HDMI Input/Output 4 / 1
מתכנן לחבר את הטלויזיה ואת המקרן לרסיבר.
מנסה להבין האם רסיבר עם יציאת HDMI אחת אומר שלא אוכל לחבר גם את הטלויזיה וגם את המקרן ולשלוט ב-output ?
(לדוגמא, לראות את תצוגת המחשב פעם במקרן ופעם בטלויזיה על ידי לחיצת כפתור)
האם בשביל זה אני חייב רסיבר 2 / 4 ?
מנסה להבין האם רסיבר עם יציאת HDMI אחת אומר שלא אוכל לחבר גם את הטלויזיה וגם את המקרן ולשלוט ב-output ?
(לדוגמא, לראות את תצוגת המחשב פעם במקרן ופעם בטלויזיה על ידי לחיצת כפתור)
האם בשביל זה אני חייב רסיבר 2 / 4 ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
נו...
אם יש יציאה אחת, ושני מכשירי תצוגה, לאן תחבר את השני?
אז כן, צריך רסיבר עם 2 יציאות HDMI.
או - לקנות מפצל HDMI, לחבר אותו ליציאת HDMI ברסיבר, ולחבר כל מכשיר תצוגה אל המפצל.
ואז השליטה במי רואים היא באמצעות המפצל ולא ברסיבר.
אם יש יציאה אחת, ושני מכשירי תצוגה, לאן תחבר את השני?
אז כן, צריך רסיבר עם 2 יציאות HDMI.
או - לקנות מפצל HDMI, לחבר אותו ליציאת HDMI ברסיבר, ולחבר כל מכשיר תצוגה אל המפצל.
ואז השליטה במי רואים היא באמצעות המפצל ולא ברסיבר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא יודע, תגיד אתה. איזו גרסה המקרן ואיזו הרסיבר מה המקור.... אולי אין לך צורך בHDCP וגם HDMI מדור קודם יספיק. אלה הפרמטרים הכי חשובים בתאם כזה.גיא73285 כתב:תודה על הטיפ! כלומר, המפצל שאני צריך לקנות חייב לתמוך ב- HDMI 2.0 וב- HDCP 2.2 נכון ?...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
וגם, על המפצל להיות אקטיבי, עם חיבור לחשמל משלו.
כל קומבינה אחרת, של כבל מפוצל, לא תעבוד.
אני מוכרח להעיר שלדעתי זה לא רעיון טוב, למי שמתכנן לרכוש רסיבר.
אם כבר קונים רסיבר, לוקחים בחשבון את הצורך הזה, ולא נכנסים איתו מראש להרפתקה של קומבינות.
כל קומבינה אחרת, של כבל מפוצל, לא תעבוד.
אני מוכרח להעיר שלדעתי זה לא רעיון טוב, למי שמתכנן לרכוש רסיבר.
אם כבר קונים רסיבר, לוקחים בחשבון את הצורך הזה, ולא נכנסים איתו מראש להרפתקה של קומבינות.
חברים אשמח אם תענו לי על הדרך מכיוון שאני חדש בתחום,
ערב טוב , קיבלתי המון המלצות על הפורום המדהים הזה , לצערי לאחר חיפוש רב בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה שלי , רכשתי מקרן קול מסוג jbl sb450 , ברשותי טלוויזיה של חברת lg , בת 5 שנים לערך , עם 2 חיבורי hdmi .כשאני מחבר את הממיר של הוט ולמקרן קול ואת המקרן קול לטלוויזיה אני צריך בכל הדלקה לגשת למקרן קול ולהעביר ערוץ לערוץ הנכון במקרן .
כשאני מכבה את הטלוויזיה המקרן קול כבה יחד איתה .
אני מעוניין שהמקרן תמיד ידלק ויכבה עם הטלוויזיה
תודה רבה לעוזרים .!!!
ערב טוב , קיבלתי המון המלצות על הפורום המדהים הזה , לצערי לאחר חיפוש רב בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה שלי , רכשתי מקרן קול מסוג jbl sb450 , ברשותי טלוויזיה של חברת lg , בת 5 שנים לערך , עם 2 חיבורי hdmi .כשאני מחבר את הממיר של הוט ולמקרן קול ואת המקרן קול לטלוויזיה אני צריך בכל הדלקה לגשת למקרן קול ולהעביר ערוץ לערוץ הנכון במקרן .
תודה רבה לעוזרים .!!!
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אתה מבין שאולי לאנשים אין תשובה, זה לא שלא רוצים לעזור לך...פשוט זאת בעיה מאוד ספציפית...Dor111 כתב:חברים אשמח אם תענו לי על הדרך מכיוון שאני חדש בתחום,
תודה רבה לעוזרים .!!!...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·בבקשה, 2950 שקל כולל הכל עד הבית. שני יציאות HDM, רמה מעל הימהא.גיא73285 כתב:· איזה למשל היית ממליץ ? (עד 3,000 ש"ח, 2 יציאות HDMI)......
אשמח לדגם ספציפי כדי שאוכל להשוות עם ה V483 של ימהא....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·רציני, זה מה שעוצר אותך?גיא73285 כתב:טוב, אתה מדבר על להזמין מאמזון גרמניה... ברור שהמחיר יהיה נמוך יותר. מה לגבי החשש מהתקע חשמל שלא יהיה תואם את השקעים בישראל ?...
זה תהליך של 5 דקות ויעלה לך 5 שקל להחליף את התקע. אבל אין צרוך, התקע יהיה מתאים לארץ. לי יש רסיבר מאמזון ולחצי מהאנשים בפורום.