המלצה לTABLET

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
luca פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
מעוניין לקנות טאבלט עם עדיפות למסך גדול באזור ה9'-10' או יותר למטרות של בעיקר קריאת ספרי לימוד וגלישה באינטנט, לכן הדבר החשוב ביותר בשבילי זה שיהיה מסך טוב עם תצוגה טובה, שה TOUCH SCREEN יגיב בצורה חלקה, והשתיהיה קליטה טובה של WIFI ללא בעיות.
תקציב עד 200$.

ממה שראיתי אני מתלבט בין TECLAST T10, samsung galaxy tab A 10/Ttab E9.6, lenovo tab4 10 אבל אשמח להמלצות אחרות אם יש כאלה.

על הנייר הTECLAST T10 נראה הכי מרשים ועם מפרט בהרבה יותר טוב מהאחרים, אבל יש לי חששות מקניה של טאבלט לא מוכר תוצרת סין... האם יש פה משהו שיכול לתת דעה עליו?

תודה!

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

luca כתב: על הנייר הTECLAST T10 נראה הכי מרשים ועם מפרט בהרבה יותר טוב מהאחרים, אבל יש לי חששות מקניה של טאבלט לא מוכר תוצרת סין... האם יש פה משהו שיכול לתת דעה עליו?

תודה!
...
אין לי את ה-T10 אלא את ה-Teclast X80 PRO שנרכש עם קופון הנחה מאחד השרשורים פה.
בסה"כ טאבלט חביב, עם מפרט לא רע ודי זול (נרכש בכ-260 ש"ח) וממה שקצת קראתי מדובר בחברה די אמינה, שכנראה פופולארית יותר במזרח מאשר אצלנו. כך שלפחות מהבחינה הזו אין לך מה להיות מודאג.

הבעיה היחידה שיש לי עם הדגם הנ"ל, היא שטח האחסון הקטן שנותר בו תחת מערכת Windows, כ-5-6 גיגה בלבד. נכון שכדי להגדיל את השטח אפשר למחוק את מחיצות מערכת האנדרואיד שמותקנת עליו, אבל אז מאבדים את האחריות. כמו כן, המצלמות הן לא הצד החזק שלו, בלשון המעטה, אבל הן מלכתחילה לא עניינו אותי. אם הדברים הנ"ל חשובים לך, מציע שתבדוק אותם היטב לפני שתשקול רכישה של דגם ה-T10.

luca פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה
האם היו לך בעיות של התחברות WIFI או קליטת WIFI חלשה?

לגבי הTECLAST T10 הסיבה שאני חושב ללכת עליו זה המפרט הטכני שלו שמתאים לTABLET באזור ה350-400$ אבל עולה 200$
פשוט חשכתי לגבי החברה אבל אם אתה אומר שיש לך ניסיון טוב אתם והיא לא רעה אז אני באמת כנראה אקח אותו...
יש עוד אנשים שיש להם ניסיון עם TECLAST?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #4 

luca כתב:תודה על התגובה
האם היו לך בעיות של התחברות WIFI או קליטת WIFI חלשה?
...
ה-WiFi מצוין, מתחבר ברגע ועם קליטה חזקה. לא חוויתי אתו שום בעיות (מה גם שחיברתי אליו מתאם רשת קוית ל-usb, וגם אתו הוא עובד בלי בעיות).

הביקורות על ה-T10 בסה"כ די טובות, ואני מאמין שאם תבקש קופון בשרשור הדילים, תוכל אולי להשיג עליו הנחה נוספת. כמובן שאם יש לך מספיק נקודות גירבסט, תוכל באמצעותן להפחית עד 30% מערך המוצר.

amirn
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #5 

לי יש בעיות WIFI עם ה TECLAST. כל עוד אתה קרוב לנתב אין בעיה אבל ממרחק 3 מטר יש איטיות ויותר רחוק ניתוקים (טאבלט אחר שיש לי אין שום בעייה בכל הבית)
בנוסף זמן סוללה קצר. במחיצת WINDOWS אין מספיק מקום להתקין עדכוני מערכת, די מתחמם.
בקיצור שווה את המחיר. סביר לשימוש בסיסי בלבד.

ד"א בעיות ב WIFI קיימת אצל רבים (GOOGLE IT...) , בחלונות ניתן לעקוף אותה ע"י התקנת מתאם WIFI USB. אבל לא באנדרואיד.

luca פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הבנתי, כן לכן שאלתי לגבי הWIFI אבל אולי זה רק בדגמים ספציפים שלהם...
בכל מקרה תודה רבה על הפידבק, אני אולי אקח בסוף 10/CHUWI HI12 או משהו עם שני מערכות הפעלה...

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #7 

למטרות כאלה, שלא דורשים חומרה חזקה אלא מסך טוב ואמינות, הייתי רוכש אייפד. אפילו יד שניה.
היו לי כמה טאבלטים סיניים, והם לא מחזיקים יותר מכמה חודשים. משהו נדפק, ואין חלקים, אין תמיכה, אין מספיק מידע בפורומים ואין עם מי לדבר.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”