nuc7i7bnh בתור מחשב מדיה לסלון ?
למישהו יש ניסיון עם יחידה כזאת בסלון מבחינת רעש ? ממה שאני קורא באינטרנט הרבה טוענים שהוא מרעיש יחסית ליחידות החלשות יותר.
הולך להתחבר בסלון לרסיבר מרנץ 5012, ישמש לגלישה, הורדה, ניגון מוזיקה וסרטים וכו', הפעם האחרונה שקניתי מחשב הייתה ב2010 וגם זה ישמש אותי לתקופה של 5-7 שנים. בגלל זה אני מעדיף לקנות יחידה חזקה יותר שתחזיק מעמד יותר שנים, המחשב הישן עדיין עובד אבל מרעיש מדי לסלון וגם אין אפשרות לשדרג אותו יותר, לא תומך בכל תקני הוידאו והאודיו החדשים אז הגיע הזמן להחליף. חשבתי על סטרימר אבל מעדיף מחשב חדש ושקט.
מצרף לו דיסק SSD של סמסונג 960 EVO וזכרון 8GB של קינגסטון כנראה.
אם למישהו יש ניסיון אשמח לעצות ! תודה.
הולך להתחבר בסלון לרסיבר מרנץ 5012, ישמש לגלישה, הורדה, ניגון מוזיקה וסרטים וכו', הפעם האחרונה שקניתי מחשב הייתה ב2010 וגם זה ישמש אותי לתקופה של 5-7 שנים. בגלל זה אני מעדיף לקנות יחידה חזקה יותר שתחזיק מעמד יותר שנים, המחשב הישן עדיין עובד אבל מרעיש מדי לסלון וגם אין אפשרות לשדרג אותו יותר, לא תומך בכל תקני הוידאו והאודיו החדשים אז הגיע הזמן להחליף. חשבתי על סטרימר אבל מעדיף מחשב חדש ושקט.
מצרף לו דיסק SSD של סמסונג 960 EVO וזכרון 8GB של קינגסטון כנראה.
אם למישהו יש ניסיון אשמח לעצות ! תודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
i3 זה מעל ומעבר לצרכים שלך, חבל על הכסף...
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
תוותר על הגלישה ותעבור לסלרון
חבל על הכסף
חבל על הכסף
אני מעריך את העצות שלכם על חסכון בכסף, באמת לא בציניות.
אבל שאלתי שאלה אחרת ובמידה ולמישהו כאן יש ניסיון ועצות לגבי[size= 12px] התנהגות של היחידה הזאת מבחינת רעש ולא מבחינת כסף אשמח לשמוע. אני אדייק, האם למישהו יש כזאת יחידה והוא הצליח לשנות את הביצועים של המאוורר או החליף מאוורר כדי ליצור סביבה שקטה יותר ואולי זה בכלל לא נחוץ. תודה.[/size]
אבל שאלתי שאלה אחרת ובמידה ולמישהו כאן יש ניסיון ועצות לגבי[size= 12px] התנהגות של היחידה הזאת מבחינת רעש ולא מבחינת כסף אשמח לשמוע. אני אדייק, האם למישהו יש כזאת יחידה והוא הצליח לשנות את הביצועים של המאוורר או החליף מאוורר כדי ליצור סביבה שקטה יותר ואולי זה בכלל לא נחוץ. תודה.[/size]
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
הסלרון שלי שקט מאוד....