלק רק חבל שבשביל פלאק (LOSSLESS ) חייבים להתקין את תוכנת הדסקטופ .(וחשבון הי פי כמובן )

תוכנת הדסקטופ היא עדיין בגדר בטא וגם ככה נראית , נראית קצת "נכה" לעומת ממשק האינטרנטי

אין אפשרות לבטל את ה notification דבר שדי מעצבן אותי שאחרי כל החלפת שיר תצוץ הודעה .

מבחר המוזיקה נראה מצוין , נראה שיש גם הרבה עברית

באופן כללי מרוצה , מקווה רק שהחברה תטפל בבעיות שציינתי בהקדם .

adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

לאחרונה יצא עדכון חדש לתוכנה בmi box
התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה! תומכת בחיפוש בעברית כי עכשיו היא משתמשת במקלדת המובנית של הmi box ולא במקלדת של התוכנה עצמה כמו שהיה אז.
בכללי הכל מגיב טוב
בעיצוב דומה יותר לאפליקציה בנייד.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”