לא מצליח שהשלט של המדיה סנטר יחליף לי את הערוצים של ה-YES

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
avical פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי את השלט הבא :
http://www.simplicityonline.co.za/simpl ... 50MCEL.jpg
שמגיע עם הכרטיס של PVR-150.
אני במדיה סנטר רואה את התמונה של ה-YES וגם שומע. בהתקנה של הטלוויזיה (כשבוחרים את החיבור ואת הארץ וכו'), יש שלב שצריך לכוון עם השלט של ה-YES וללחוץ על המספרים לפי מה שהוא אומר. אני לוחץ וזה מזהה והכל בסדר, אך שלב אחרי זה הם מבקשים ממני לקחת את השלט של המדיה סנטר ולנסות להעביר איתו ערוץ וזה לא מעביר ונשאר באותו ערוץ. הדבקתי את הנורית האדומה (שיוצא מהקופסא הזאת שגם עם הקולט של השלט שמתחברת ל-USB) לממיר של ה-YES כי קראתי שככה צריך לעשות אבל זה לא משפיע (היא עושה לפעמים אור אבל לא מעבירה ערוץ).
זה כאילו משנה את הערוץ במדיה סנטר אבל ב-YES לא.
ה-YES מחובר באמצעות חיבור קומפוזייט לכרטיס מסך בלבד (הוא לא מחובר למסך ישירות).
השלט שולט על שאר האפשרויות של המדיה סנטר כולל זה שאני לוחץ למשל 22 בשלט אז זה מראה לי שכאילו העברתי ל-22 ומראה את התקציר אבל במקור זה נשאר באותו ערוץ שהיה קודם.
יכול להיות גם שהקוד שהגדרתי כשביקשו לא היה הנכון אבל עכשיו אין לי מושג איך מגדירים את זה בחזרה.
יש איזו דרך לסדר את זה ? זה דבר חשוב שהשלט של המדיה סנטר ישלוט על הממיר.

avical פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

עכשיו ניסיתי שוב (הפעם שהנורית האדומה שמודבקת ליד הקולט של ה-YES היא בחור של IR2).
הגדרתי את הכפתורים מהשלט של ה-YES ל-REMOTE SENSOR הזה שמחובר ל-USB, זה זיהה אותם (במדיה סנטר לפי זה שזה עבר לי כל פעם כפתור). שוב, אחרי שסיימתי הוא ביקש ממני ללחוץ על ערוץ אבל זה לא העביר לי ונשאר באותו מקום. כשלוחצים על כפתור למעלה/למטה בשלט של המדיה סנטר הנורית מהבהבת אבל גם לא משפיעה על ההחלפה של הערוצים.
אני חושב שלא הגדרתי נכון את הקוד IR (לא עשיתי europe satellite pace
385 codeset) אבל אני לא מוצא איפה מגדירים את זה מחדש.

jamracing
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

i had the same problem

שליחה #3 

I simply connected teh IR blaster to jack #1, stuck it next to the YES IR receiver (on the front), and it started working, no configuration needed...

avical פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: i had the same problem

שליחה #4 

jamracing כתב:I simply connected teh IR blaster to jack #1, stuck it next to the YES IR receiver (on the front), and it started working, no configuration needed...
...
אז אצלי זה מחובר והדבקתי את זה ליד הממיר YES אבל זה עדין לא עובד.

avical פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ועל הדרך, בעיה נוספת שאני לא מצליח לשמור הגדרות ב-TWEAK TOOK, זה נותן לי את הארור הבא :

doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

תשתמשו ב-USBUIRT עובד אצלי מעולה שולט על 3 ממירים!
אם אני לא טועה עובד עם כל שלט...
אורן, האם יש בעיה לשדך לו כל שלט?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

דורון,
ה-USB-UIRT לא יעבוד ב-MCE ו/או ב-VMC. אני מסכים כי הוא פתרון מעולה (ואני עובד איתו כבר שנים...) אבל לא למדיה סנטר אלא לכל אחד משאר תוכנות ה-PVR.

avical
אין שום קונפיגורציה שצריך לעשות כדי שהבלאסטר יעביר ערוצים בממיר של YES אלא רק לעקוב אחר ההוראות בקונפיגורציה הראשונית ב-VMC או MCE. (אני מניח שאתה משתמש בויסטה...). לא צריך להכניס שום קוד. נסה למקם את העיינית ליד המקלט ע"ג הממיר - הזז את העיינית עד שתמצא נקודה שעובדת לך.

אורן.

avical פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

oshapir כתב:דורון,
ה-USB-UIRT לא יעבוד ב-MCE ו/או ב-VMC. אני מסכים כי הוא פתרון מעולה (ואני עובד איתו כבר שנים...) אבל לא למדיה סנטר אלא לכל אחד משאר תוכנות ה-PVR.

avical
אין שום קונפיגורציה שצריך לעשות כדי שהבלאסטר יעביר ערוצים בממיר של YES אלא רק לעקוב אחר ההוראות בקונפיגורציה הראשונית ב-VMC או MCE. (אני מניח שאתה משתמש בויסטה...). לא צריך להכניס שום קוד. נסה למקם את העיינית ליד המקלט ע"ג הממיר - הזז את העיינית עד שתמצא נקודה שעובדת לך.

אורן.
...
תודה רבה זה עובד !!
יש לך מושג מה הבעיה עם ה-Tweak Tool ?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”