איך משפרים תמונה של HOT בSONY BRAVIA X40 KDL2000?
-
אריאל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 347
לאחרונה החלפתי את הדגם W בX בגלל מעבד תמונה טוב יותר אך אני עדיין לא מרוצה ב100% מאיכות התמונה בHOT אפילו כשמדובר על ערוץ 10 יש הילה מסביב לתרגום ולקונטורה של הפנים וככ גרעון מסוים
אולי יש איזה שהם ערכים מומלצים עי בעלי אותו מסך
לציין שהתמונה בHOT HD ב720P (המסך לא מוכן לקבל 1080I-משום מה)מעולה
ובחיבור של PS3 ב1080P העינים יוצאות מהחורים שזה מדהים
על איזה ערכים אתם ממליצים לכוון את הקונטרסט ובהירות וכו כדי לשפר את התמונה בHOT
אני יודע שיש בעיה עם מסכי FULL HD ועופר לאור בזמנו המליץ לרכוש מעבד תמונה חיצוני אבל בכל זאת מה ניתן לשפר ללא מעבד תמונה חיצוני
נב אולי למישהו יש רעיון מדוע המסך לא מקבל 1080Iבממיר HOT HD
יש לי גכ 427XA של פיוניר ושם התמונה בHOT הרבה יותר נעימה לעין (אבל זה מסך HD READY בלבד )
אולי יש איזה שהם ערכים מומלצים עי בעלי אותו מסך
לציין שהתמונה בHOT HD ב720P (המסך לא מוכן לקבל 1080I-משום מה)מעולה
ובחיבור של PS3 ב1080P העינים יוצאות מהחורים שזה מדהים
על איזה ערכים אתם ממליצים לכוון את הקונטרסט ובהירות וכו כדי לשפר את התמונה בHOT
אני יודע שיש בעיה עם מסכי FULL HD ועופר לאור בזמנו המליץ לרכוש מעבד תמונה חיצוני אבל בכל זאת מה ניתן לשפר ללא מעבד תמונה חיצוני
נב אולי למישהו יש רעיון מדוע המסך לא מקבל 1080Iבממיר HOT HD
יש לי גכ 427XA של פיוניר ושם התמונה בHOT הרבה יותר נעימה לעין (אבל זה מסך HD READY בלבד )
-
אריאל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 347
שכחתי לציין שגם רן לוי כתב עלהXבריטיינג אבל היו שניסו את הערכים המומלצים שלו ולא התרשמו לטובה
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
אולי שווה לך לבדוק רסיבר שמבצע Upscale??
(זה דבר שמשגע אותי, כמה שמיניות באוויר צריך לעשות בשביל לראות טלוויזיה כמו שצריך???? מסך ביותר מ- 20K ועדיין זה לא זה???????)
(זה דבר שמשגע אותי, כמה שמיניות באוויר צריך לעשות בשביל לראות טלוויזיה כמו שצריך???? מסך ביותר מ- 20K ועדיין זה לא זה???????)
- ido80
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
לא ממש קשור אבל...ambar כתב:אולי שווה לך לבדוק רסיבר שמבצע Upscale??
(זה דבר שמשגע אותי, כמה שמיניות באוויר צריך לעשות בשביל לראות טלוויזיה כמו שצריך???? מסך ביותר מ- 20K ועדיין זה לא זה???????)...
כל כך מזדהה עם דבריך... אחי קנה לא מזמן טלוויזייה של טושיבה 32 אינץ' ב 7500 ש"ח (לא HD READY ), וגם שם התמונה ב YES רחוקה מלהרשים (לדעתי)... ואם רוצים תמונה טובה, אז צריך TRANSCODER שעולה עוד כסף...
אני תוהה האם כל הטכנולוגייה של המסכים הדקים אכן הגיעה באמת לבשלות...?
נראה אבל שפלאזמה מטפלת בתמונה "רעה" יותר בסלחנות מ LCD.
עידו.
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
אריאל
אני אשלח לך היום ערכים מומלצים לכיול
ניסינו גם את הערכים שנכתבו במאמר שלך רן לוי אך הם היו פחות טובים -לפחות על פי דעת הרבה אנשים שצפו בהם
יום טוב
אני אשלח לך היום ערכים מומלצים לכיול
ניסינו גם את הערכים שנכתבו במאמר שלך רן לוי אך הם היו פחות טובים -לפחות על פי דעת הרבה אנשים שצפו בהם
יום טוב
052-4200610
- qashoa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
אם lcd שעולה בוכטה של כסף לא מסוגל להתמודד בשידורי טלויזיה כמו שצריך אז אני מוריד כובע בפני פלאזמה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
לגבי מסכים דקים, זה סיפור ידוע.
הבעיה היא לא בטכנולוגיה, היא בהחלט בשלה. הבעיה היא שהחברות לא מוכנות להכניס למסך רכיבים שעולים להם 20 דולר או אפילו פחות.
כשמכפילים במיליוני יחידות + עושים מכפל רווח (בד"כ בשביל שזה יהיה כדאי, צריך להכפיל עלות רכיבים ב-3 עד 5 בכדי לדעת כמה זה יעלה ללקוח הסופי) זה פשוט עולה להם יקר מדי...
לכן, אפשר לראות את זה במקרנים או במסכי HIGH END בלבד (בעיקר B&O ודומיהם).
הבעיה היא לא בטכנולוגיה, היא בהחלט בשלה. הבעיה היא שהחברות לא מוכנות להכניס למסך רכיבים שעולים להם 20 דולר או אפילו פחות.
