HDMI Input/Output 4 / 1
טוב חברים, אז עזרתם לי מאוד בהתלבטות - כעת אני צריך להחליט בין 3 רסיברים:
1. Yamaha V483
2. Denon AVRX2400H
3. Yamaha A760
אם להתעלם מהעובדה של-Denon יש 2 יציאות HDMI, ונניח שהמחירים פחות או יותר זהים, יש לכם המלצה ?
1. Yamaha V483
2. Denon AVRX2400H
3. Yamaha A760
אם להתעלם מהעובדה של-Denon יש 2 יציאות HDMI, ונניח שהמחירים פחות או יותר זהים, יש לכם המלצה ?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
את ה 483 תוריד מהרשימה, זה בכלל בליגה נמוכה משמעותית וזה שמיע.
בין הדנון והיאמאהה, זה עניין של העדפה ופיצ'רים. עקרונית היאמאהה אמור לתת יותר איכות אודיו והדנון יותר חדיש מבחינת פיצ'רים. אבל זה גם תלוי אם אתה אוהב את הסגנון של איך יאמאהה נשמע והתאמה לרמקולים.
בין הדנון והיאמאהה, זה עניין של העדפה ופיצ'רים. עקרונית היאמאהה אמור לתת יותר איכות אודיו והדנון יותר חדיש מבחינת פיצ'רים. אבל זה גם תלוי אם אתה אוהב את הסגנון של איך יאמאהה נשמע והתאמה לרמקולים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·1: לא.גיא73285 כתב:טוב חברים, אז עזרתם לי מאוד בהתלבטות - כעת אני צריך להחליט בין 3 רסיברים:
1. Yamaha V483
2. Denon AVRX2400H
3. Yamaha A760
אם להתעלם מהעובדה של-Denon יש 2 יציאות HDMI, ונניח שהמחירים פחות או יותר זהים, יש לכם המלצה ?...
2 .כן. יש לו את כל מה שאתה רוצה כולל שני יציאות HDMI, זה הרי הנושא של השרשור, לא?
3. אולי, אם אתה מעדיף את הסאונד לו על פני הדנון. אבל אז אתה עדיין ללא שני יציאות...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
·בעיקר פונקציה של הרמקולים - כן.גיא73285 כתב:חייב להבין מה אתם מתכוונים שאתם אומרים "מעדיף את הסאונד שלו" - הסאונד באמת משתנה בין רסיבר לרסיבר ? זה לא בעיקר פונקציה של הרמקולים ?...
אבל לרסיבר יש שרשרת פענוח אותות והגברה שיכולה להיות שונה משמעותית בין רסיבר לרסיבר ובסופו של דבר להשפיע על התוצאה הסופית משמעותית. כנ"ל לכיול.
מקור->HDMI בלוטות' או כל data עם אות דיגיטלי -> אם זה פורמט ק"ב זה מעובד לחלוקה לרמקולים ואם זה PCM של מוסיקה זה עובר ישר ל DAC של הרסיבר (שיכול להיות מחברות שונות, איכויות שונות ועם אלגוריתמים קצת שונים ומימושים שונים)->אלגוריתמים לשיפור איכות אודיו (שונים בכל חברה)->[תוספות כיול->]שרשרת הגברה (קונפיגורציה אחרת של קיבול, damping, סיגנל לרעש, THD וכו') (חברות שונות של רכיבים) (כיול שונה של ההגברה)->רמקולים.
על האלגוריתמים לשיפור אודיו ועל כיול אפשר לדלג אבל כל השאר נמצא שם בכל מקרה.
בסוף המטרה היא להיות שקוף אבל גם להישמע טוב וכל חברה עושה את זה בצורה קצת אחרת עם מטרת רפרנס אחרת כמו בעצם ברמקולים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מאוד משתנה. כמובן שזה לא קיצוני כמו שינוי מרמקול סטלטיים קטנים לאחד עומד, אבל יש שינוי גדול מאוד. כמובן שזה תלוי איזה חברה משווים כי הבדל בין דנון למרץ הוא יחסית קטן, לא כמו בין דנון לימההגיא73285 כתב:חייב להבין מה אתם מתכוונים שאתם אומרים "מעדיף את הסאונד שלו" - הסאונד באמת משתנה בין רסיבר לרסיבר ? זה לא בעיקר פונקציה של הרמקולים ?...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הסאונד שמפיק רמקול משתנה לא רק במעבר בין חברות, אלא גם במעבר בין רמות שונות של רסיברים מאותה חברה.
ברמקולים יחסית זולים זה פחות מורגש מאשר ברמקולים טובים יותר.
ברמקולים יחסית זולים זה פחות מורגש מאשר ברמקולים טובים יותר.
@BUGY
· טוב, עברו 3 חודשים מאז השירשור פה, ועדיין לא רכשתי רסיבר מסיבות שונות ומשונות. אלב כעת אני חוזר להתעניין ורציתי לשאול אם יש חדש בתחום - האם מה שרשום פה עדיין תקף ?
ממליצים לי על הדנון 2400 ? או אולי ימאהה 760 ?
אשמח לשמוע מה חדש מאז הפעם האחרונה ואם יש למישהו המלצות נוספות.
תודה !
· טוב, עברו 3 חודשים מאז השירשור פה, ועדיין לא רכשתי רסיבר מסיבות שונות ומשונות. אלב כעת אני חוזר להתעניין ורציתי לשאול אם יש חדש בתחום - האם מה שרשום פה עדיין תקף ?
ממליצים לי על הדנון 2400 ? או אולי ימאהה 760 ?
אשמח לשמוע מה חדש מאז הפעם האחרונה ואם יש למישהו המלצות נוספות.
תודה !
יש פה הרבה חובבי דנון בפורום.
בשלושת הפעמים שהחלפתי רסיבר , תמיד הלכתי לשמוע את 2-3 המועמדים הסופיים .
תמיד הסאונד של היאמהה היה טוב יותר לטעמי, באותה קטגוריית מחיר.
רסיבר זו בחירה לשנים רבות, אל תיתן למחיר להיות הפקטור העיקרי.
המלצתי- לך לשמוע את הדגמים הנ"ל ותחליט בעצמך.
בשלושת הפעמים שהחלפתי רסיבר , תמיד הלכתי לשמוע את 2-3 המועמדים הסופיים .
תמיד הסאונד של היאמהה היה טוב יותר לטעמי, באותה קטגוריית מחיר.
רסיבר זו בחירה לשנים רבות, אל תיתן למחיר להיות הפקטור העיקרי.
המלצתי- לך לשמוע את הדגמים הנ"ל ותחליט בעצמך.