כשמכפילים במיליוני יחידות + עושים מכפל רווח (בד"כ בשביל שזה יהיה כדאי, צריך להכפיל עלות רכיבים ב-3 עד 5 בכדי לדעת כמה זה יעלה ללקוח הסופי) זה פשוט עולה להם יקר מדי...
לכן, אפשר לראות את זה במקרנים או במסכי HIGH END בלבד (בעיקר B&O ודומיהם).
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תעבור ליס
אני עם הW
46 אינץ
כך שכל הפרמטרים אמורים להורות שאני אמור לראות פחות טוב.
ואני רואה טוב
כמובן, הצגה בWIDE תיתן תמונה פחות טובה מ4:3 אם היא גורמת לעיוות
46 אינץ
כך שכל הפרמטרים אמורים להורות שאני אמור לראות פחות טוב.
ואני רואה טוב
כמובן, הצגה בWIDE תיתן תמונה פחות טובה מ4:3 אם היא גורמת לעיוות
- qashoa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
כמו שאמר מישהו פעם בסוף כל אחד יחשוב שמה שיש לו זה אכי טוב בגלל שהוא מתרגל לזה ואפילו שהתמונה מעפנית ובגלל שהוא מפסיק להשוות בין מסכים
- web
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 586
להשאר עם ה 29" CRT??ambar כתב: (זה דבר שמשגע אותי, כמה שמיניות באוויר צריך לעשות בשביל לראות טלוויזיה כמו שצריך???? מסך ביותר מ- 20K ועדיין זה לא זה???????)...
אין תלונות...
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
נשאר עם ה- 34" CRT!!!web כתב:להשאר עם ה 29" CRT??ambar כתב: (זה דבר שמשגע אותי, כמה שמיניות באוויר צריך לעשות בשביל לראות טלוויזיה כמו שצריך???? מסך ביותר מ- 20K ועדיין זה לא זה???????)...![]()
אין תלונות......
אין תלונות...
(כל אחד והפשרות שהוא רוצה/יכול לחיות איתם... כרגע החלטתי להסתפק ולהינות ממה שיש, בסך הכל אני דיי מרוצה, קניתי טלוויזיה שרק לפני 3 שנים עלתה 10K ולשימושים שלי כרגע היא מספקת. יש את "מחלת" השדרגת שבוערת בעורקים אבל כרגע נצתרך פשוט להמתין, להסתפק ולהינות ממה שיש)
- MDK
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
LCD FULLHD וחיות אחרות
לי יש 46W2000 אני לא יודע מה אתכם אבל לפני קניתי את ה LCD עשיתי רשימה של המקורות שלהם אני אחבר את ה LCD. PS3, OPPO, HTPC כמובן YES.
היה לי ברור שאם YES יקבל אחוז ניכר מהצפיה אין שום סיכוי ל FULL HD מאחר ועם כל הכבוד (ויש כבוד) LCD ברמה הזאת (ואני יודע כמה היא עולה) היא לא קוסם ולא תהפוך סיגנל של YES לחוויית צפייה של HD. כמובן שתמיד אפשר להשקיע עוד "קצת" ($3000~) ולקנות פרוססור.
אני הייתי צריך רסיבר חדש וקניתי את ה RX-v2700 שמוציא 1080I. יש פעמים שהתמונה טובה יש מצוינת אבל הרבה פעמים התמונה גרועה ואני לא רואה אייך ניתן לפתור את הבעיה עם כוונונים שונים.
מה שאני מנסה להגיד בעצם זה שזה המחיר שאנחנו כ Early Adopters צריכים לשלם, הרבה כסף על מוצא חצי מוגמר. אותו דבר קרה לראשונים שקנו טלפונים משולבים או שהטלפון היה בעייתי או שכל פונקציונליות הנתונים שלו בעייתית. רק היום לאחר מספר לא קטן של שנים מתחילים לצוץ משולבים שעושים את רוב הפעולות בצורה טובה ואף טובה מאוד.
אז חיזקו ואימצו ואל תפסיקו להוביל את האדר.
היה לי ברור שאם YES יקבל אחוז ניכר מהצפיה אין שום סיכוי ל FULL HD מאחר ועם כל הכבוד (ויש כבוד) LCD ברמה הזאת (ואני יודע כמה היא עולה) היא לא קוסם ולא תהפוך סיגנל של YES לחוויית צפייה של HD. כמובן שתמיד אפשר להשקיע עוד "קצת" ($3000~) ולקנות פרוססור.
אני הייתי צריך רסיבר חדש וקניתי את ה RX-v2700 שמוציא 1080I. יש פעמים שהתמונה טובה יש מצוינת אבל הרבה פעמים התמונה גרועה ואני לא רואה אייך ניתן לפתור את הבעיה עם כוונונים שונים.
מה שאני מנסה להגיד בעצם זה שזה המחיר שאנחנו כ Early Adopters צריכים לשלם, הרבה כסף על מוצא חצי מוגמר. אותו דבר קרה לראשונים שקנו טלפונים משולבים או שהטלפון היה בעייתי או שכל פונקציונליות הנתונים שלו בעייתית. רק היום לאחר מספר לא קטן של שנים מתחילים לצוץ משולבים שעושים את רוב הפעולות בצורה טובה ואף טובה מאוד.
אז חיזקו ואימצו ואל תפסיקו להוביל את האדר.